• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داونلود موسیقی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سروش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كار جالبي است .
ولي براي من سايت رو كنات ميده .
نميتونه سايت رو اجرا بكنه.
راهنمايي كنين ؟

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
به نقل از persian_londoner :
آقا این دوتا داداش (احسان و ساسان) با این پروژه ftp که برای داونلود فیلم راه انداختن گل کاشتن، راستش این آقا ساسان به من هم یاد داد که چه طور این کار رو کرده، خلاصه آقا من هم تصمیم گرفتم که یه چیزی مشابه کار اونها انجام بدم اما خوب یکم محدود تر،

کار فیلم رو که این دوتا خوب از پسش بر اومدن برای این من ترجیح میدم بجای فیلم موسیقی شر کنم، آهنگ هایی رو که علاقه دارید میتونید اینجا بنویسید، اگه داشتم که میگذارم در دسترس همه اگر هم نداشتم داونلود میکنم از کازا،
راستش خیلی سرم شلوغه و نمیتونم تضمین کنم که این کار رو تا چند وقت میتونم ادامه بدم، اگه زیاد وقتم رو نگیره سعی میکنم ادامش بدم، خلاصه اگه واقعاً کسی فکر میکنه این کاری که میخوام بکنم بدردش میخوره بگه که من شروع کنم اگر هم نه که هیچی!

راستی این رو هم بگم که چه این کار رو شروع کنم چه نکنم با احسان و ساسان برای تهیه اون فیلم ها همکاری خواهم کرد.

I figured it out, I will show you how to fix it, I tried to do the same thing, your'e behind a firewall I will tell you how to open it, ;)

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
من كه نمي فهمم چي ميگين ولي سروش لندني نه اين سروش

فضاش با من هر چي فضا بخواين من داارم

زحمت آپلودش با شما

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از Sassan :
[left:bb0bca0924]I use MIRC from here to download Iranian MP3s <a href='http://realiran.com/music.html' target='_blank'>http://realiran.com/music.html</a> I hope it's usefull.[/left:bb0bca0924]
سلام.
اين سايتي كه دادي واسه من نياورد پيغام ميده كه نميتونه برنامه رو دانلود كنه؟!

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
persian_londoner I figured it out. I know what you were doing wrong, whenever u want to do this. Let me know. You have to open up the port 21 and 80 21 is for the fttp and the 80 is for the webserver.

:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا