• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دختر 18 ساله و نصب ام.تی!

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسام اس.اچ
كو آقا ؟ من 60 تا قاب لازم دارم براي وبلاگم! يك چيزي موقت روش بگذارم تا بعدا يك چيز درست و حسابي طراحي بشه. آدرس بده رفيق.

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه يه دختره 18 ساله ي فقير بودي اين كارارو واسط ميكردم مفتي!! ولي حالا كه مايه داري خوب يه نمه مايه خرج كن برو سراغ يه طراح وب كار درست :)

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آق رضا
از كي تا حالا ما مايه دار شديم و خودمون بي خبر هستم؟!
اگه خبر داري به خودم هم بگو!

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن خواستم اضافه كنم كه من بابام خيلي خر پول :!: هست و من هم تنها بچه خانواده هستم!
ورزش مورد علاقه من هم اسكي و اسب سواري و دوچرخه سواري(از نوع وبلاگيش) هست.
نبـــــــــــــــــود :?:
خودت گفتي! من چي كاره بيدم!!؟ :)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من يه دختره هيجده ساله پيدا کن و سرقفلي وبلاگتو بزن به اسمش تا کارت رديف شه ;)

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي ول عجب ايده يي داد اين عابر پياده :) آقا حالا آخر سر چي شد بدجنس برات ام تي نصب كرد يا نه!؟ اگر نكرده بگو شايد ما يه كاري واسط كرديم.

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]به نظر من يه دختره هيجده ساله پيدا کن و سرقفلي وبلاگتو بزن به اسمش تا کارت رديف شه[/code:1]
اين خدا بود! :D
فقط بايد مَزَنه ایران دستم باشه!
آگهی
به یک دختر 18 ساله برای به نام کردن دو وب سایت با حجم 75 مگابایت نیازمندیم( دو باب دومین هم داره)! البته MT هم يك آقاي مهندسي توش نصب كرده.( اين تيكه آخر براي ...الي كه به اين فوروم بخوره!)
داوطلبان عزیز یک عکس برای من بفرستند و یک عکس هم برای همه اینها که اینجا عضو هستند!

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاش دختري 18 ساله بودم :)

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
داش امیر
فعلا مشکلم این است که وقتی میخوام ام.تی را لود بکنم یک پیغام میگیرم که پس ورودم معتبر نیست. در صورتی که با سرور تماس گرفته ام و آنها میگویند که پس وورد ورود برای کنترل پنل، اف.تی.پی و ایمیلها و داتا بیس یکی میباشد. یکجورهایی هم راست میگویند! چون من با بقیه هیچ مشکلی ندارم و همه جا به راحتی لاگین میکنم. و فقط همانجا مانده که میگوید اکسس دیناید. :oops:  
اینجوری خلاصه.
احسان جون کجایی :?:
هميشه هم اينطور نيست و پسورد ديتابيس ممكنه فرق داشته باشه
اصلا دست خودت هست كه شبيه به اون باشه يا نباشه
راستي يوزر نيم رو هم حتما چك كن
در ضمن اگر قرار باشه به دخترها اين همه جواب بديد
من هم دخترم :D

experience

Guest
لایک‌ها
4
چرا از قالب استاندارد فارسي كه همين جا تو پرشين تولز هست استفاده نمي كني. براي شروع كار واقعا خوب هست.
براي تغييرات توش مي تونم كمكت بكنم. ولي اصلا بايد ببيني با اين ام تي چه مي خواي راه بندازي. وبلاگ معمولي ؟

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا از قالب استاندارد فارسي كه همين جا تو پرشين تولز هست استفاده نمي كني. براي شروع كار واقعا خوب هست.
براي تغييرات توش مي تونم كمكت بكنم. ولي اصلا بايد ببيني با اين ام تي چه مي خواي راه بندازي. وبلاگ معمولي ؟
من ديوونه ي اون اخمتم! :shock:

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
<a href='http://www.movabletype.org/default_templates.shtml' target='_blank'>http://www.movabletype.org/default_templates.shtml</a>

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سري قالب استاندارد فارسيم اينجاستا
<a href='http://www.persiantools.com/persian_mt_templates.htm' target='_blank'>http://www.persiantools.com/persian_mt_templates.htm</a>

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]چرا از قالب استاندارد فارسی كه همين جا تو پرشين تولز هست استفاده نمي كني. براي شروع كار واقعا خوب هست.

