• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد مجله خبری

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوستان
درآمدی که میشه از یک وب سایت مجله خبری درآورد تقریبا چقدر در روز میشه؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
اگر میخواید الان شروع به کار بکنید بهتون توصیه میکنم دست نگه دارید .
هیچی تو مجله خبری نیست چرا ؟ چون متاسفانه در ایران هیچ قانون کپی رایتی وجود نداره هیچ حمایتی از وبمستر وجود نداره و برعکس تمام قوانین بر علیه وبمستر و به نفع افراد دزد و فاسده .
ما سایت مجله خبری داشتیم با بیش از 20 هزار آی پی هیچکس به ما تبلیغ نمیداد و شرکت های تبلیغاتی هم که با کلیکی 30 تمن با ما حساب میکردند وقتی دلیل میپرسیدیم میگفتند تبلیغ دهندگانمون خوب نیستند و بازدید کنندگان شما خوب نیستند و ... .
بعد اومدن اینستا و تلگرام که وضعیت فاجعه شد . ببینید نمیگم بد شد میگم فاجعه شد . بعد اومدن سایت های اسپمر که دیگه هیچی . گوگل هم که تو زبان فارسی قربونش برم عاشق سایت های اسپمر شده .
شما زحمت میکشید یه خبر یا یه مطلب رو دو ساعت کار میکنید و تمیز و تنظیم شده میذارید رو سایت یک دقیقه بعد تو سایت های اسپمر و اینستاگرام و تلگرام به وفور یافت میشه . یک درصد شما فکر کنید ملت خسته ایران بیان سایت شما رو چک کنند . هیچ قانونی هم برای شکایت شما و بسته شدن این کپی کارا نیست .
طرف تو صفحه اینستا و پیج تلگرامش انواع عکس های پورن و فیلم های مورد دار میذاره و هر چی میخواد نسبت میده به بازیگران کشور از لخت شدن مهناز افشار تا سیگار کشیدن سحر قریشی و پشتک زدن ترانه علیدوستی و ... هیچکس کاریشون نداره و میگن عیبی نداره اما من به جرم گذاشتن عکس یه دختر دو ساله میان یه تعداد گل سایتم با بیش از 30 هزار آی پی فیلتر شد . بعد آقای وزیر و نماینده مجلس و ... میگن رقابت کنید حرف نزنید فقط رقابت کنید فقط شما حق هیچ کاری ندارید اونا پورنم بذارن عیبی نداره .
خب اینا رو گفتم که تهش پیشنهاد بدم میخواید درآمد کنید یه راه ساده تر هست .
یه صفحه اینستاگرام بزنید توش انواع رقص دخترای هنرمندمون و نمیدونم حرفای دخترا با دوست پسراشون و بغل و ماچاشونو و فاحشه گریاشونو دیگه عرض کنم از بازیگرا هر چی دستتون اومد و نیومد یعنی اگر چیزیم نبود عیبی نداره خودتون یه داستان نقل کنید مثلا از مهران مدیری و سحر قریشی در خونه خالی مطلب بسازید و بذارید توش و بعدش تمام سایت های خبری و مجله خبری رو هم بگردید و اخبار مهمشون رو کپی و پیست کنید تو صفحتون قول میدم بعد یکی دو ماه به یه درآمد توپ میرسید .
وقتتون رو روی سایت مجله خبری تلف نکنید .

