ببینید شما اول باید یه فکری برای بالا اومدن آمار سایت بکنید بعد دنبال تبلیغ براش باشید . تو این وضع وانفسا بالا آوردن سایت خیلی عجیب و غریب شده .دقیقا باهاتون موافقم همین اول کاری جلو کارم رو گرفتند
من یه دامنه ir ثبت کردم بعد تو پنل نیک پیام اومد که این دامنه رو باید با مجوز وزارت ارشاد بگیری خیلی خب
رفتم تو پنل site.samandehi.ir بخش تاییدیه NIC کلی اطلاعات شخصی ازم گرفتند عکس کارت ملیو اینجور مزخرفات جالبیش اینجا بود که حتی ازم رزومه هم خواستند یکی نبود بگه مگر میخوای منو استخدام کنی که ازم رزومه میگیری؟ پول هاست با خودم پول دامنه با خودم هزینه طراحی مطلب گذاری همه چیز با من شما چی؟ هیچی فقط جلو کارمو میگیرین بعد اخرشم تاییدیه ندادن بدون هیچ توضیحی و دلیلی انگار سره گردندست! باورت میشه پول دامنه هایی که خریده بودم رو پس دادند!!!!!!! یعنی من رو دامنه هایی که خودم ثبتشون کردم هیچ! هیچ حق مالکیتی ندارم!
خلاصه الان دنبال اینم که با دامنه های کام شروع به فعالیت کنم که شما هم اینجوری گفتین
ولی با همین شرایط یعنی کار با شرکت های تبلیغاتی در روز چقدر گیر وب مستر میاد؟
دوستان, سئو اخبار چطوری هست؟ افزونه سئو اخبار یاوست چه کار هایی و چطوری انجام میده؟
تکلیف مطالب قدیمی و منقضی شده مثل انواع اخبار و... چی هست؟
تفاوتش با سایت معمولی اینه که مطالب قدیمی تاریخ گذشته برای کاربر بدرد نمیخوره
ای بابا امیدوارم زود تر بیماری تون خوب بشه و بتونید برگردین تو بحث اعتماد رو متوجه نمیشمدرامد بستگی به موضوع سایت داره
سایتهای متفاوتی داشتم ! متاسفانه هنوز نمیتونم سایتهای که بازدید های بالا ی هم دارند رو در جایگاهشون نگه دارم . سایتهام بعد چن سال افت می کنند چون دست تنها هستم و نمی تونم به تمام مشکلات رسیدگی کنم . به کسی هم نمی تونم اعتماد کنم.
و من تجربه خودمو از درامد سایت خبر میگم
درامد از سایت خبری به ازای هر 1000 ای پی ماهانه 130 هزار تومن هست
مثلا سایت با سی هزار بازدید ماهانه 4 میلیون درامد از تبلیغات یکتانت یا مدیا اد داره
خب من حداقل رو گفتم چون هر کلیک روی تبلیغات نرخ پرش رو افزایش میده.ادم اگر درامد کمتری بخوری به نفعش هست
بعد میتونی از رپورتاژ و بک لینکم درامد کسب کنی
کسب بازدید راحت نیست ولی خب من توانایی این کار رو به راحتی اب خوردن دارم. متاسفانه بیمارم و نمی تونم مانور زیادی داشته باشم.
در سال 1393 یک مجله خبری با کلی مطلب راه انداختم . در بازه زمانی یک سال به رتبه 300 و درامد 5.000.000 (درامد از طریق فروش محصولات همکاری درفروش مثل میهن استور دایان تک شاپ و..) (گرفتن تبلغات بنری و پست ثابت)با 20.000 ای پی رسید . ان موقع واقعا دوره سایت های تفریحی مجله ای بود . در سال 1394 سایت رو به یکی کاربران این سایت فروختم به قیمت 25.000.000 فروختم . سایت تا پارسال به رتبه 150 ایران هم رسید و تا الان این مطلب رو مینویسم سایت هنوز فعال هست ولی بخاطر اپدیت های جدید گوگل افت کرده و به رتبه 1000 رسیده است . تغیر مدیریت اخرین بار به قیمت 45.000.000 فروخته شد ! الانه بالا اوردن یک سایت تفریحی خبری مجله ایی بسیار سخت میباشد ولی شدنی هست ... من در این زمینه یک دامنه دات کام خوب سراغ دارم که بزودی رو یک سایت مجله ایی پیاده خواهم کرد ...
