• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد تضمینی و قانونی و حلال از اینترنت

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شماهایی که تجربه داری، به من راه درآمد تضمینی و قانونی و حلال از اینترنت رو بگید. خسته شدم از بس که گول خوردم و الکی وقت تلف کردم. با تجربه ها شماها به من بگید.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شماهایی که تجربه داری، به من راه درآمد تضمینی و قانونی و حلال از اینترنت رو بگید. خسته شدم از بس که گول خوردم و الکی وقت تلف کردم. با تجربه ها شماها به من بگید.
سلام دوست من بیا به تاپیکتا 120 دلار درامد مناسبی داره که باید وقت بزاری کسب تجربه کنی

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست من بیا به تاپیکتا 120 دلار درامد مناسبی داره که باید وقت بزاری کسب تجربه کنی
عزیزم من توی خیلی از سایت های کلیکی خارجی عضوم. ولی من گفتم درآمد تضمینی( سایت های کلیکی که تضمینی نیستند) دوما گفتم حلال. سایت کلیکی به بزرگی و معروفی نئوباکس چطور می تونه درآمدش حلال باشه؟ این سایت ها محدودیتی برای گذاشتن تبلیغاتشون ندارند هر کسی می تونه هر آگهی تو این سایت ها بذاره و ما با کلیک کردنشون اگر محتوش فساد و... باشه باعث ترویج فساد می شیم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عزیزم من توی خیلی از سایت های کلیکی خارجی عضوم. ولی من گفتم درآمد تضمینی( سایت های کلیکی که تضمینی نیستند) دوما گفتم حلال. سایت کلیکی به بزرگی و معروفی نئوباکس چطور می تونه درآمدش حلال باشه؟ این سایت ها محدودیتی برای گذاشتن تبلیغاتشون ندارند هر کسی می تونه هر آگهی تو این سایت ها بذاره و ما با کلیک کردنشون اگر محتوش فساد و... باشه باعث ترویج فساد می شیم.
شما زحمت بکش ظاهری نگاه نکن کمی بررسی کن در ضمن معلومه اون تاپیکو درست بررسی نکردی کاری که داریم انجام میدیم انجام تسکه از لحاظ حلال هم حلاله در ضمن مشکل محتوا نداره پاکه خاستی لینکا توی امضامه
یاحق

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شما زحمت بکش ظاهری نگاه نکن کمی بررسی کن در ضمن معلومه اون تاپیکو درست بررسی نکردی کاری که داریم انجام میدیم انجام تسکه از لحاظ حلال هم حلاله در ضمن مشکل محتوا نداره پاکه خاستی لینکا توی امضامه
یاحق
می دونم سایت های ایرانی هیچ تبلیغ که باعث ایجاد مفسده بشه نداره. ولی سایت های ایرانی زود اسکم می شن. این همه زور بزنم زیرمجموعه بگیرم بعدش اسکم بشه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
می دونم سایت های ایرانی هیچ تبلیغ که باعث ایجاد مفسده بشه نداره. ولی سایت های ایرانی زود اسکم می شن. این همه زور بزنم زیرمجموعه بگیرم بعدش اسکم بشه.
دوما توی امضاب لینک سایت zapbux رو گذاشتی اگه یه سرچی بکنی این سایت مشکوک به اسکم هست.

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
شما یه حرفه اینترنتی یاد بگیر کسب درامد کن
نویسندگی
ایجاد سایت خوب ( خوب اخرش خیلی مهمه )
طراحی و گرافیک
کدنویسی

اینهمه کار هست که شما میتونید انجام بدید درامد همه هم حلاله

مجله متفاوت ردز www.radz.ir

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما اصلا رو حرفی که زدم خوب فکر کردی در ضمن فقط یکیش سایت ایرانیه که فقط میشه کلیک کرد پس خارجیا اصلین

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوما توی امضاب لینک سایت zapbux رو گذاشتی اگه یه سرچی بکنی این سایت مشکوک به اسکم هست.
اصلا مشکوک نیستش خودم ازش برداشت آنی دارم شما بطنی بررسی کن برو فرومش ببین چقدر پرداختی داره و چقدر شکایت

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شما یه حرفه اینترنتی یاد بگیر کسب درامد کن
نویسندگی
ایجاد سایت خوب ( خوب اخرش خیلی مهمه )
طراحی و گرافیک
کدنویسی

