• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد تضمینی و قانونی و حلال از اینترنت

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شما زحمت بکش ظاهری نگاه نکن کمی بررسی کن در ضمن معلومه اون تاپیکو درست بررسی نکردی کاری که داریم انجام میدیم انجام تسکه از لحاظ حلال هم حلاله در ضمن مشکل محتوا نداره پاکه خاستی لینکا توی امضامه
یاحق
شما که این قدر به کارت مطمئنی چرا یه سند برداشت نمی ذاری که آدم مطمئن شه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
تا حالا شده بیشتر از 48 ساعت بدون یک دقیقه خواب جلو سیستم بشینی نویسندگی , کدنویسی و طراحی کنی؟ تا حالا شده چشمات از زور خستگی در حال کور شدن باشن؟ تا حالا شده کمرت از زور چند روز بیدار موندن و جلو سیستم نشستن در حال خورد شدن باشه؟

اینا فقط 10 درصد مشکلات کار اینترنتی هست ...
آره واقعا منی که به خاطر امتحان ترم تخصصیم شبو بیدار نمی موندم به خاطر این کار چند شب بیدار موندم تا شاید به نتیجه ای برسم

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
من سه سال قبل هم شروع کرده بودم روی کسب درآمد اینترنت کار کنم اون موقع سه ماه روش کار کردم آخرش فهمیدم بهترین راه کسب درآمد از اینترنت همکاری در فروش هست. ولی امتحانش نکردم چون خیلی خسته شده بودم دوما کنکور داشتم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما که این قدر به کارت مطمئنی چرا یه سند برداشت نمی ذاری که آدم مطمئن شه.
شما تاپیکو شروع کردی من بیام سند بزارم عیب نداره برا زپ باکس برو فرومش توی قسمت پروف برداشتمو زدم البته به اسم sajjadborzoo برا clicks-fx هم توی فرومش سند گذاشتم به اسم baghernaderi

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
الانم میخام به شما بگم ما هممون اعضای یه خانواده هستیم باید همدیگر رو کمک کنیم. ما خانواده ای هستیم که دنبال کسب درآمد به شیوه ای نوین هستیم. پس بیایم دستمونو بذاریم توی دست هم. تجربیاتمونو در اختیار هم قرار بدیم. هدفمون از پست دادن و جواب دادن فقط گرفتن زیرمجموعه نباشه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شما تاپیکو شروع کردی من بیام سند بزارم عیب نداره برا زپ باکس برو فرومش توی قسمت پروف برداشتمو زدم البته به اسم sajjadborzoo برا clicks-fx هم توی فرومش سند گذاشتم به اسم baghernaderi
من نمی دونستم شروع کردن تاپیک برای شما مهم هست و گرنه از همون تاپیک با شما حرف می زدم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من نمی دونستم شروع کردن تاپیک برای شما مهم هست و گرنه از همون تاپیک با شما حرف می زدم.
تو دلو خاستی بزن به دریا غرق شدی نجاتت میدیم (منظور کمک خاستی هستیم) در کل ادم باید ریسک پذیر باشه چون سود و زیان توشه درست و عقلانی حرکت کنی به سود میرسی
یاحق

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
تا حالا شده بیشتر از 48 ساعت بدون یک دقیقه خواب جلو سیستم بشینی نویسندگی , کدنویسی و طراحی کنی؟ تا حالا شده چشمات از زور خستگی در حال کور شدن باشن؟ تا حالا شده کمرت از زور چند روز بیدار موندن و جلو سیستم نشستن در حال خورد شدن باشه؟

اینا فقط 10 درصد مشکلات کار اینترنتی هست ...

دقیقا درسته!!!! روزی دقیقا 16 ساعت تو اینترنت فعالیت داریم!:) خشک شد وجودمون! ولی ارزش داره!

استارتر گرامی،شما باید حتما و الزاما برای کسب پول از اینترنت یک مبلغی رو سرمایه گذاری کنید!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
وبلاگ نویسی اصولی با روشهای سئو ید بگیر بعدش ترافیک که زد بالا میتونی کسب درآمد کنی به نظرم حداقل 3 ماهم نیاز داری تا هم یاد بگیر ی هم عمل کنی

بالا