لطف دارید .ایول خیلی عالی بوده واقعا تبریک میگم به نظرم که کارت حرف نداشته
این تجربه ای هم که داشتی میتونه تو سایت جدیدت خیلی بهت کمک کنه امیدوارم که موفق بشی
ممنون داداشای بابا امیدوارم زود تر بیماری تون خوب بشه و بتونید برگردین تو بحث اعتماد رو متوجه نمیشم
خب یک یوزر نویسنده درست کنید که مشکلی پیش نمیاد؟
یک نفره میشه یه سایتی با 30 هزار ای پی رو اداره کرد؟
برای جذب بازدید کننده فکر میکنم 2 بخش داشته باشه یکی مطلب جذاب و سئو مناسب برای موتور های جستجو گر اگر اینارو رعایت کنیم اوکی میشه؟
من تونستم ولی زود تر از اونی که فکر میکردم خسته شدم و افت کردمیک نفره میشه یه سایتی با 30 هزار ای پی رو اداره کرد؟
بله همین دو مورد ولی خب وقت گیر هست باید عجله نکنیبرای جذب بازدید کننده فکر میکنم 2 بخش داشته باشه یکی مطلب جذاب و سئو مناسب برای موتور های جستجو گر اگر اینارو رعایت کنیم اوکی میشه؟
یه مدت دنبال سایت می گشتم پیدا تکردم اتفاقا یه تاپیک دیدم که قیمت سایتش 45 تومن بود سایت روزگارلطف دارید .
قبلا گوگل خیلی روی کپی و سایت های مطلب محور خیلی حساس نبود و میشد راحت یک سایت رو در طی یک سال با درامد بالا اورد . ولی الان با توجه اپدیت های جدید گوگل کمی کار سخت تر شده است ولی شدنی میباشد . سایت بنده با 150 کلمه تاپ اول گوگل بود ( کلماتی نظیر مدل ، عکس ، گالری ، مدل مانتو ، مدل لباس ، اسامی بازیگران و... ) که همه بدون خرید حتی یک بک لینک بالا اوردم( الانه حدود 2,251 لینک در آلکسا دارد ). نمیدونم هنوز همون روشی که بنده استفاده میکردم در بالا اوردن کلمات کارایی دارد . بنظرم بهترین راه درامد سایت تفریحی و خبری در حال حاظر گرفتن تبلیغات می باشد . کلا با امدن تلگرام و اینستاگرام بازدهی تبلیغات سایت های تفریحی به شدت کاهش یافت . به طوری که خیلی سایت ها افول کردن . در کل کاری نیست شدنی نباشد
بله روزگار برای ما بود . یادش بخیر ... سایت الان به شدت افول کرده . ولی هنوز جای ان وجود دارد به شدت پیشرفت کندیه مدت دنبال سایت می گشتم پیدا تکردم اتفاقا یه تاپیک دیدم که قیمت سایتش 45 تومن بود سایت روزگار
الان دیگه مثل قدیم نیس با هوش مصنوعی بالا اوردن سایت سخت تر شده ولی شدنیه باید تلاشتو بیشتر کنی
چرا سایتت رو فروختی؟میتونی یه سایت دیگه بزنی من خودم توی یه هفته 500 تا ورودی گوگل گرفتمبله روزگار برای ما بود . یادش بخیر ... سایت الان به شدت افول کرده . ولی هنوز جای ان وجود دارد به شدت پیشرفت کند
سلامدرامد بستگی به موضوع سایت داره
سایتهای متفاوتی داشتم ! متاسفانه هنوز نمیتونم سایتهای که بازدید های بالا ی هم دارند رو در جایگاهشون نگه دارم . سایتهام بعد چن سال افت می کنند چون دست تنها هستم و نمی تونم به تمام مشکلات رسیدگی کنم . به کسی هم نمی تونم اعتماد کنم.
و من تجربه خودمو از درامد سایت خبر میگم
درامد از سایت خبری به ازای هر 1000 ای پی ماهانه 130 هزار تومن هست
مثلا سایت با سی هزار بازدید ماهانه 4 میلیون درامد از تبلیغات یکتانت یا مدیا اد داره
خب من حداقل رو گفتم چون هر کلیک روی تبلیغات نرخ پرش رو افزایش میده.ادم اگر درامد کمتری بخوری به نفعش هست
بعد میتونی از رپورتاژ و بک لینکم درامد کسب کنی
کسب بازدید راحت نیست ولی خب من توانایی این کار رو به راحتی اب خوردن دارم. متاسفانه بیمارم و نمی تونم مانور زیادی داشته باشم.