براي تغييرات توش مي تونم كمكت بكنم. ولي اصلا بايد ببيني با اين ام تي چه مي خواي راه بندازي. وبلاگ معمولي ؟ [/code:1]
والله من هنوز تو درست کردن آدرسهایی که باید در ام.تی. تنظیم بشود ماندم! توی تنظیم کرده دایرکتوری اف.تی.پی هم همینطور!
ولی قرار نیست چیز بخصوصی بشه در نهایت. حداقل این صفحه همینطور میمونه. ممکن هست فقط یک مقدار لینکهای داخل وبلاگ اضافه بشود. و یک چند تا لوگو و از این حرفها!
طرحی دارید ؟ :?:
به آقا احسان، صاحاب قبلی! و شاید فعلی این سایت
من امروز چشمم به مشخصات خودم افتاد این سمت راست. تازه وارد یعنی چی اوستا؟
پارسال هنوز گچ کاری این سایت تموم نشده بود من اسم نوشتم! اگر میخوای در جواب بگی که این قضیه فقط به خاطر فعال بودن تغیر میکنه. باید عرض کنم که فعال بودن حتما نوشتن نیست. اگر قرار باشه دو هزار نفر آدم اینجا چیزی بنویسند که دیگه کی میرسه بخونه و کی جواب بده :?:

experience

Guest
لایک‌ها
4
اگه كسي كمك نكرده من حاضرم هم مشكل تنظيمات اوليه و ... را درست كنم هم يك قالب از اين قالب هاي آماده كه من براي شروع پيشنهاد مي كنم برات راه بندازم
ولي اگر مي خواي يك طراحي اختصاصي برات بشه بايد باهم مذاكره كنيم ! 8)

semahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبه! اگر تو اين پست ها به جاي "دختر" از كلمه "پسر" استفاده شده بود چي ميشد؟!! :D :D

christopher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[code:1]به نظر من يه دختره هيجده ساله پيدا کن و سرقفلي وبلاگتو بزن به اسمش تا کارت رديف شه[/code:1]
اين خدا بود! :D
فقط بايد مَزَنه ایران دستم باشه!
آگهی
به یک دختر 18 ساله برای به نام کردن دو وب سایت با حجم 75 مگابایت نیازمندیم( دو باب دومین هم داره)! البته MT هم يك آقاي مهندسي توش نصب كرده.( اين تيكه آخر براي ...الي كه به اين فوروم بخوره!)
داوطلبان عزیز یک عکس برای من بفرستند و یک عکس هم برای همه اینها که اینجا عضو هستند!

به خدا من فقط 22 سال دارم. :D :D :D
يعني نميشه؟

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا به خدا من هم يه قالب مي خوام . مردم از بس اين وبلاگم ( <a href='http://weblog.isatisweb.com' target='_blank'>http://weblog.isatisweb.com</a> ) زشته.
ضمنا آقاي سهراب خر پول ... اگر خر پول بودي كه اينجا نميومدي !!!
اينجا رو براي بدبخت بيچاره هايي مثل ن گذاشتن كه نون شب ندارييم بخوريم ...
حالا كسي نبوديه قالب به ما بده ...
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم ...
قربون شما
فلش كار

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]ضمنا آقاي سهراب خر پول ... اگر خر پول بودي كه اينجا نميومدي !!!

اينجا رو براي بدبخت بيچاره هايي مثل ن گذاشتن كه نون شب ندارييم بخوريم ...

حالا كسي نبوديه قالب به ما بده ...

هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم ...

قربون شما

فلش كار[/code:1]
والله شما هنوز خرس را شكار نكرده پوستش را فروختي!
از چند وقت قبل من مي بينم كه دنيال چند نفر مى گشتي تا يك سايت خفن راه بندازي :!: :idea:
در ضمن من خرپول نيستم! آن خانم هيجده ساله كه آگهي داده پول دار هست :!:

بالا