• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمدزایی از طریق فارکس

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
اولین پیشنهاد مربوط به تاریخ 2014/11/04

فایل های ضمیمه

• gold.GIF
    gold.GIF
    4.7 KB · نمایش ها: 26

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
gold-jpg.701056

فایل های ضمیمه

• Gold.JPG
    Gold.JPG
    59.1 KB · نمایش ها: 7
  • Gold.JPG
    Gold.JPG
    59.1 KB · نمایش ها: 98

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
فقط میتونم بگم تحت هیچ شرایطی سمت فارکس نرید!
این نصیحت دوستانه
اگه دوست داشتید برید ولی سرمایه خودتون رو به باد دادید و علاوه بر این معتاد شدید و تحت تاثیر جوش قرار گرفتید و برای جبران سود باز هم سرمای گذاری کردید و .... و ... و .... (ادامه دارد) !
یاد حرف من بیوفتید
شاید خیلی ها مخالف حرفم باشن . اونا شاید سود میکنن شایدم هنوز با حساب غیر واقعی کار میکنن و فکر میکنن حساب واقعی هم همینه
جدای از این بروکر های کلاه بردار رو کجای دلمون بزاریم
:general607:
با عرض ادب کاملا با حرفتون مخالفم
فارکس قمار نیست که بهش معتاد بشین من نزدیک 5 ساله فارکس کارکردم نه معتاد شدم نه همه سرمایمو از دست دادم ! البته قبول دارم که ریسکش خیلی بالاس ولی اگه پشت تریدتون تحلیل باشه و از نظر روانی حرکت و روند مارکت درک بکنین مطمئن باشین کال مارجین نمیشین ولی اگه از رو احساسات ترید بکنین سرمایه میپره این ذات فارکسه .من هر وقت از رو احساسات پوزیشن گرفتم ضرر کردم
والبته 100 در صد با حرفتون موافقم
دوستانی که فکر میکنن با 1 یا 2 سال کار کردن تو فارکس به پول میرسن خودشونو خسته نکنن بیخیال بشن بهتره
اگه میخواین تو فارکس به جایی برسین اول کتابها و مقالات مربوط به فارکس و مطالعه بکنین تا با مفاهیم و واژه ای فارکس آشنا بشین بعد تو یه بروکر که زیاد فرقی نمیکنه چه بروکری باشه حساب دمو باز بکنین و 6 ماه دمو ترید کنین .تو این 6 ماه با اندیکاتور های متاتریدر آشنا میشین و از نظر روانی حرکتهای بازار برای شما قابل درک میشه .اخبار سیاسی و اقتصادی رو هر روز دنبال کنین
بعد از 6 ماه تو یه بروکر قابل اطمینان حساب real به مبلغ 50 دلار نه بیشتر نه کمتر باز کنین .شما قطعا 100% رو 1000% پنجاه دلار رو میبازین و بعد 1 سال به شما ثابت میشه که ازفارکس هیچی نمیدونین و 90% اندیکاتور ها و حتی سیگنالهای سایت های معتبر کمکی بشما نمیکنن اگه قرار بود بعد از 1 سال پول در بیارین که همه کارشونو ول میکردن میرفتن دنبال فارکس :)
دوستان متاسفانه همه سایت های معتبر و علمی در زمینه فارکس تو ایران فیلتر و بسته شدن: سرمایه--آریا----قیمت ها
خیلی از کتابهایی که 6 سال پیش در زمینه فارکس چاپ شده بودن تجدید چاپ نشدن و الان شما به سختی میتونین سورس خوب پیدا بکنین
2 سایت فارکس فکتوری و فارکس استریت سایتهای خارجی معتبر و خوبی هستن و اخبار و درجه اهمیت اونارو بشما میگن
بهد از 1 سال که بطور نسبی با بازار آشنا شدین مقالات ترید تکنیکال و فاندامنتال مطالعه بکنین و روش تریدتون انتخاب کنین بهترین روش تلفیق فاندامنتال و تکنیکال هست که بسیار سخته
3 تا نکته بگم و بحث و طولانی نکنم
1: قرار نیست هر روز یا هر هفته ترید بکنین حتما باید شرایط ترید فراهم بشه تا با حداقل ریسک و ضرر وارد بازار بشین بعصی وقتا مجبور میشین 1 ماه منتظر موقعیت خوب بمونین اگه همین جوری صبح از خواب پا شدین و پوزیشن گرفتین مطمئن باشین استاپتون خورده ;)شما که زرنگتر از بانکهای مرکزی و شرکتهای سرمایه گذاری نیستین. حتما شنیدین که فلان بانک رو فلا ن ارز سل یا بای زده و میلیون دلار ضرر کرده :) من و شما که جای خود داریم
2:از نظر روحی و روانی باید با فارکس مچ باشین اگه آدم ترسو -کله شق هستین و تحمل ضرر و ندارین بیخیال بشین
3:کلا تو 5 سال اول رو سود از فارکس فکر نکنین (5 سال حداقل هست) -واسه همین سرمایه اصلی رو تو فارکس نزارین یا از کسی پول نگیرین و فقط با پولی که بهش احتیاج ندارین ترید کنین تا روش تریدتون دستتون بیاد و کلا این کاره بشین :cool:
وقتی اینکاره شدین کم کم 10000 دلار باید تو یه بروکر معتبر دیپوزیت کنین