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دقیقا باهاتون موافقم همین اول کاری جلو کارم رو گرفتند
من یه دامنه ir ثبت کردم بعد تو پنل نیک پیام اومد که این دامنه رو باید با مجوز وزارت ارشاد بگیری خیلی خب
رفتم تو پنل site.samandehi.ir بخش تاییدیه NIC کلی اطلاعات شخصی ازم گرفتند عکس کارت ملیو اینجور مزخرفات جالبیش اینجا بود که حتی ازم رزومه هم خواستند یکی نبود بگه مگر میخوای منو استخدام کنی که ازم رزومه میگیری؟ پول هاست با خودم پول دامنه با خودم هزینه طراحی مطلب گذاری همه چیز با من شما چی؟ هیچی فقط جلو کارمو میگیرین بعد اخرشم تاییدیه ندادن بدون هیچ توضیحی و دلیلی انگار سره گردندست! باورت میشه پول دامنه هایی که خریده بودم رو پس دادند!!!!!!! یعنی من رو دامنه هایی که خودم ثبتشون کردم هیچ! هیچ حق مالکیتی ندارم!
خلاصه الان دنبال اینم که با دامنه های کام شروع به فعالیت کنم که شما هم اینجوری گفتین
ولی با همین شرایط یعنی کار با شرکت های تبلیغاتی در روز چقدر گیر وب مستر میاد؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دقیقا باهاتون موافقم همین اول کاری جلو کارم رو گرفتند
من یه دامنه ir ثبت کردم بعد تو پنل نیک پیام اومد که این دامنه رو باید با مجوز وزارت ارشاد بگیری خیلی خب
رفتم تو پنل site.samandehi.ir بخش تاییدیه NIC کلی اطلاعات شخصی ازم گرفتند عکس کارت ملیو اینجور مزخرفات جالبیش اینجا بود که حتی ازم رزومه هم خواستند یکی نبود بگه مگر میخوای منو استخدام کنی که ازم رزومه میگیری؟ پول هاست با خودم پول دامنه با خودم هزینه طراحی مطلب گذاری همه چیز با من شما چی؟ هیچی فقط جلو کارمو میگیرین بعد اخرشم تاییدیه ندادن بدون هیچ توضیحی و دلیلی انگار سره گردندست! باورت میشه پول دامنه هایی که خریده بودم رو پس دادند!!!!!!! یعنی من رو دامنه هایی که خودم ثبتشون کردم هیچ! هیچ حق مالکیتی ندارم!
خلاصه الان دنبال اینم که با دامنه های کام شروع به فعالیت کنم که شما هم اینجوری گفتین
ولی با همین شرایط یعنی کار با شرکت های تبلیغاتی در روز چقدر گیر وب مستر میاد؟
ببینید شما اول باید یه فکری برای بالا اومدن آمار سایت بکنید بعد دنبال تبلیغ براش باشید . تو این وضع وانفسا بالا آوردن سایت خیلی عجیب و غریب شده .
یه سایت کل مطالبش رو از سایت با 8 سال سابقه من کپی کرد تمام لینک های اول گوگل رو از من گرفت . کپی که میگم یعنی دقیق همه چی رو کپی کرد حتی عکس با واترمارک منو . گوگل به شدت با اسپمرا و کپی کارا همکاری میکنه البته در زبان فارسی دلیلشم نمیدونم چیه .
با این شرحی که شما در مورد دامین هم گفتید پس وضع وبمسترا در ایران نسبت به زمانی که من دیگه بیخیالش شدم بهتر که نشده هیچ بدترم شده .
بهشون میگفتید تو اینستاگرام دیگه پسرا و دخترامون دارن لایو سکس میذارن اگر وقت کردند و حوصلشو داشتند یه سر به اینستاگرام هم بزنند شاید یه کوچولو خاطرشون آزرده بشه که نوجوونای ایرانی تو کجا دارن چی میبینن و شرکت های تبلیغاتی ایرانی و تبلیغ دهندگان ایرانی کجا دارند تبلیغاتشون رو انجام میدن .
ببینید درآمد سایت به خیلی چیزا بستگی داره . مثلا اینکه شما به پاپ آپ اعتقادی دارید یا خیر . به بک لینک اعتقاد دارید یا خیر . به فروش جنس های بنجل سایت های همکاری در فروش اعتقادی دارید یا خیر و و و و .
مثلا من خودم تو سایتم نه پاپ آپ میذاشتم نه بک لینک نه رپورتاژ نه همکاری در فروش چون اعتقاد داشتم سودشون به ضررشون نمیارزه که البته اشتباه میکردم اگر منم میذاشتمشون الان خدامیلیون تو حسابم بود اما با این تفکر که گوگل با پاپ آپ مشکل داره و کاربر اذیت میشه و بک لینک و رپورتاژ نذارم تا سایت جون بگیره و همکاری در فروش نذارم تا سر مردم کلاه نره و ... خودمو گول زدم و آخرش هم گوگل کرد تو پاچم و نابودم کرد و سایت های پاپ آپ گذار و بک لینک گذار رو آورد بالاتر از من هم مردم بهم تفم ننداختن .
اگر همه تبلیغات رو بذارید با 10 هزار آی پی در ماه حداقل دو تا سه میلیون رو دارید .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان, سئو اخبار چطوری هست؟ افزونه سئو اخبار یاوست چه کار هایی و چطوری انجام میده؟
تکلیف مطالب قدیمی و منقضی شده مثل انواع اخبار و... چی هست؟
تفاوتش با سایت معمولی اینه که مطالب قدیمی تاریخ گذشته برای کاربر بدرد نمیخوره

