melimarket
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 64
- لایکها
- 1
سلام برای استفاده از سیستم بنری باید چیکار کنیم ؟
سلام برای استفاده از سیستم بنری باید چیکار کنیم ؟
سلام ممنون عزیز از اینکه میخواین کمک کنید ولی فکر میکنم در تاپیک دیگری اگر فعالیت داشته باشید خیلی بهتره در ضمن فکر میکنم لینک عضویت رو اشتباه وارد کردیدما برای زیر مجموعه گیری در سیستم شروع به فعالیت در انجمن ها کردیم کاربر استارپاپ آپ اگر نیازی بود جواب کاربران انجمن رو در این پست ها من ارسال میکنم از دوستان عزیز هم خواهشمندیم برای
عضویت از لینک زیر استفاده کنند که ما هم بتونیم از پورسانت استفاده کنیم :
http://starpopup.com/user/signup/ref214
با سلام ما همچین تبلیغی رو به صورت مستقیم قبول نمیکنیم عزیز کاش لینکش رو گزارش میکردید حذف میکردیم به هر صورت هر جور خودتون صلاح میدونید . موفق باشیدمتاسفانه در موبایل بدون اجازه کاربر فایل برنامه نصبی دانلود میشه منم کدو برداشتم
با سلام با روش های دور زدنی که در حال حاضر وجود داره هیچ سیستمی نمیتونه جلوی این قضیه رو بگیره فقط باید به صورت دستی چک بشه و اصلا هم نیازی نیست شما چک بکنید ما خودمون نیرو ها این کارو انجام میدن اگر گفتیم لینکی دیدید گزارش بکنید برای این بوده که شاید روند حذف لینک سریعتر بشه ولی در حالت معمولی مطمئنا دوستان ما قبل از اینکه شما بگید خودشون لینک رو حذف کردن . با تشکرسیستم شما مگر به چه صورت هست که کاربران تبلیغ میگذارند اما بعدا از تایید لینک را عوض میکنند؟ قاعدتا برنامه نویس سیستم باید این امکان را قرار داده باشه که اگر تبلیغ کننده لینک را تغییر داد تبلیغ غیرفعال شود. اگر این امکان را نگذاشته با او درمیان بگذارید تا قرار دهد. دو روز گذشت اما عنوان کرده بودید برفرض این لینک را حذف کردید لینکهای بعدی چی. من که نمیتوانم دایم با موبایل نظارت کنم که چی بازمیشه بعد گزارش کنم . برای مثال در ای ار پاپ برنامه تا تلگرام تا جایی که من دیدم برای کاربر موایل بازنشده
با سلام آی پی خارجی در حد معقول فقط پذیرفته میشود و کلا شمارش هم میشود اما اگر از یک حدی بالاتر برود سیستم آلارم میده چون متاسفانه یکی از راه های تقلب کاربران که خیلی هم باب شده آی پی خارجی هست ما هم مسلما روش حساس هستیم البته جسارت خدمت شما نباشه دوست عزیزمسلام
ورودی با ای پی خارجی محاسبه می شود یا خیر؟