• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمدزایی از طریق فارکس

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان
من جدیدا با این نحوه درآمدزایی در اینترنت آشنا شدم. اما میخوام تو این زمینه فعالیت کنم.
از دوستان کسی هست که در این زمینه فعالیت کرده باشه. لطفا دوستان با تجربه منابعی که میشه از صفر شروع کرد و معرفی کنن.
من خودم از سایت زیر شروع کردم.

http://www.babypips.com/
سایت خوبیه و به صورت رایگان آموزش گام به گام داده.

برای دوستان تازه وارد: فارکس بزرگترین تجارت دنیاست که در اون میشه از طریق تفاوت قیمت بین دو واحد پولی در یک بازه زمانی درآمد کسب کرد. کار تخصصی هست که نیاز به تجربه زیاد داره اما حرفه ای ها در این زمینه درآمد فوق العاده ای دارند.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
منم دوست دارم یاد بگیرم کار خوبیه متاسفانه تو ایران به خاطر اینکه اینکارو قمار میدونن غیر قانونیه بعد بورس خودشون قمار نیست و قانونی جهان سوم که میگن همینجاس واقعا

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بله یعضی ها هم هستند که تو ایران با دلالی دلار و ریال پول در میارن چون این دو واحد پولی نسبت به هم دیگه نوسانات خیلی زیادی داره و بی ثباته. البته سایت های خارجی فارکس هستند که بین المللی هستند و ایرانی ها هم میتونن توش فعالیت کنند. ولی خوب باید تخصص داشت تو این زمینه.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان عزيز من در حال حاضر فاركس كار نمي كنم ولي احتمالا تا يكي دو ماه آينده مجددا شروع مي‌كنم
در مورد فاركس اول اينكه كتابهاي زيادي هت كه مي تونيد بخونيد. در مورد اصول اوليه فاركس، مفاهيم و ...
فاركس درسته درآمد خوبي داره ولي اگر كامل آموزش نديده باشيد اين امكان هست كه ظرف 5 دقيقه كل سرمايتون رو به باد بديد،‌پس اصلا براي ورود عجله نكنيد و اگر نظر من رو ميخوايد 2 سال براي يادگيري كامل اون زمان بگذاريد.
ميتونيد در حين آموزش يك حساب دمو هم باز كنيد و با پول غيرواقعي در بازار واقعي تمرين كنيد تا با نحوه كار و سود و زيانهاي اون آشنا بشيد.
بازار فاركس فوق العاده پيچيده هست و روشهاي زيادي براي يپيش‌بيني روند حركتي بازار هست كه بايد به مرور آموزش ببينيد ولي حتي با بهترين روشهاي پيش‌بيني هم هميشه احتمال ضرردهي هست. بنابراين مهمترين اصل در فاركس مديريت سرمايه هست كه بدونيد چقدر از سرمايه رو وارد معامله كنيد تا در صورت ضرر سرمايتون نابود نشه و حد سود و ضرر رو هم مشخص كنيد تا ضرر از حد مشخصي بيشتر نشه.
كلا بنظر من تجارت الكترونيك واقعي همينه.
موفق باشيد

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان عزيز من در حال حاضر فاركس كار نمي كنم ولي احتمالا تا يكي دو ماه آينده مجددا شروع مي‌كنم
در مورد فاركس اول اينكه كتابهاي زيادي هت كه مي تونيد بخونيد. در مورد اصول اوليه فاركس، مفاهيم و ...
فاركس درسته درآمد خوبي داره ولي اگر كامل آموزش نديده باشيد اين امكان هست كه ظرف 5 دقيقه كل سرمايتون رو به باد بديد،‌پس اصلا براي ورود عجله نكنيد و اگر نظر من رو ميخوايد 2 سال براي يادگيري كامل اون زمان بگذاريد.
ميتونيد در حين آموزش يك حساب دمو هم باز كنيد و با پول غيرواقعي در بازار واقعي تمرين كنيد تا با نحوه كار و سود و زيانهاي اون آشنا بشيد.
بازار فاركس فوق العاده پيچيده هست و روشهاي زيادي براي يپيش‌بيني روند حركتي بازار هست كه بايد به مرور آموزش ببينيد ولي حتي با بهترين روشهاي پيش‌بيني هم هميشه احتمال ضرردهي هست. بنابراين مهمترين اصل در فاركس مديريت سرمايه هست كه بدونيد چقدر از سرمايه رو وارد معامله كنيد تا در صورت ضرر سرمايتون نابود نشه و حد سود و ضرر رو هم مشخص كنيد تا ضرر از حد مشخصي بيشتر نشه.
كلا بنظر من تجارت الكترونيك واقعي همينه.
موفق باشيد
میشه لطفا این کتاب های آموزشی که گفتینو اینجا تو این تاپیک معرفی کنین که دوستان تهیه کنن