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان, سئو اخبار چطوری هست؟ افزونه سئو اخبار یاوست چه کار هایی و چطوری انجام میده؟
تکلیف مطالب قدیمی و منقضی شده مثل انواع اخبار و... چی هست؟
تفاوتش با سایت معمولی اینه که مطالب قدیمی تاریخ گذشته برای کاربر بدرد نمیخوره

سئو یاوست پلاگینه وردپرسیه که یه سری متا تگ هایی رو به پست ها و سایتتون اضافه میکنه که چیز های واجب و لازمی هستن جهت شناسوندن سایتتون به موتور های جستجو گر
مثلا متاتگ دسکریپشن داره که وقتی سایتتون رو تو موتور های جستجو گر سرچ میکنید اون متن مورد نظرتون قرار داده میشه
یا مثلا تگ کیورد رو داره تگ تایم زمان پست ها خیلی افزونه سودمندیه شما میتونید هر بخشیو که دوست دارین ایندکس و هر بخشیو که دوست ندارین ایندکس نشه تو گوگل!
مثلا دسته ها یا تگ ها یا برگه های خاصی.
مطالب قدیمی و منقضی شده که باید بمونند حالا شاید یکی دنبال اون مطالب بود دیگه بستگی داره به سایتتون مثلا اگر اپ اندروید میذارین نباید ورژن هاشو بذارین برای دانلود یه پست رو اختصاص بدین به یه اپ برای همیشه اون پست رو به روز کنید!
بازم میگم بستگی داره به نوع مطالبتون اما مثلا اگر سایت خبری دارین تو فلان سال فلان لایحه تصویب شده این خبرتون باشه باز هم ممکنه به درد کاربر هایی بخوره.

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
درامد بستگی به موضوع سایت داره
سایتهای متفاوتی داشتم ! متاسفانه هنوز نمیتونم سایتهای که بازدید های بالا ی هم دارند رو در جایگاهشون نگه دارم . سایتهام بعد چن سال افت می کنند چون دست تنها هستم و نمی تونم به تمام مشکلات رسیدگی کنم . به کسی هم نمی تونم اعتماد کنم.
و من تجربه خودمو از درامد سایت خبر میگم
درامد از سایت خبری به ازای هر 1000 ای پی ماهانه 130 هزار تومن هست
مثلا سایت با سی هزار بازدید ماهانه 4 میلیون درامد از تبلیغات یکتانت یا مدیا اد داره
خب من حداقل رو گفتم چون هر کلیک روی تبلیغات نرخ پرش رو افزایش میده.ادم اگر درامد کمتری بخوری به نفعش هست
بعد میتونی از رپورتاژ و بک لینکم درامد کسب کنی
کسب بازدید راحت نیست ولی خب من توانایی این کار رو به راحتی اب خوردن دارم. متاسفانه بیمارم و نمی تونم مانور زیادی داشته باشم.

