• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود گل ها - خلاصه بازیها - فیلم ها و کلیپ های فوتبالی

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دانلود مستند زيباي تاريخچه باشگاه بايرن مونيخ

r12live4u7lvplrpfv7.jpg

مستند زیبای تاریخچه بایرن مونیخ بزرگترین و پر افتخار ترین باشگاه آلمان
در این مستند زیبا تاریخچه تشکیل تیم محبوب بایرن و لحظات نابی که باعث شادی هواداران این تیم شده است را از سال 1952 به بعد بازآفرینی شده است و مجموعه بسیار زیبایی برای طرفداران این تیم آلمانی می باشد.
نام باشگاه: بایرن‌ مونیخ ( Bayern Munchen )
لقب ها: بایرن،باواریاییها،ارتش سرخ
تاریخ تأسیس: ۲۷ فوریه ۱۹۰۰
نام ورزشگاه: آلیانز آره‌ نا
مدیرعامل: اولی هوینس
سرمربی:یوپ هاینکس
لیگ: بوندسلیگا
بایرن مونیخ باشگاه فوتبال آلمانی است که در مونیخ پایتخت ایالت باواریا قرار دارد. بایرن به عنوان موفق‌ ترین باشگاه فوتبال در آلمان شناخته شده می‌باشد، که موفق به کسب ۲۱ قهرمانی بوندسلیگا و ۱۴ قهرمانی جام حذفی شده است. بایرن بیش از ۱۴۷٫۰۰۰ عضو دارد. و نیز بیش از ۲،۴۰۰باشگاه رسمی دارد، ودر این باشگاه‌های حدود ۱۷۷٫۰۰۰ عضو دارد. بایرن علاوه بر فوتبال باشگاه‌های شطرنج، هندبال، بسکتبال، ژیمناستیک، بولینگ، و تنیس روی میز را نیز اداره می‌کند و در فوتبال حرفه‌ ای بیش از ۱،۱۰۰ عضو فعال دارد. این باشگاه در سال ۱۹۰۰ توسط یازده بازیکن فوتبال و به ***** فرانتس جان تاسیس شد. اگرچه بایرن اولین قهرمانی ملی خود را در مسابقات سال ۱۹۳۲ بدست آورد، باشگاه برای بوندسلیگا انتخاب نشد، و آن را در سال ۱۹۶۳ آغاز کرد . در اواسط دههٔ ۱۹۷۰، باشگاه بزرگترین دوره موفقیت خود را طی کرد، زمانی که به ***** فرانس بکن‌باوئر سه بار در یک ردیف (۱۹۷۴-۷۶) برنده لیگ قهرمانان اروپا شد. در سال‌های اخیر آنها تا حد زیادی موفق‌ترین تیم فوتبال در آلمان شده اند، برنده هفت کاپ از ده کاپ آخرین مسابقات. آخرین عنوان بین‌المللی این باشگاه قهرمانی جام بین قاره‌ای در سال ۲۰۰۱ بود.

BayernMunchen2.jpg

password.jpg

password : ir-dl.com

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام به همه دوستان و فوتبال دوستان :rolleyes:

چند وقتیه شروع کردم به گذاشتن مسابقات فوتبال و تیم های پرطرفدار که حدودا یک تا دو ساعت بعد از پایان بازی میتونید با گزارش انگلیسی و کیفیت خوب دانلود کنید. در کل کار جالبیه :p

اینم تاپیک مربوط: کلیک کنید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
نظری پیشنهادی انتقادی...؟!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

نظری پیشنهادی انتقادی...؟!

کار بسیار جالبی هستش :)

به نظر من بهتره خلاصه بازی رو هم قرار بدید یا گل ها را , چون اکثرا کل بازی رو کسی دانلود نمی کنه به خاطر اینترنت حجمی ایران و بیشتر دنبال خلاصه بازی و گل های بازی می گردنند ( البته این نظر من بود )

موفق باشید :blush:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
بازیها که یه سرچ بکنید تو نت زیاده (فول مچ)
لامصب بازی تازه تموم نشده لینک دانلود میزارن .