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
فارکس تو ایران جواب نمیده همون بورس ایران برا ایرانیها بهتر میدونید چقدر از بروکرها پولای ملتو بالا کشیدن به دلیل تحریم

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
فارکس تو ایران جواب نمیده همون بورس ایران برا ایرانیها بهتر میدونید چقدر از بروکرها پولای ملتو بالا کشیدن به دلیل تحریم
دوست عزیز در کل بروکرهایی هستن که نمیشه بهشون اعتماد کرد و باید تو سایت هایی پول برای این کار بزاری که مطمئن باشه. سایت های معتبر زیادی هستند که به خاطر اعتبارشون پول کسیو نمیخورند.
شما در این زمینه پولی از دست دادید یا از کسی شنیدید.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینجا رو ببینید
http://fxmarket.blogfa.com/

برای بورس هم اگه خواستین یه سر به امضام بزنید

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اینجا رو ببینید
http://fxmarket.blogfa.com/

برای بورس هم اگه خواستین یه سر به امضام بزنید
خیلی ممنون منبع مفیدی بود
البته من هم تونستم یه سایت خوب فارسی پیدا کنم بالاخره.
http://zeoosforex.blogfa.com
تو این سایت میتونید منابع آموزشی مربوط به فارکس رو دانلود کنید.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
فقط میتونم بگم تحت هیچ شرایطی سمت فارکس نرید!
این نصیحت دوستانه
اگه دوست داشتید برید ولی سرمایه خودتون رو به باد دادید و علاوه بر این معتاد شدید و تحت تاثیر جوش قرار گرفتید و برای جبران سود باز هم سرمای گذاری کردید و .... و ... و .... (ادامه دارد) !
یاد حرف من بیوفتید
شاید خیلی ها مخالف حرفم باشن . اونا شاید سود میکنن شایدم هنوز با حساب غیر واقعی کار میکنن و فکر میکنن حساب واقعی هم همینه
جدای از این بروکر های کلاه بردار رو کجای دلمون بزاریم
:general607:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
فاركس يه مدت كار كردم حرفه اي باشي سود تپلي داره اگه مبتدي باشي چيزي جز از دست دادن سرمايه نداره

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوست عزیز در کل بروکرهایی هستن که نمیشه بهشون اعتماد کرد و باید تو سایت هایی پول برای این کار بزاری که مطمئن باشه. سایت های معتبر زیادی هستند که به خاطر اعتبارشون پول کسیو نمیخورند.
شما در این زمینه پولی از دست دادید یا از کسی شنیدید.
با عرض معذرت از اين كه زياد به اينجا سر نميزنم و دير جواب دادم
من اين دو سه سال ديگه دنبال كتابهاي فاركس نيودم و نميدونم كدوم كامل تر و بهتره ولي خودتون اگر كتاب فروشي‌هاي ميدان انقلاب بريد كتابهاي زيادي از مقدماتي تا پيشرفته در اين زمينه مي بينيد. ضمنا كتاب الكترونيك هم در اين زمينه زياد هست و هر مدل تحليل هم يك آموزشهايي داره كه مي تونيد در اينترنت پيدا كنيد.
در مورد بروكرها هم بهترينها از نظر من در حال حاضر بروكرهاي "آلپاري" و "آي اف سي" هستن كه ضمن اينكه پشتيباني فارسي هم دارن از طريق حساب بانكي ايران هم ميشه حساب رو شارژ كرد و يا سود رو برداشت كرد. البته اين تا وقتي هست كه مشكل تحريمي نداشته باشيم و اگه از اين مشكلات پيش بياد مثل ساير بروكرها بايد از طريق وبماني و ... امور مالي انجام بشه. البته يك بروكر ايراني "پي سي ام" هم هست كه در امارات قرار داره و فاركس كاران ايراني زيادي هستن كه در اونجا فعالن كه در يادگيري فاركس هم بهتون كمك زيادي مي‌كنن
در ضمن تقويم روزانه اقتصادي هم براي فاركس كارها بسيار مهمه چون خبرهاي فاندامنتال تاثير زيادي در قيمتها دارن كه فعلا بهترين سايت براي تقويم اقتصادي FXStreet هست

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
منبع فارسی اموزش کامل فارکس کسی میشناسه؟

Last edited:

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
منبع فارسی اموزش کامل فارکس کسی میشناسه؟
من یک کتاب خریدم که آموزش مقدماتی فارکس هست.کتاب خوب و کاملی هست:
نام کتاب: مرجع کامل فارکس نوشته محمد نظری نژاد و بهمن نظری نژاد انتشارات ترانه
این کتاب هم معتبره و اینترنتی هم میتونید خرید کنین
نام کتاب: تجارت در بازار جهاني فاركس نوشته علی نیک طالع، نشر چالش
لینک خرید: http://www.adinehbook.com/gp/product/9642522020
http://www.adinehbook.com/gp/product/9642522020
اگه عادت به خوندن ebook دارین میتونین به ترتیب منابع زیر رو بخونین:
دوستان مبتدی کتابی که لینکش در ادامه میادو اول بخونن تا با مفاهیم پایه فارکس و نحوه عملکردش آشنا بشن
http://mihandownload.com/2012/04/download-ketab-ashnaii-ba-farex.php
برای اینکه وارد تجارت فارکس بشین و با اصول ترید و نحوه تشخیص بازار ارز آشنا بشین کتاب فوق العاده مفید و معروف آقای پشوتن مشهوری زاده با نام فارکس با سبک پشوتن رو بهتون معرفی میکنم که میتونین از لینک زیر دانلود کنین:
http://zeoosforex.blogfa.com/category/5
کتاب های ایشون در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته تهیه شده.

