سلام دوست من بیا به تاپیکتا 120 دلار درامد مناسبی داره که باید وقت بزاری کسب تجربه کنیشماهایی که تجربه داری، به من راه درآمد تضمینی و قانونی و حلال از اینترنت رو بگید. خسته شدم از بس که گول خوردم و الکی وقت تلف کردم. با تجربه ها شماها به من بگید.
عزیزم من توی خیلی از سایت های کلیکی خارجی عضوم. ولی من گفتم درآمد تضمینی( سایت های کلیکی که تضمینی نیستند) دوما گفتم حلال. سایت کلیکی به بزرگی و معروفی نئوباکس چطور می تونه درآمدش حلال باشه؟ این سایت ها محدودیتی برای گذاشتن تبلیغاتشون ندارند هر کسی می تونه هر آگهی تو این سایت ها بذاره و ما با کلیک کردنشون اگر محتوش فساد و... باشه باعث ترویج فساد می شیم.سلام دوست من بیا به تاپیکتا 120 دلار درامد مناسبی داره که باید وقت بزاری کسب تجربه کنی
شما زحمت بکش ظاهری نگاه نکن کمی بررسی کن در ضمن معلومه اون تاپیکو درست بررسی نکردی کاری که داریم انجام میدیم انجام تسکه از لحاظ حلال هم حلاله در ضمن مشکل محتوا نداره پاکه خاستی لینکا توی امضامهعزیزم من توی خیلی از سایت های کلیکی خارجی عضوم. ولی من گفتم درآمد تضمینی( سایت های کلیکی که تضمینی نیستند) دوما گفتم حلال. سایت کلیکی به بزرگی و معروفی نئوباکس چطور می تونه درآمدش حلال باشه؟ این سایت ها محدودیتی برای گذاشتن تبلیغاتشون ندارند هر کسی می تونه هر آگهی تو این سایت ها بذاره و ما با کلیک کردنشون اگر محتوش فساد و... باشه باعث ترویج فساد می شیم.
می دونم سایت های ایرانی هیچ تبلیغ که باعث ایجاد مفسده بشه نداره. ولی سایت های ایرانی زود اسکم می شن. این همه زور بزنم زیرمجموعه بگیرم بعدش اسکم بشه.شما زحمت بکش ظاهری نگاه نکن کمی بررسی کن در ضمن معلومه اون تاپیکو درست بررسی نکردی کاری که داریم انجام میدیم انجام تسکه از لحاظ حلال هم حلاله در ضمن مشکل محتوا نداره پاکه خاستی لینکا توی امضامه
یاحق
دوما توی امضاب لینک سایت zapbux رو گذاشتی اگه یه سرچی بکنی این سایت مشکوک به اسکم هست.می دونم سایت های ایرانی هیچ تبلیغ که باعث ایجاد مفسده بشه نداره. ولی سایت های ایرانی زود اسکم می شن. این همه زور بزنم زیرمجموعه بگیرم بعدش اسکم بشه.
شما اصلا رو حرفی که زدم خوب فکر کردی در ضمن فقط یکیش سایت ایرانیه که فقط میشه کلیک کرد پس خارجیا اصلینمی دونم سایت های ایرانی هیچ تبلیغ که باعث ایجاد مفسده بشه نداره. ولی سایت های ایرانی زود اسکم می شن. این همه زور بزنم زیرمجموعه بگیرم بعدش اسکم بشه.
اصلا مشکوک نیستش خودم ازش برداشت آنی دارم شما بطنی بررسی کن برو فرومش ببین چقدر پرداختی داره و چقدر شکایتدوما توی امضاب لینک سایت zapbux رو گذاشتی اگه یه سرچی بکنی این سایت مشکوک به اسکم هست.