اینهمه کار هست که شما میتونید انجام بدید درامد همه هم حلاله

مجله متفاوت ردز www.radz.ir
آره این کارهایی که گفتی خیلی خوبه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شما اصلا رو حرفی که زدم خوب فکر کردی در ضمن فقط یکیش سایت ایرانیه که فقط میشه کلیک کرد پس خارجیا اصلین
می دونم من منظورم این بود که اگه آدم بخواد درآمدش حلال باشه نباید با سایت های کلیکی خارجی کار کنه چون که اونا محدودیتی در گذاشتن تبلیغات توی سایتشون ندارند هر کی هر چی دلش بخواد می تونه توی اون سایت آگهی بده و مایی که روی تبلیغ اون سایت کلیک می کنیم باعث افزایش بازدیدش می شیم. باعث افزایش بازدید سایتی می شیم که هدفش ترویج فساد هست. شاید بگی اون سایت اگه محتواش فساد باشه با فیلترشکن باز نمی شه. درسته باز نمی شه ولی ما هر سایتی رو که روش کلیک کنیم اگر هم فیلتر باشه. چون ما روش کلیک کردیم باعث افزایش بازدیدش شدیم. شماها خودتون می دونید که سایتی که فیلتر هم هست نوار زمان بالای آن پرمی شه و پول تبلیغ آن به حساب شما اضافه می شه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
می دونم من منظورم این بود که اگه آدم بخواد درآمدش حلال باشه نباید با سایت های کلیکی خارجی کار کنه چون که اونا محدودیتی در گذاشتن تبلیغات توی سایتشون ندارند هر کی هر چی دلش بخواد می تونه توی اون سایت آگهی بده و مایی که روی تبلیغ اون سایت کلیک می کنیم باعث افزایش بازدیدش می شیم. باعث افزایش بازدید سایتی می شیم که هدفش ترویج فساد هست. شاید بگی اون سایت اگه محتواش فساد باشه با فیلترشکن باز نمی شه. درسته باز نمی شه ولی ما هر سایتی رو که روش کلیک کنیم اگر هم فیلتر باشه. چون ما روش کلیک کردیم باعث افزایش بازدیدش شدیم. شماها خودتون می دونید که سایتی که فیلتر هم هست نوار زمان بالای آن پرمی شه و پول تبلیغ آن به حساب شما اضافه می شه.
مثلا من توی یکی از سایت ها کلیک کردم رفت توی سایتی که یکی از آگهی هاش:اجاره ی دختران 6 بود، البته بدون فیلترشکن همچین سایتی باز شد.

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
مثلا من توی یکی از سایت ها کلیک کردم رفت توی سایتی که یکی از آگهی هاش:اجاره ی دختران سکسی بود، البته بدون فیلترشکن همچین سایتی باز شد.
متنو اطلاح کن درشت هم زدی خوشبختانه به پست من نخورده در کل خود دانی

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بنظرم کار حلال کاریه ک که عرق جبین براش ریخته بشه بنابراین چون تمام کارهای اینترنتی پشت کامپیوتر و زیر کولر انجام میشه حروم به حساب میآد . از ما گفتن بود

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
بنظرم کار حلال کاریه ک که عرق جبین براش ریخته بشه بنابراین چون تمام کارهای اینترنتی پشت کامپیوتر و زیر کولر انجام میشه حروم به حساب میآد . از ما گفتن بود
نه چه ربطی داره. اصلا این دیدتو قبول ندارم. خدا به آدم عقل داده. استفاده ای که انسان می تونه از عقل و هوش و خلاقیتش بکنه خیلی خیلی بیشتر از استفاده ای هست که می تونه از بازوش بکنه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
متنو اطلاح کن درشت هم زدی خوشبختانه به پست من نخورده در کل خود دانی
ادم عاقل حرف قبیح رو یا نمیگه یا بگه توی پاکت میگه منظورم اینه
دلیل من از این که با قرمز نوشتم و بزرگ نوشتم به خاطر این بود که من موقع دیدنش همین قدر تعجب کردم.

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
تا حالا شده بیشتر از 48 ساعت بدون یک دقیقه خواب جلو سیستم بشینی نویسندگی , کدنویسی و طراحی کنی؟ تا حالا شده چشمات از زور خستگی در حال کور شدن باشن؟ تا حالا شده کمرت از زور چند روز بیدار موندن و جلو سیستم نشستن در حال خورد شدن باشه؟

اینا فقط 10 درصد مشکلات کار اینترنتی هست ...

بالا