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با فارکس تا چقدر میتونیم درامد داشته باشیم ماهانه؟؟؟؟؟؟
من زیاد تجربه ندارم و تازه وارد این کار شدم. تو فارکس درآمد کاملا بستگی به تجربه و تخصصت داره. یه تازه وارد اگه بخواد وارد این کار بشه میتونه در چند روز و حتی چند ساعت سرمایه شو از دست بده و از قمار بدتره. اما برعکس قمار اگر تجربتون کافی باشه و با تخصص کافی ترید کنین سود خوبی داره. این که پرسیدید تا چقدر میشه درآمد داشت سوال خیلی کلی هستش و به تخصصتون و سرمایه اولیتون برمیگرده. بهتون توصیه میکنم اگه میخواید وارد این کار بشید حداقل به مدت 6 ماه کتاب ها ومطالب آموزشی در این زمینه رو مطالعه کنین و به طور همزمان با اکانت دمو تو سایت های فارکس ترید کنین چون رایگانه و هیچ هزینه ای نداره بعد از اون وقتی دستتون اومد و به یک سود ثابت ماهیانه رسیدید شروع به ترید با اکانت واقعی کنین. به هیچ وجه برای ترید واقعی عجله نکنید.
موفق باشید

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
کار خیلی حساسی هست اگر قلب ضعیفی دارید سراغش نروید چون ممکن سرمایه خودتون رو از دست بدید که به قلب شما فشار می یاد یا این که سرمایه شما چند برابر بشه که باز هم به قلب شما فشار می یاد ;)
در کل همه سرمایه خودتون رو تو این کار نگذارید و پله پله بالا بروید اگر هم سود زیادی بردید جو گیر نشوید که حالا من همه چی رو بلدم و .... پول زیادتری سرمایه گذاری بکنید در واقع مقداری سرمایه گذاری کنید که توان از دست دادنش رو داشته باشید

موفق باشید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستانی که فارکس کار میکنند یا حداقل پیگیر قیمت جفت ارزها و طلا هستند
بنده برای تست سیستم خودم بصورت جمعی میخوام سیگنال های سیستم خودم رو که روی طلا میباشد حداکثر به ده نفر از دوستان ارسال کنم
دوستانی که مایل به دریافت این پیشنهادهای خرید و فروش هستند لطفا شماره موبایل خودشون رو به همراه اسمشون(حتما لازم نیست اسم واقعی خودتون رو بنویسید) را برای بنده پیام خصوصی کنند تا از هفته آینده دوشنبه سیگنالها براشون ارسال بشود
لازم بذکر میباشد این سیگنالها فقط و فقط جهت تست جمعی سیستم بوده و به هیچ وجه قابل ترید نبوده پس لطفا در هیچ گونه حساب واقعی آنها را تست نکنید

سیگنالها بصورت پیام کوتاه به تلفن همراه دوستان ارسال خواهد شد

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستانی که فارکس کار میکنند یا حداقل پیگیر قیمت جفت ارزها و طلا هستند
بنده برای تست سیستم خودم بصورت جمعی میخوام سیگنال های سیستم خودم رو که روی طلا میباشد حداکثر به ده نفر از دوستان ارسال کنم
دوستانی که مایل به دریافت این پیشنهادهای خرید و فروش هستند لطفا شماره موبایل خودشون رو به همراه اسمشون(حتما لازم نیست اسم واقعی خودتون رو بنویسید) را برای بنده پیام خصوصی کنند تا از هفته آینده دوشنبه سیگنالها براشون ارسال بشود
لازم بذکر میباشد این سیگنالها فقط و فقط جهت تست جمعی سیستم بوده و به هیچ وجه قابل ترید نبوده پس لطفا در هیچ گونه حساب واقعی آنها را تست نکنید

سیگنالها بصورت پیام کوتاه به تلفن همراه دوستان ارسال خواهد شد
فقط 4 نفر دیگه نیازمندیم تا لیست دوستان دریافت کننده سیگنالها تکمیل بشود
ارسال این پیشنهادات از طریق پیام کوتاه و بصورت رایگان خواهد بود
هر روز فقط و فقط یک پیام خدمت دوستان ارسال خواهد شد

بالا