کلا اونا خیلی قوی تر از ما هستن ، نمیشه تو این زمینه باهاشون شوخی کرد . لینک گلها رو بذاری بهتره هم خارجی و هم داخلی .
ورزشهای دیگه هم اضافه کن : بسکتبال ، راگبی ، موتور سواری ، فرمول 1 ، کشتی کج و غیره . زیادم وقت نذار چون چند وقت دیگه احتمالا فیله میاد میشینه رو سایت ...
نیازی هم نبود که تاپیک بزنی براش !

.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام دوستان

به نظر من بهتره خلاصه بازی رو هم قرار بدید یا گل ها را , چون اکثرا کل بازی رو کسی دانلود نمی کنه به خاطر اینترنت حجمی ایران و بیشتر دنبال خلاصه بازی و گل های بازی می گردنند ( البته این نظر من بود )

ممنون از نظرتون.سعی میکنم از این به بعد برای بازی های مهم گل ها و خلاصه بازی رو هم بذارم.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بازیها که یه سرچ بکنید تو نت زیاده (فول مچ)
لامصب بازی تازه تموم نشده لینک دانلود میزارن .

کلا اونا خیلی قوی تر از ما هستن ، نمیشه تو این زمینه باهاشون شوخی کرد . لینک گلها رو بذاری بهتره هم خارجی و هم داخلی .
ورزشهای دیگه هم اضافه کن : بسکتبال ، راگبی ، موتور سواری ، فرمول 1 ، کشتی کج و غیره . زیادم وقت نذار چون چند وقت دیگه احتمالا فیله میاد میشینه رو سایت ...
نیازی هم نبود که تاپیک بزنی براش !

.

ممنون.به زودی مسابقات NBA و فرمول 1 هم اضافه میکنم.کشتی کج که فکر کنم گیر بدن. توی ایران چند تا سایت دیدم فقط گل ها رو میذارم اونم بعد از یکی دو روز.کسی به این شکل تمام مسابقات رو کامل نمیذاره.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سلام دوستان

تایید میشه. هایلایت بازی حجم کمتری داره و دانلودش برای ما با این اینترنت راحت تره.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
کار بسیار خوبیه.
امیدوارم ادامه داشته باشه.
همه دوستان تاکید کردن ولی ما هم میگیم واسه تاکید بیشتر:D
هایلایت بازی باشه خیلی بهتره.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
تایید میشه. هایلایت بازی حجم کمتری داره و دانلودش برای ما با این اینترنت راحت تره.

کار بسیار خوبیه.
امیدوارم ادامه داشته باشه.
همه دوستان تاکید کردن ولی ما هم میگیم واسه تاکید بیشتر:D
هایلایت بازی باشه خیلی بهتره.

ممنون از نظراتتون.حتما این کار رو میکنم.

LiGA.iR

Registered User
لایک‌ها
12
دانلود گلها و لحظات حساس بازی بارسلونا و رئال مادرید ( هفته سی و پنجم )

LaLiga.png

real1.png
vs.gif
barca1.png

Aljazeera sport +2 | WMV | 720 X 404 | 1 Mbps
Khedira 17' | 0-1 | Direct Link -- Uploaded -- Hotfile
Alexis 70' | 1-1 | Direct Link -- Uploaded -- Hotfile
Ronaldo 73' | 1-2 | Direct Link -- Uploaded -- Hotfile

Aljazeera sport +2 | AVI | 720 X 404 | 2 Mbps

Highlights
1st Half -- Direct Link -- Uploaded -- Hotfile
2nd Half -- Direct Link -- Uploaded -- Hotfile

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Canal+ Liga | Wmv | 720 X 404 | 1 Mbps | اسپانیایی

Highlights
1st Half -- Direct Link -- Uploaded -- Hotfile
2nd Half -- Direct Link -- Uploaded -- Hotfile

