شهر به شهر نرخ ثابت باربری داره .داخل شهر توافقیهمن تهران رو نمیدونم ولی مشتری های من که وانت دارن و بار شهر به شهر جابجا میکنن از سختی کارشون(هم رانندگی هم خرحمالی) و استهلاک بالا ناراحت هستند,اصلا با بنزین صرف نمیکنه همش گاز میزنن و خرج موتوریشون بالاست,همه وانت ها هم هرروز کار ندارن ,درامد راننده به راننده فرق میکنه
داخل شهرم نرخ داره ,الان از یه مقدار کمتر هیچ راننده ای حرکت نمیکنهشهر به شهر نرخ ثابت باربری داره .داخل شهر توافقیه
زیر 50 ماشین رو تکون نمیدنداخل شهرم نرخ داره ,الان از یه مقدار کمتر هیچ راننده ای حرکت نمیکنه
رو گاز استهلاکش زیاده,5 تومن گاز هم نهایت بره 200 تا 250 کیلومتر موتور پیکان رو بنزین بیشتر از نیسان نسوزونه کمتر نمیسوزونه1 تومن هم در نیاد 400-500 به راحتی در میاد
وانت پیکان هم استهلاکش خیلی کمه مثل پرایده
200 تا بنزین هم بهت میدن که میتونی اصلا جدا بفروشی 200 هزار تومن
اگه گازی هم باشه که 5 تومن گاز میزنی 2 هفته کار میده
پس اینایی که یه پراید کاربراتوری پوسیده مدل 80 انداختن تو اسنپ میگن 400 تا 700 در میارن چی؟کار با ماشین هیچوقت برکت نداشته...
قیمت های اسنپ هم اصلا برای هیچ راننده ماشینی به صرفه نیست..چه سواری چه وانت..
کیو دیدی با ماشین پیشرفت کرده باشه یا زندگی ساخته باشه؟
اون راننده وانته هم بعدا یبار کمرش گرفت بعدش میفهمه زور زدن با خدا تومن دستمزد و انعام هم ارزش نداشت..
در مورد درآمدش هم بلوف زده..
.. یه ایده آلی تو ذهنش هست یه چیزایی شنیده برای خودش رویا بافی میکنه ..
هرکی درآمدش از جایی خوب باشه اصلا صداش رو در نمیاره..
وانت پیکان نصفه شب کار میکنه؟رانندگی کار شبانه روزی هست
شب ها هم باید کار کنی
بیشتر راننده ها معتاد میشن چون شب باید بیدار بمونن
بستگی دارهوانت پیکان نصفه شب کار میکنه؟
اون اسنپی ها مثل بازاریاب های هرمی هستن..الکی درآمدشون رو زیاد تر از اونی که هست میگن..پس اینایی که یه پراید کاربراتوری پوسیده مدل 80 انداختن تو اسنپ میگن 400 تا 700 در میارن چی؟
یا راننده های کامیون 10 چرخ که روزی 3 تومن در میارن چی؟یه نفر خونه اش رو فروخت رفت کامیون خرید بعد با درامد کامیون 3 تا خونه خرید
میتونه زور نزنه یا اگه زور زد پول زور زدنش رو بگیره
نمیدونم من نه اسنپ تا حالا کار کردم نه تاکسی@Benchmarker
آقا سعید شما الان ساکن کرج هستی تجربه کار با ماشین هم داری..میصرفه با اسنپ تو کرج یا تهران کار کنی؟
واقعا اونطور که میگن درآمدش عالی هست؟
راننده کامیون ها که همیشه میگن وضع خوب نیست بار نیست لوازم گرون شده ولی همیشه بار هست و رفت و برگشت بار میزنن و خالی نمیرناون اسنپی ها مثل بازاریاب های هرمی هستن..الکی درآمدشون رو زیاد تر از اونی که هست میگن..
اسنپ تو اهواز برای من که کار میکردم هیچ ارزشی نداشت..
تهران باز یکم بهتره ولی اونطور که بعضی ها آنچنانی ازش تعریف میکنن نیست..
@Benchmarker
آقا سعید شما الان ساکن کرج هستی تجربه کار با ماشین هم داری..میصرفه با اسنپ تو کرج یا تهران کار کنی؟
واقعا اونطور که میگن درآمدش عالی هست؟
کامیون هم قدیمش خوب بود..
قیمت لاستیک و تعمیراتش وحشناک شده..
هر شغلی رو از بیرون که نباید نگاه کنی..باید بری با اهالیش صحبت کنی.. بخصوص خاک خورده هاش نه جدید هاش که فکر میکنن قبلی ها دست و پا چلفتی بودن و الان اینا راحت میتونن پیشرفت کنن و پول در بیارن..(هر شغلی..هر صنفی)
من به شما میگم حرف منو اصلا قبول نکن..
برو با چندتا راننده قدیمی خطی یا راننده کامیون صحبت کن بپرس اوضاع کار الان چجوری هاست..
حالا درسته زحمتش زیاده ولی من خیلیها رو دیدم با ماشین به جایی رسیده باشنکار با ماشین هیچوقت برکت نداشته...
قیمت های اسنپ هم اصلا برای هیچ راننده ماشینی به صرفه نیست..چه سواری چه وانت..
کیو دیدی با ماشین پیشرفت کرده باشه یا زندگی ساخته باشه؟
اون راننده وانته هم بعدا یبار کمرش گرفت بعدش میفهمه زور زدن با خدا تومن دستمزد و انعام هم ارزش نداشت..
در مورد درآمدش هم بلوف زده..
.. یه ایده آلی تو ذهنش هست یه چیزایی شنیده برای خودش رویا بافی میکنه ..
هرکی درآمدش از جایی خوب باشه اصلا صداش رو در نمیاره..
جزییات کار زیاده..راننده کامیون ها که همیشه میگن وضع خوب نیست بار نیست لوازم گرون شده ولی همیشه بار هست و رفت و برگشت بار میزنن و خالی نمیرن
بعضیاشون میگن به راحتی روزی 3 تومن در میاد.هر چقدر لوازم و لاستیک گرون بشه کرایه هم گرون میشه.لاستیک مگه چنده؟دونه ای 3 تومن هم که باشه دستمزد یه روزشونه بعدم 3 ساله یه بار لاستیک میخواد نه هر روز.تازه لاستیک دولتی هم بهشون میدن
ماهی 6000 لیتر گازوئیل به کارت سوختشون میاد.لیتری 350 تا تک تومنی که میتونی کلی گرون تر ازاد بفروشی
امکان نداره..حالا درسته زحمتش زیاده ولی من خیلیها رو دیدم با ماشین به جایی رسیده باشن
چندتا نمونه سراغ دارم که با همین نیسان و پیکان وانت شروع کردن و الان تریلی های چند میلیاردی دارن.
درسته..دوستان درسته که استهلاک ماشین ها واقعا زیاده ولی در عوضش کرایه ها هم نسبت بهش بالا رفته
برای اونایی که واقعا اهل کار باشن پول هست
هر شغلی که باشه
اونی که تفریحی داره کار میکنه قضیه اش فرق میکنه