• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد مجله خبری

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
سلام
جالبه از هزار آیپی ماهانه 130 هزارتومن رقم قابل توجهی هست از ادسنس هم بهتر پول میدن تا جایی که من مطالعه کرده بودم ادسنس از هزار ویو میانگین بین 3 تا 5 دلار میده .(خودم تجربه نکردم ولی تجربیات کاربران در اینترنت رو خونده بودم ، ممکنه اشتباه باشه)
دیگه چه موضوعاتی هست که یکتانت یا مدیا اد بابت ترافیکشون پول خوبی بدن؟
اگر کسانی که مطالب رو کپی میکنن و بالاتر ما قرار میگیرن ما بیایم و مطالب رو بروز تر کنیم چی؟باز تاثیری نداره؟
با سلام و احترام
دوست عزیز دقیقا متوجه نشدید چی نوشتند . ایشون نوشتند به ازای هر 1000 آی پی در ماه توجه کنید در ماه 130 هزار تومان . درست میگن حدودی همینطور میشه .
شما دارید در روز رو برای ادسنس اعلام میکنید . در ادسنس در روز به ازای هر 1000 آی پی بین 3 تا 5 دلار و حتی بیشتر هم شاید بشه . بستگی به موضوع داره .
در مورد کپی کارا گوگل دقیقا الان خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه مثالشم تو پاسخ های قبل زدم که چطور برخورد میکنه .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با سلام و احترام
دوست عزیز دقیقا متوجه نشدید چی نوشتند . ایشون نوشتند به ازای هر 1000 آی پی در ماه توجه کنید در ماه 130 هزار تومان . درست میگن حدودی همینطور میشه .
شما دارید در روز رو برای ادسنس اعلام میکنید . در ادسنس در روز به ازای هر 1000 آی پی بین 3 تا 5 دلار و حتی بیشتر هم شاید بشه . بستگی به موضوع داره .
در مورد کپی کارا گوگل دقیقا الان خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه مثالشم تو پاسخ های قبل زدم که چطور برخورد میکنه .
اینطوری که من از حرف دوستمون برداشت کردم این بود که هر هزار آیپی درآمدی برابر 130 هزارتومان خواهد داشت. مگر اینکه منظورشون هر هزار آیپی در روز که در مجموع ماهیانه میشه 30 هزار آیپی و درامد این مقدار بشه 130 هزارتومان درماه که یعنی هر هزار ایپی درآمدی قریب به 5 هزارتومان خواهد بود.(که این واقعا زجر آوره)
در ادسنس اونطوری که من خوندم درامد ها نسبت به آیپی و نوع موضوع سایت متفاوته . ولی دو سه تا سایت هستن که درامدی که عاید صاحب سایتها میکنن 40 تا 80 درصد از ادسنس هم بیشتره
بله متوجه مثالتون شدم امیدوارم براش راه حلی پیدا بشه.

Abolfazlabdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چرا سایتت رو فروختی؟میتونی یه سایت دیگه بزنی من خودم توی یه هفته 500 تا ورودی گوگل گرفتم
واقعا از وقتی سایت رو فروختم پشیمانم ... سایت به این خوبی بالا آوردیم ولی با مبلغ ناچیز فروختیم . البته الان هم توانایی این رو داریم سایت جدید بالا بیاریم . ولی با این اوصاف الان هم بنده ماهی ۱۵ میلیون از نت ایران درآمد دارم .ولی خوب اگه هنوز سایت دست بنده بود الان زیر ۱۵۰ ایران بود . حیف که سایت نابود شد ...

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
اینطوری که من از حرف دوستمون برداشت کردم این بود که هر هزار آیپی درآمدی برابر 130 هزارتومان خواهد داشت. مگر اینکه منظورشون هر هزار آیپی در روز که در مجموع ماهیانه میشه 30 هزار آیپی و درامد این مقدار بشه 130 هزارتومان درماه که یعنی هر هزار ایپی درآمدی قریب به 5 هزارتومان خواهد بود.(که این واقعا زجر آوره)
در ادسنس اونطوری که من خوندم درامد ها نسبت به آیپی و نوع موضوع سایت متفاوته . ولی دو سه تا سایت هستن که درامدی که عاید صاحب سایتها میکنن 40 تا 80 درصد از ادسنس هم بیشتره
بله متوجه مثالتون شدم امیدوارم براش راه حلی پیدا بشه.
نه منظورشون دقیقا همون دومی هست که گفتید یعنی 1000 آی پی در روز که در ماه میشه 30 هزار آی پی و درآمد 30 هزار آی پی در ماه میشه 130 هزار تومان .
بله تاسف باره . اگر اونطور بود که هر هزار آی پی در ماه 130 هزار تومان میشد که نور علا نور بود .