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

JSC Sports HD 2 | WMV | 1024 X 576 | 2 Mbps

JSC Sports HD 2 | WMV | 1280 X 720 | 4.5 Mbps

JSC Sports HD 2 | MKV | 1280 X 720 | 5 Mbps |4Audios

http://forum.liga.ir/showthread.php?t=973

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
سلام دوستان
تعدادی سی دی فوتبالی دارم که زیاد هم نیست ولی شاید بعضی ها دنبالش باشند
از 20 تا 30 اردیبهشت کمی دور و برم خلوت تره و تصمیم گرفتم واسه دوستان رایگان تقدیم کنم فقط دوستان پول پست رو بدن کافیه
اگه کسی سی دی یا برنامه فوتبالی چیزی واسه تبادل داشت ما رو بی نصیب نزاره
دوستان توجه داشته باشند فقط درخواستشون رو پ.خ کنند من هم به ترتیبی که اعلام کردند سی دی ها رو اماده و تقدیم می کنم
لیست سی دی ها :
1- 250 گل دل پیرو (مخصوص عمو جواد) :D
2- فینال بارسلونا2 ارسنال 1
3- بازی خداحافظی دنیس برگ کمپ
4- بازی های روبرتو باجو
5- 100 گل اتوئو
6- 501 گل باشگاه ارسنال
7- 200 گل توتی
8- 100 گل برتر باشگاههای اروپا
9- گلهای جام جهانی 1986
10- گلهای جام جهانی 1990
11- گلهای جام جهانی 2006
12- تاریخچه فوتبال ایران
13- بازی های منچستر
14- بازی های مارادونا
15- 100 سال با فوتبال جهان
16- چند تا سی دی هست که گوشه ای از بازی های بازیکنانی مثل لینه کر-پله-بکن باوئر-ماتیوس-اسکلاچی-ماتیوس و..... رو نشون میده

LiGA.iR

Registered User
لایک‌ها
12
real1.png
vs.gif
barca1.png

دانلود گلها بازی بارسلونا - رئال مادرید با کیفیت فول HD

نیمه اول بازی

Hotfile

کد:

Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part2.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part3.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part4.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part5.rar

BITSHARE
کد:

http://bitshare.com/files/hvyaw3w1/...04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part1.rar.html
http://bitshare.com/files/s8aimf8m/...04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part2.rar.html
http://bitshare.com/files/epofm86d/...04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part3.rar.html
http://bitshare.com/files/8xis2d9r/...04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part4.rar.html
http://bitshare.com/files/q7cd1uwb/...04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part5.rar.html

RAPIDGATOR
کد:

Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part1.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part2.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part3.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part4.rar

Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.First.Half-crpmx.part5.rar

نیمه دوم

Hotfile
کد:

Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part2.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part3.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part4.rar
Hotfile.com: One click file hosting: La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part5.rar

BITSHARE
کد:

http://bitshare.com/files/6967gknv/...4-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part1.rar.html
http://bitshare.com/files/zld3uo30/...4-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part2.rar.html
http://bitshare.com/files/tey2j2a2/...4-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part3.rar.html
http://bitshare.com/files/d270holr/...4-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part4.rar.html
http://bitshare.com/files/4d7t3sal/...4-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part5.rar.html

RAPIDGATOR
کد:

Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part1.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part2.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part3.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part4.rar
Download file La.Liga.Barcelona.vs.Real.Madrid.21-04-12.HD.720p.Second.Half-crpmx.part5.rar

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
Barcelona 1-2 Real Madrid
MKV-X264 | 1280 x 720 | JSC Sports HD | Farsi/Arabic | ~ 4 Mbps

STAR.gif
S. Khedira 0-1
| HOTFILE | UPLOADBAZ

STAR.gif
A. Sanchez 1-1

| HOTFILE | UPLOADBAZ

STAR.gif
STAR.gif
C. Ronaldo 1-2
| HOTFILE | UPLOADBAZ

گزارش اول: فارسی ( عادل فردوسی پور )- گزارش دوم: عربی ( عصام الشوالی )

توضیح : گلهای HD دو زبانه هستند و می توانید گلها رو هم عربی و هم فارسی مشاهده کنید.
برای تغییر زبان در برنامه Media Player Classic، از تب Navigate روی گزینه Audio Language رفته و هر کدام از گزارشهای عربی یا فارسی رو انتخاب کنید!
در برنامه Windows Media Player هم از منوی Play روی گزینه Audio And Language Tracks رفته و یکی از زبانهای عربی یا فارسی را انتخاب کنید!
همینطور در برنامه KM Player با فشردن کلیدهای Ctrl+X می تونید زبان رو تغییر بدید!

naderj5

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی کاربران اگر کسی فیلم بازیهای سال های گذشته رو داره تو این تایپیک بذاره تا دوستداران دانلود کنند.من خودم شخصا دنبال بازیهای جام جهانی 90و98 میگردم.

بالا