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
با تشکر از دوستان عزیز بخاطر پست های خوبتون.

آیا کسی هست که استراتژی خوبی رو کشف کرده باشه و بتونه آموزش خوبی بده؟؟؟

یا کسی که حرفه ای باشه و بتونه سیگنال های خوبی بده؟؟؟

همونطور که دوست عزیزمون گفتن، متأسفانه تو ایران دیگه سایت و کلاس آموزشی و منابع خوبی برای یادگیری نیست!

اما قطعاً افراد موفقی هستن که سالها در این زمینه کار کردن و الان به جاهای خوبش رسیدن و تجربیات ارزنده و خوبی دارن.

خواهش میکنم اگه موردی هست، حتما اطلاع رسانی کنین.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

همونطور که دوست عزیزمون گفتن، متأسفانه تو ایران دیگه سایت و کلاس آموزشی و منابع خوبی برای یادگیری نیست!

اما قطعاً افراد موفقی هستن که سالها در این زمینه کار کردن و الان به جاهای خوبش رسیدن و تجربیات ارزنده و خوبی دارن.

دوست عزیز پ خ شد خدمتتون

kairos planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
یک پیشنهاد برد برد در فارکس برای تریدرهای عزیز ساکن تهران
برای داشتن سودی پایدار و مطمئن به تیم ورک حرفه ای ما بپوندید
با عضویت در این تیم ورک از تجربه واستراتژی های تریدرهای حرفه ای بهره مند شده و سیگنال های خود را خودتان تولید کنید

فقط تعداد محدودی تریدر با تجربه، آشنا به سیستم معاملاتی ایچیموکو و علاقه مند به همکاری تمام وقت و بلند مدت برای عضویت پذیرفته خواهند شد

برای اطلاعات بیشتر با ما از طریق کانال تلگرام در ارتباط باشید
@Sasan_89

تاریخ انقضای آگهی دعوت به همکاری 95.04.10 تا 95.04.22

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام دوستان
من جدیدا با این نحوه درآمدزایی در اینترنت آشنا شدم. اما میخوام تو این زمینه فعالیت کنم.
از دوستان کسی هست که در این زمینه فعالیت کرده باشه. لطفا دوستان با تجربه منابعی که میشه از صفر شروع کرد و معرفی کنن.
من خودم از سایت زیر شروع کردم.

http://www.babypips.com/
سایت خوبیه و به صورت رایگان آموزش گام به گام داده.

برای دوستان تازه وارد: فارکس بزرگترین تجارت دنیاست که در اون میشه از طریق تفاوت قیمت بین دو واحد پولی در یک بازه زمانی درآمد کسب کرد. کار تخصصی هست که نیاز به تجربه زیاد داره اما حرفه ای ها در این زمینه درآمد فوق العاده ای دارند.
درود
من 3 سال پیش آشنا شدم
همین الان هم دمو دارم کار میکنم. ولی تفننی
منابع زیاده. ولی یادت باشه از بزرگان این کار من شنیدم که باید 2 سال وقت بزاری و فقط آموزش ببینی.
فقط باید اول 2 سال آموزش ببینی.
بعد از 2 سال باید 3000 دلار وارد کار کنی. البته برای حرفه ای ها . و اصولش اینه. وگرنه با قیمت پایین هم میشه.

کلا از من بعنوان یک دوست بشنو(بهترین راه ثروتمند شدن تجارت هست. من الان رفتم توی تجارت، پ خ بده در مود کارم بیشتر بهت بگم)
این اکانت دمو من هست همین الان هم پوزیشن باز دارم
2663391
این هم پوزیشن های 1 ماه پیش تا الانم
Capture.JPG
Capture2.JPG

kairos planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

درود بر شما
اگر شرایط عضویت ذکر شده در آگهی بالا را دارید میتونین تو تیم ورک ما فعالیت بکنید و سود بگیرید

برای اطلاعات بیشتر در تلگرام با ما در تماس باشید
@sasan_89

بالا