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
واقعا از وقتی سایت رو فروختم پشیمانم ... سایت به این خوبی بالا آوردیم ولی با مبلغ ناچیز فروختیم . البته الان هم توانایی این رو داریم سایت جدید بالا بیاریم . ولی با این اوصاف الان هم بنده ماهی ۱۵ میلیون از نت ایران درآمد دارم .ولی خوب اگه هنوز سایت دست بنده بود الان زیر ۱۵۰ ایران بود . حیف که سایت نابود شد ...

یعنی الان چیکار میکنید دیگه سایت ندارید؟ یا از طریق اینستا و تلگرام کار میکنید؟

Abolfazlabdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این از کجا اومده؟ قدیمی هست و هیچ مطلبی از خودش نداره

88g-png.1130560

کپی برداری سایت
چطوری پیداش کردی؟
گوگل شکایتمون رو رد کرد
اینکه شکایت نیست
گزارشه
بعد از نوشتن مطلب درخواست ایندکس میزدی؟ کنسول قدیمی طول میکشید ایندکس کنه Fetch and render و Fetch داشت که منم نفهمیدم چی هستن :دی ولی الان حداکثر سه دقیقه بعد از درخواست ایندکس میکنه ، اگر تو زودتر ایندکس شدی و گوگل گزارش کپی رایت رو رد کرد اون موقع باید مشکل رو برسی کرد

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
این از کجا اومده؟ قدیمی هست و هیچ مطلبی از خودش نداره

88g-png.1130560

چطوری پیداش کردی؟

اینکه شکایت نیست
گزارشه
بعد از نوشتن مطلب درخواست ایندکس میزدی؟ کنسول قدیمی طول میکشید ایندکس کنه Fetch and render و Fetch داشت که منم نفهمیدم چی هستن :دی ولی الان حداکثر سه دقیقه بعد از درخواست ایندکس میکنه ، اگر تو زودتر ایندکس شدی و گوگل گزارش کپی رایت رو رد کرد اون موقع باید مشکل رو برسی کرد
بابا مطلب ما 5 سال لینک یک گوگل بوده چی رو ایندکس میکرد ؟ مطلب ما وجود داشت اما سایت اونا رو میاورد جلو ما . کلی فتچ زدم کلی سئو درست کردم هیچ اتفاقی نشد .
من مطلب رو میزدم به ثانیه نمیکشید فتچ میزدم اما بازم اون بعد چند ساعت میومد جلو ما انگار ما پوست پیازم نبودیم .
اسمش گزارشه شکایته یا هر چیزی که هست گوگل محلم نمیذاره . پس به درد عمشون میخوره .

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
بابا مطلب ما 5 سال لینک یک گوگل بوده چی رو ایندکس میکرد ؟ مطلب ما وجود داشت اما سایت اونا رو میاورد جلو ما . کلی فتچ زدم کلی سئو درست کردم هیچ اتفاقی نشد .
من مطلب رو میزدم به ثانیه نمیکشید فتچ میزدم اما بازم اون بعد چند ساعت میومد جلو ما انگار ما پوست پیازم نبودیم .
اسمش گزارشه شکایته یا هر چیزی که هست گوگل محلم نمیذاره . پس به درد عمشون میخوره .
داداش با افزونه IP سایتشو بن می کردی.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
داداش با افزونه IP سایتشو بن می کردی.
والا اینقدر روش جدید آوردن که بن هم جوابگو نیست .
گفتند از آر اس اس میگیرن ما اونم غیرفعال کردیم و آدرسش عوض کردیم بازم میگرفتن .
اصلا این اسپما عجیب حرفه ای دزدی میکنند .
تازه ای پی اسپمرا بن کنم بقیه رو چیکار میکردم . فردانیوز ، پرشین وی ، سیمرغ ، تاپ ناز و کلی سایت دیگه .

بالا