• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد پیکان وانت روزی 1 تومن؟

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
من عید خدمت سربازی بودم سمت خیابون دماوند، دژبان شهرک مسکونی بودم. این پراید وانت های دیجی کالا سفارشاتو میاوردند میگفتم میصرفه یا نه ؟ میگفتند روزی دیجی کالا 500 هزار میده برای 60 هفتاد تا بسته رسوندن تو اون منطقه

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
داداش کجای کاری
200 نیست و 150لیتره اونم برا یک ماه
و کی گفته یه کپسول گاز واسه دو هفته اس واسه ماشینی که کار میکنه باهاش؟
150 و 200 زیاد فرقی نداره
اون 2 هفته رو برا ماشین معمولی گفتم اگه باهاش کار کنی 2-3 روزی 5 تومن میدی گاز

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
اگه گازی هم باشه که 5 تومن گاز میزنی 2 هفته کار میده
راننده کامیون ها که همیشه میگن وضع خوب نیست بار نیست لوازم گرون شده ولی همیشه بار هست و رفت و برگشت بار میزنن و خالی نمیرن
بعضیاشون میگن به راحتی روزی 3 تومن در میاد.هر چقدر لوازم و لاستیک گرون بشه کرایه هم گرون میشه.لاستیک مگه چنده؟دونه ای 3 تومن هم که باشه دستمزد یه روزشونه بعدم 3 ساله یه بار لاستیک میخواد نه هر روز.تازه لاستیک دولتی هم بهشون میدن

:D:Do_Oo_O
اوج بی دانشی و بی اطلاعی شما از شرایط این شغل و قیمت ها و مخارج، در همین جا مشخص هستش!
ارجاعت میدم به اینکه بری و حضورا از یک راننده در مورد هزینه ی خرج موتور، لاستیک، باتری، لوازم جانبی، بیمه، شرایط بار و اینکه هر چند مدت نیاز به سرویس و تعویض این موارد داره؛ کمیسیون باربری و پس کرایه صاحب بار بپرسی و بعد بیای به زور این رو القا کنی که آره!

متاسفانه سطح پست هاتون انقدر پایین هستش که واقعا آدم نمیدونه چی جوابشون رو بده؛ فقط ته کلام رو رک بهت میگم، توی هر صنفی، همیشه هستند افرادی که در جای مناسب هستند و درآمدشون هم خوبه اما به هیچ عنوان تا وارد هیچ شغلی نشدی، ندونسته از خودت خیال بافی نکن چون به ویژه با شرایط حال حاضر مملکت، وقتی وارد کار میشی، میبینی که آوازش فقط از دور شنیدنش خوب بود.

مثلا من به شخصه هر بار که لوله های منزل میگیره، میشینم با خودم فکر می کنم که شغل لوله باز کنی (فنر زدن) شغل بسیار به صرفه ای از نظر درآمد مناسب نسبت به زمان، کم خرجی و وجود مشتری هست اما اینها همگی تصورات ذهنی من هستش، واقعیت رو باید از چند نفر که توی اون شغل هستند، پرسید. از من میشنوی، وانت و کامیون نگیر، برو یک دستگاه فنر زنی و 15 متر فنر بگیر، بهش فکر کن. :دی

این تنها جوابی هست که به پست های شما میدم، سطح گفته ها برای کسی که از نزدیک در جریان این شغل هستش، طوری بود که فقط میتونستم همینطوری پاسخ بدم.

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
اوج بی دانشی و بی اطلاعی شما از شرایط این شغل و قیمت ها و مخارج، در همین جا مشخص هستش!
ارجاعت میدم به اینکه بری و حضورا از یک راننده در مورد هزینه ی خرج موتور، لاستیک، باتری، لوازم جانبی، بیمه، شرایط بار و اینکه هر چند مدت نیاز به سرویس و تعویض این موارد داره؛ کمیسیون باربری و پس کرایه صاحب بار بپرسی و بعد بیای به زور این رو القا کنی که آره!

متاسفانه سطح پست هاتون انقدر پایین هستش که واقعا آدم نمیدونه چی جوابشون رو بده؛ فقط ته کلام رو رک بهت میگم، توی هر صنفی، همیشه هستند افرادی که در جای مناسب هستند و درآمدشون هم خوبه اما به هیچ عنوان تا وارد هیچ شغلی نشدی، ندونسته از خودت خیال بافی نکن چون به ویژه با شرایط حال حاضر مملکت، وقتی وارد کار میشی، میبینی که آوازش فقط از دور شنیدنش خوب بود.

مثلا من به شخصه هر بار که لوله های منزل میگیره، میشینم با خودم فکر می کنم که شغل لوله باز کنی (فنر زدن) شغل بسیار به صرفه ای از نظر درآمد مناسب نسبت به زمان، کم خرجی و وجود مشتری هست اما اینها همگی تصورات ذهنی من هستش، واقعیت رو باید از چند نفر که توی اون شغل هستند، پرسید. از من میشنوی، وانت و کامیون نگیر، برو یک دستگاه فنر زنی و 15 متر فنر بگیر، بهش فکر کن. :دی

این تنها جوابی هست که به پست های شما میدم، سطح گفته ها برای کسی که از نزدیک در جریان این شغل هستش، طوری بود که فقط میتونستم همینطوری پاسخ بدم.
راننده که همش میناله و میگه نمیصرفه.خب اگه نمیصرفه که نرو.دروغ میگن که دست زیاد نشه
وقتی خودش برا خودش مشتری بگیره که نمیخواد کمیسیون بده.بعدم اگه بره باربری یا اسنپ مثلا 10-15 درصد کمیسیون بده بازم میصرفه
هر روز خرج موتور و لاستیک و باتری و لوازم جانبی و بیمه میخوای؟یا هر چند سال یه بار؟خودتون رو به نفهم بودن زدید جدی.هی میگن لاستیک لاستیک

pedram.1

Registered User
لایک‌ها
63

وانت هیچی اما کامیون عالی هست اهل کار باشی روزی سه تومن برات می ندازه یا می تونی اطراف شهر خودت بار ببری و شب خونه خودت باشی حیف که موقعیتش برام فراهم نیست

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
وانت هیچی اما کامیون عالی هست اهل کار باشی روزی سه تومن برات می ندازه یا می تونی اطراف شهر خودت بار ببری و شب خونه خودت باشی حیف که موقعیتش برام فراهم نیست
کامیون راحت روزی 3 تومن میندازه.لاستیک دولتی هم بهشون میدن.ماشین هم که به خرج افتاد میفروشن یا تعمیرش میکنن تا 5 سال دوباره کار میکنه
تو 5 سال با یه کامیون پول 2 تا خونه و 2 تا کامیون دیگه رو در میارن
من کسی سراغ دارم خونه اش فروخت کامیون خرید بعد از 1 سال دوباره خونه خرید
من اگه گواهینامه پایه 1 داشتم و سرمایه داشتم کامیون بخرم یه لحظه هم شک نمیکردم

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
کامیون و هر کوفت دیگه ای رو بیخیال شید پرسش تاپیک وانت هست لطفا مساعدت کنید

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
داداش هر کاری از دستت بر میاد انجام بده
انشاالله روزی میرسه
آنقدر حق انتخاب نداری
وانت شروع کنید، شد، که بهتر، نشد ماشین دیگه، می‌فروشی ی برنامه دیگه
ولی وانت دور بر م زیاد، بد نیست ولی بستگی به مشتری داره، کرایه ها خوب، فقط مشتری زیاد باشه خوب

Sent from my iPhone using Tapatalk

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من مد نظرم کار تحت زیر مجموعه اسنپ هست در تهران..

بالا