آره این کارهایی که گفتی خیلی خوبه.شما یه حرفه اینترنتی یاد بگیر کسب درامد کن
نویسندگی
ایجاد سایت خوب ( خوب اخرش خیلی مهمه )
طراحی و گرافیک
کدنویسی
اینهمه کار هست که شما میتونید انجام بدید درامد همه هم حلاله
مجله متفاوت ردز www.radz.ir
می دونم من منظورم این بود که اگه آدم بخواد درآمدش حلال باشه نباید با سایت های کلیکی خارجی کار کنه چون که اونا محدودیتی در گذاشتن تبلیغات توی سایتشون ندارند هر کی هر چی دلش بخواد می تونه توی اون سایت آگهی بده و مایی که روی تبلیغ اون سایت کلیک می کنیم باعث افزایش بازدیدش می شیم. باعث افزایش بازدید سایتی می شیم که هدفش ترویج فساد هست. شاید بگی اون سایت اگه محتواش فساد باشه با فیلترشکن باز نمی شه. درسته باز نمی شه ولی ما هر سایتی رو که روش کلیک کنیم اگر هم فیلتر باشه. چون ما روش کلیک کردیم باعث افزایش بازدیدش شدیم. شماها خودتون می دونید که سایتی که فیلتر هم هست نوار زمان بالای آن پرمی شه و پول تبلیغ آن به حساب شما اضافه می شه.شما اصلا رو حرفی که زدم خوب فکر کردی در ضمن فقط یکیش سایت ایرانیه که فقط میشه کلیک کرد پس خارجیا اصلین
مثلا من توی یکی از سایت ها کلیک کردم رفت توی سایتی که یکی از آگهی هاش:اجاره ی دختران 6 بود، البته بدون فیلترشکن همچین سایتی باز شد.می دونم من منظورم این بود که اگه آدم بخواد درآمدش حلال باشه نباید با سایت های کلیکی خارجی کار کنه چون که اونا محدودیتی در گذاشتن تبلیغات توی سایتشون ندارند هر کی هر چی دلش بخواد می تونه توی اون سایت آگهی بده و مایی که روی تبلیغ اون سایت کلیک می کنیم باعث افزایش بازدیدش می شیم. باعث افزایش بازدید سایتی می شیم که هدفش ترویج فساد هست. شاید بگی اون سایت اگه محتواش فساد باشه با فیلترشکن باز نمی شه. درسته باز نمی شه ولی ما هر سایتی رو که روش کلیک کنیم اگر هم فیلتر باشه. چون ما روش کلیک کردیم باعث افزایش بازدیدش شدیم. شماها خودتون می دونید که سایتی که فیلتر هم هست نوار زمان بالای آن پرمی شه و پول تبلیغ آن به حساب شما اضافه می شه.
متنو اطلاح کن درشت هم زدی خوشبختانه به پست من نخورده در کل خود دانیمثلا من توی یکی از سایت ها کلیک کردم رفت توی سایتی که یکی از آگهی هاش:اجاره ی دختران سکسی بود، البته بدون فیلترشکن همچین سایتی باز شد.
منظورت از متنو اصلاح کن چیه؟متنو اطلاح کن درشت هم زدی خوشبختانه به پست من نخورده در کل خود دانی
نه چه ربطی داره. اصلا این دیدتو قبول ندارم. خدا به آدم عقل داده. استفاده ای که انسان می تونه از عقل و هوش و خلاقیتش بکنه خیلی خیلی بیشتر از استفاده ای هست که می تونه از بازوش بکنه.بنظرم کار حلال کاریه ک که عرق جبین براش ریخته بشه بنابراین چون تمام کارهای اینترنتی پشت کامپیوتر و زیر کولر انجام میشه حروم به حساب میآد . از ما گفتن بود
منظورت از متنو اصلاح کن چیه؟متنو اطلاح کن درشت هم زدی خوشبختانه به پست من نخورده در کل خود دانی
ادم عاقل حرف قبیح رو یا نمیگه یا بگه توی پاکت میگه منظورم اینهمنظورت از متنو اصلاح کن چیه؟
متنو اطلاح کن درشت هم زدی خوشبختانه به پست من نخورده در کل خود دانی
دلیل من از این که با قرمز نوشتم و بزرگ نوشتم به خاطر این بود که من موقع دیدنش همین قدر تعجب کردم.ادم عاقل حرف قبیح رو یا نمیگه یا بگه توی پاکت میگه منظورم اینه
تا حالا شده بیشتر از 48 ساعت بدون یک دقیقه خواب جلو سیستم بشینی نویسندگی , کدنویسی و طراحی کنی؟ تا حالا شده چشمات از زور خستگی در حال کور شدن باشن؟ تا حالا شده کمرت از زور چند روز بیدار موندن و جلو سیستم نشستن در حال خورد شدن باشه؟بنظرم کار حلال کاریه ک که عرق جبین براش ریخته بشه بنابراین چون تمام کارهای اینترنتی پشت کامپیوتر و زیر کولر انجام میشه حروم به حساب میآد . از ما گفتن بود