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سایتهای متفاوتی داشتم ! متاسفانه هنوز نمیتونم سایتهای که بازدید های بالا ی هم دارند رو در جایگاهشون نگه دارم . سایتهام بعد چن سال افت می کنند چون دست تنها هستم و نمی تونم به تمام مشکلات رسیدگی کنم . به کسی هم نمی تونم اعتماد کنم.
مثلا سایت با سی هزار بازدید ماهانه 4 میلیون درامد از تبلیغات یکتانت یا مدیا اد داره
خب من حداقل رو گفتم چون هر کلیک روی تبلیغات نرخ پرش رو افزایش میده.ادم اگر درامد کمتری بخوری به نفعش هست
کسب بازدید راحت نیست ولی خب من توانایی این کار رو به راحتی اب خوردن دارم. متاسفانه بیمارم و نمی تونم مانور زیادی داشته باشم.
ای بابا امیدوارم زود تر بیماری تون خوب بشه و بتونید برگردین تو بحث اعتماد رو متوجه نمیشم
خب یک یوزر نویسنده درست کنید که مشکلی پیش نمیاد؟
یک نفره میشه یه سایتی با 30 هزار ای پی رو اداره کرد؟
برای جذب بازدید کننده فکر میکنم 2 بخش داشته باشه یکی مطلب جذاب و سئو مناسب برای موتور های جستجو گر اگر اینارو رعایت کنیم اوکی میشه؟

Abolfazlabdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
در سال 1393 یک مجله خبری با کلی مطلب راه انداختم . در بازه زمانی یک سال به رتبه 300 و درامد 5.000.000 (درامد از طریق فروش محصولات همکاری درفروش مثل میهن استور دایان تک شاپ و..) (گرفتن تبلغات بنری و پست ثابت)با 20.000 ای پی رسید . ان موقع واقعا دوره سایت های تفریحی مجله ای بود . در سال 1394 سایت رو به یکی کاربران این سایت فروختم به قیمت 25.000.000 فروختم . سایت تا پارسال به رتبه 150 ایران هم رسید و تا الان این مطلب رو مینویسم سایت هنوز فعال هست ولی بخاطر اپدیت های جدید گوگل افت کرده و به رتبه 1000 رسیده است . تغیر مدیریت اخرین بار به قیمت 45.000.000 فروخته شد ! الانه بالا اوردن یک سایت تفریحی خبری مجله ایی بسیار سخت میباشد ولی شدنی هست ... من در این زمینه یک دامنه دات کام خوب سراغ دارم که بزودی رو یک سایت مجله ایی پیاده خواهم کرد ...

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
در سال 1393 یک مجله خبری با کلی مطلب راه انداختم . در بازه زمانی یک سال به رتبه 300 و درامد 5.000.000 (درامد از طریق فروش محصولات همکاری درفروش مثل میهن استور دایان تک شاپ و..) (گرفتن تبلغات بنری و پست ثابت)با 20.000 ای پی رسید . ان موقع واقعا دوره سایت های تفریحی مجله ای بود . در سال 1394 سایت رو به یکی کاربران این سایت فروختم به قیمت 25.000.000 فروختم . سایت تا پارسال به رتبه 150 ایران هم رسید و تا الان این مطلب رو مینویسم سایت هنوز فعال هست ولی بخاطر اپدیت های جدید گوگل افت کرده و به رتبه 1000 رسیده است . تغیر مدیریت اخرین بار به قیمت 45.000.000 فروخته شد ! الانه بالا اوردن یک سایت تفریحی خبری مجله ایی بسیار سخت میباشد ولی شدنی هست ... من در این زمینه یک دامنه دات کام خوب سراغ دارم که بزودی رو یک سایت مجله ایی پیاده خواهم کرد ...

