• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد خوب فقط با یک کلیک(تعجب نکن بیا تو)

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
آره تبلیغتو دیدم تو باکس24!ای نامرد!:D(شوخی)
البته برای من که بد نمیشه،انشاالله 200 هزار در ماه درآمد داشته باشی،چون 10% به من می رسه! :p
فقط نمی دونم ادمینش می تونه پرداخت کنه؟ فرض کن 1000 تا کاربر مثل شما باشن،اونوقت باید 180 میلیون در ماه پرداخت کنه! :wacko::D

والا اینطور که من میبینم احتمالا تا هفته اینده ورشکست میشه!!!
تو این سایت سرمایه ای که جذب نمیشه!!و تنها منبع درامد از تبلیغ دهندگانه که بازم این پول کفاف اینهمه کاربر رو نمیده!!
خدا رحم کنه !!:wacko:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
چرا کفاف نمیده؟
اتفاقا خوب هم میده!
تبلیغ دهنده برای هر بازدید سایتش 7 ریال میده به ادمین، ادمین هم 4 ریالش رو میده به کاربر، 0.4 ریال هم میده به بالاسریش (اگه بالاسری داشته باشه) و 3 یا 2.6 ریال هم میمونه واسه خودش...
من از هزینه اداره یه سایت چیزی نمیدونم، ولی فکر نمیکنم اونقدری باشه که این سهمی که ادمین برای خودش برمیداره (مخصوصا چند هفته دیگه که حسابی کاربر و تبلیغ دهنده جذب کنه) سهم کمی باشه...

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
البته خدا کنه که سرپا بمونه.
فقط الانم نمیدونم چرا سایت بالا نمیاد !!

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
فعلا که پیغام گذاشته روشمون غیر معقول بود
خداحافظ

بابا هر چیزی رو اول یه دو دو تا چها تا بکنید بعد اینجوری تو دو روز بریزید روش!!!

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
خداحافظ

بابا هر چیزی رو اول یه دو دو تا چها تا بکنید بعد اینجوری تو دو روز بریزید روش!!!

ماشالله دارن رکورد میزنن
دیگه عمرشون به ساعت کشیده
زدن رو دست هایپ های کلاهبردار:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خداحافظ

بله،کلمه "زرشک" توصیف کننده پیغام صفحه اول هست!
من که گفتم کم خواهد آورد!
با این کارش تموم زیرمجموعه ها رو فکر کنم نا امید کرد!
خدا رو شکر فقط حساب تبلیغاتم رو توی باکس24 به کلیک تبدیل کردم و تبلیغ نکردم،وگرنه همش هدر می رفت! :D

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خدا رو شکر فقط حساب تبلیغاتم رو توی باکس24 به کلیک تبدیل کردم و تبلیغ نکردم،وگرنه همش هدر می رفت! :D

زرشککککککککککککککککک
پس چرا مدیر سایتش سکته کرد مرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
biggrinsmiley.gif

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143

دوست عزیز شما که تعدادی از اعضای همین سایتی رو که میدونستی کم میاره، خودت زیرمجموعه کرده بودی!!!
چیزایی رو که میدونی خلافشون عمل میکنی؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز شما که تعدادی از اعضای همین سایتی رو که میدونستی کم میاره، خودت زیرمجموعه کرده بودی!!!
چیزایی رو که میدونی خلافشون عمل میکنی؟
ببین دوست عزیز،نه تنها من،بلکه تک تک کسایی که عضو شدن می دونستن کم میاره یه جایی،اما نه بعد از 48 ساعت!:wacko:
فعلا هم اتفاق خاصی نیافتاده،گفته حسابای همه محفوظه،2-3 روز دیگه با یه سیستم جدید بر میگرده،شاید راست گفته،یعنی شاید واقعا این روش رتبه الکسا رو کاهش نمی داده و مسئله مالی نبوده،آخه هنوز 1000 تا عضو داشت،یعنی پیش بینی نمی کرده ممکنه 1000 تا عضو داشته باشه؟:D

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
امیدوارم هیچ کدوم از کاربراش از جمله شما متضرر نشن، برا ادمین اون سایت هم آرزوی موفقیت. منظورم این بود که نه نوع عملکرد و نه منطق مالی این سایت معقول نیست

ببین دوست عزیز،نه تنها من،بلکه تک تک کسایی که عضو شدن می دونستن کم میاره یه جایی،اما نه بعد از 48 ساعت!:wacko:
فعلا هم اتفاق خاصی نیافتاده،گفته حسابای همه محفوظه،2-3 روز دیگه با یه سیستم جدید بر میگرده،شاید راست گفته،یعنی شاید واقعا این روش رتبه الکسا رو کاهش نمی داده و مسئله مالی نبوده،آخه هنوز 1000 تا عضو داشت،یعنی پیش بینی نمی کرده ممکنه 1000 تا عضو داشته باشه؟:D

بالا