ایول خیلی عالی بوده واقعا تبریک میگم به نظرم که کارت حرف نداشته
این تجربه ای هم که داشتی میتونه تو سایت جدیدت خیلی بهت کمک کنه امیدوارم که موفق بشی

Abolfazlabdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ایول خیلی عالی بوده واقعا تبریک میگم به نظرم که کارت حرف نداشته
این تجربه ای هم که داشتی میتونه تو سایت جدیدت خیلی بهت کمک کنه امیدوارم که موفق بشی
لطف دارید .
قبلا گوگل خیلی روی کپی و سایت های مطلب محور خیلی حساس نبود و میشد راحت یک سایت رو در طی یک سال با درامد بالا اورد . ولی الان با توجه اپدیت های جدید گوگل کمی کار سخت تر شده است ولی شدنی میباشد . سایت بنده با 150 کلمه تاپ اول گوگل بود ( کلماتی نظیر مدل ، عکس ، گالری ، مدل مانتو ، مدل لباس ، اسامی بازیگران و... ) که همه بدون خرید حتی یک بک لینک بالا اوردم( الانه حدود 2,251 لینک در آلکسا دارد ). نمیدونم هنوز همون روشی که بنده استفاده میکردم در بالا اوردن کلمات کارایی دارد . بنظرم بهترین راه درامد سایت تفریحی و خبری در حال حاظر گرفتن تبلیغات می باشد . کلا با امدن تلگرام و اینستاگرام بازدهی تبلیغات سایت های تفریحی به شدت کاهش یافت . به طوری که خیلی سایت ها افول کردن . در کل کاری نیست شدنی نباشد

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
ای بابا امیدوارم زود تر بیماری تون خوب بشه و بتونید برگردین تو بحث اعتماد رو متوجه نمیشم
خب یک یوزر نویسنده درست کنید که مشکلی پیش نمیاد؟
برای جذب بازدید کننده فکر میکنم 2 بخش داشته باشه یکی مطلب جذاب و سئو مناسب برای موتور های جستجو گر اگر اینارو رعایت کنیم اوکی میشه؟
ممنون داداش
نویسنده داشتم . هزینه زیادی داره. مطالبم تقریبا بلنده و اگر بخواهم دوباره نویسنده بگیرم چیزی واسم نمی مونه
من تونستم ولی زود تر از اونی که فکر میکردم خسته شدم و افت کردم
بله همین دو مورد ولی خب وقت گیر هست باید عجله نکنی

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
لطف دارید .
قبلا گوگل خیلی روی کپی و سایت های مطلب محور خیلی حساس نبود و میشد راحت یک سایت رو در طی یک سال با درامد بالا اورد . ولی الان با توجه اپدیت های جدید گوگل کمی کار سخت تر شده است ولی شدنی میباشد . سایت بنده با 150 کلمه تاپ اول گوگل بود ( کلماتی نظیر مدل ، عکس ، گالری ، مدل مانتو ، مدل لباس ، اسامی بازیگران و... ) که همه بدون خرید حتی یک بک لینک بالا اوردم( الانه حدود 2,251 لینک در آلکسا دارد ). نمیدونم هنوز همون روشی که بنده استفاده میکردم در بالا اوردن کلمات کارایی دارد . بنظرم بهترین راه درامد سایت تفریحی و خبری در حال حاظر گرفتن تبلیغات می باشد . کلا با امدن تلگرام و اینستاگرام بازدهی تبلیغات سایت های تفریحی به شدت کاهش یافت . به طوری که خیلی سایت ها افول کردن . در کل کاری نیست شدنی نباشد
یه مدت دنبال سایت می گشتم پیدا تکردم اتفاقا یه تاپیک دیدم که قیمت سایتش 45 تومن بود سایت روزگار
الان دیگه مثل قدیم نیس با هوش مصنوعی بالا اوردن سایت سخت تر شده ولی شدنیه باید تلاشتو بیشتر کنی

Abolfazlabdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه مدت دنبال سایت می گشتم پیدا تکردم اتفاقا یه تاپیک دیدم که قیمت سایتش 45 تومن بود سایت روزگار
الان دیگه مثل قدیم نیس با هوش مصنوعی بالا اوردن سایت سخت تر شده ولی شدنیه باید تلاشتو بیشتر کنی
بله روزگار برای ما بود . یادش بخیر ... سایت الان به شدت افول کرده . ولی هنوز جای ان وجود دارد به شدت پیشرفت کند

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
تعجبم برخی هنوز میگن گوگل با آپدیت هاش راه کپی برداری و اسپم رو بیشتر بسته و سایت های درست کار رو پیشرفت میده .
والا سایت ما با بیش از 20 هزار آی پی با مطالب خاصی که بیش از 5 سال لینک یک گوگل بود با کپی برداری سایت فردانیوز که حتی عکس ما رو با واترمارک کپی کرده بود ما رو نابود کرد . شکایت کردیم که کپی کرده گوگل شکایتمون رو رد کرد .
بعد از اون سایت دکورام نامی اومد تمام مطالب سایت ما رو کپی کرد یعنی ریز به ریز یعنی ما مطلب میذاشتیم بعد طرف به ساعت نمیکشید مطلب ما رو کپی تمام میذاشت تو سایتش و جالب این بود که ایشون میشد لینک یک و ما میشیدیم لینک پنجم .
اینقدر تلاش کردم جلوش واسم و انقدر مطالب اختصاصی گذاشتیم دیدیم بابا دکورام شد بهترین سایت با مطالب ما و ما داریم نابود میشیم . گفتم دیگه چرا برای سایت دکورام کار کنم سایت رو فروختم و کلا کشیدم بیرون .
جالبه اون دوستانی که از من خریدن چند تا سئوکار حرفه ای هستند که کلی رو سایت کار کردند و سایت با سابقه 7 سال هنوز با این همه هزینه و سئو و ... مطلب میذاره سایت اسپم دکورام که یک سالم نیست اومده و کلا مطالبش مطالب سایت ماست ، عینا کپی میکنه میاد جلوشون .
من این فاجعه رو که دیدم دیگه از وبمستری کشیدم بیرون . گفتم من با فیلترینگ و هکر و دزد و هاست و اینستاگرام و تلگرام و ... جنگیدم اما دیگه گوگل رو زورم بهش نمیرسه .
امیدوارم دوستان بتونن خوب پیشرفت کنند .

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
داداش جایی تو گوگل نیست که اینجور سایت هارو ریپورت بدی؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
میگم که شکایت کردیم نتیجه ای نداد و رد شد . نمیدونم باید چطور ثابت کنیم .
نوشته بود آدرس مطالب کپی شده رو بده و ما دادیم و تو متن هم براشون توضیح دادیم که اینا کاملا کپی کردن از سایت ما اما رد شد .
فکر کنم اصلا چکشم نکرده بودند

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
بله روزگار برای ما بود . یادش بخیر ... سایت الان به شدت افول کرده . ولی هنوز جای ان وجود دارد به شدت پیشرفت کند
چرا سایتت رو فروختی؟میتونی یه سایت دیگه بزنی من خودم توی یه هفته 500 تا ورودی گوگل گرفتم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام
جالبه از هزار آیپی ماهانه 130 هزارتومن رقم قابل توجهی هست از ادسنس هم بهتر پول میدن تا جایی که من مطالعه کرده بودم ادسنس از هزار ویو میانگین بین 3 تا 5 دلار میده .(خودم تجربه نکردم ولی تجربیات کاربران در اینترنت رو خونده بودم ، ممکنه اشتباه باشه)
دیگه چه موضوعاتی هست که یکتانت یا مدیا اد بابت ترافیکشون پول خوبی بدن؟
اگر کسانی که مطالب رو کپی میکنن و بالاتر ما قرار میگیرن ما بیایم و مطالب رو بروز تر کنیم چی؟باز تاثیری نداره؟

بالا