• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمذ طلافروشی ها و زرگری ها؟

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
رو چه حسابی میگی یه میلیارد؟ حساب کردم یه ویترین کوچیکو بخوام پر کنم نه با جواهرات خیلی گرون تقریبا 250 میشه 50 هم واسه دکور و هزینه های پیشبینی نشده
10سال:eek: حرفاتون منطقی نیست
این شهری که میخوایم توش طلافروشی بزنیم کوچیکه 2تا طلافروشی دیگه بیشتر نداره اونجوری باند بازی هنوز نشده
رو حساب تجربه!،شما چطوری حساب کردی شد 250؟
برای دکور الان حداقل 300هزار هزینت میشه
بحث باندبازی نیست اینا بحثایی که اینجا دوستان مطرح کردن و یاد god father افتادن برا دونه درشتاست نه خرده فروشای زیر 3میلیارد
چطوری میخوای جنستو تامین کنی؟اگه جنوب باشی از اصفهان یا یزد اگه شمال باشی از تهران درسته؟برا تهیه جنس آشنا لازم داری اگه نه گرون باید بخری ک عواقب خودشو داره
دیگه پست نمیدم!

sent from my iphone

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
رو حساب تجربه!،شما چطوری حساب کردی شد 250؟
برای دکور الان حداقل 300هزار هزینت میشه
بحث باندبازی نیست اینا بحثایی که اینجا دوستان مطرح کردن و یاد god father افتادن برا دونه درشتاست نه خرده فروشای زیر 3میلیارد
چطوری میخوای جنستو تامین کنی؟اگه جنوب باشی از اصفهان یا یزد اگه شمال باشی از تهران درسته؟برا تهیه جنس آشنا لازم داری اگه نه گرون باید بخری ک عواقب خودشو داره
دیگه پست نمیدم!

sent from my iphone
من به میلیون گفتم 50میلیون واسه دکور کل مغازه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
حاجی زحمت کشیدی تایپ کردی کاش قبلش خوب تاپیکو میخوندی. منم میدونم به این چیزا ربط داره درامدش واسه همین تو تاپیک همه شرایط رو گقتم
ریسک منظورت چیه؟ با وام مثلا جنس بخرم؟ وام نمیخوام بگیرم حداقل سرمایه رو میتونم جور کنم
خودم خریدو فروش نکردم ولی زیاد دیدم خرید و فروش رو
فرقشو تا حدودی میدونم
شگردی نکردم. رفتم کل طافروشیای شهرمون خواستم شاگردیشونو کنم هیچکدوم قبول نکردن. طلافروشیا به خاطر کارشون معمولا شاگرد قبول نمیکنن
بیخیال بشو نیستم کلا
سخت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی
تا خودت نیای تو بازار درک نمیکنی چی دارم میگم
برات ارزوی موفقیت میکنم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
سخت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی
تا خودت نیای تو بازار درک نمیکنی چی دارم میگم
برات ارزوی موفقیت میکنم
من با کارای سخت حال میکنم اصلا کار آسون بم نمیچسبه هرچی سخت تر بهتر
سعی میکنم ارزوتونو به حقیقت برسونم;)

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
بنده در رابطه با امار و ارقام اطلاع ندارم كه بخوام رقم دقيقي را براي راه اندازي و سودش در نظر بگيرم و بگم. اما از دوستانم توي شغل بودن و اطلاعاتي كه دارم را ميتونم بيان كنم.
در كل به محل و عوامل مختلف بستگي داره كه گفتنش لازم نيست. اما برخلاف تصور عموم كه چون طلا قيمتش بالا هست و... بايد سرمايه كلان براي شروعش داشته باشيد اصلا اين طور نيست. اشخاصي كه من سراغ داشتم و غير اونها هم افراد متعدد ديگه اي هم ديدم كه به سرمايه بسيار اندك كه هيچ كاره ديگه اي نميشده باهاش كرد وارد اين شغل شدن. چون اين شغل جنبه هاي بسيار مختلف داره. حرف اول را اعتبار ميزنه يعني شما كسي را داشته باشيد كه به شما اعتماد باشه ولو حتي يك كارگاه يا يك فروشگاه( منظورم اينه نيازي به رابط خاص و... نيست). براي مغازه زدن و فروش زيور الات طلا شما نياز به سرمايه خريد يا اجاره محل با شرايط مختلف داريد. خريد و فروش به صورت دستي كه نيازي به نداري و با اصطلاح بهشون كيفي ميگن كساني هستند كه طلا را به صورتهاي مختلف( شمش، مفتول و ورق، يا زيور الات ساخته شده تمام شده ) جابه جا ميكنن و خريد و فروش ميكنن( اروم اروم بري خودشون مشتري پيدا ميكنن، بيا اشناها و فاميل و همچنين مغازه دارها) اين كيفي هم ميتونن با سرمايه اوليه خودشون مثلا ٢تا ٤ميليون شروع كنن و يا كسي باشه پيشش ضمانت بزارن و جنس را به صورت امانت بهشون بده و اينها جا به جا كنند و درصدي براي خودشون بردارند طبعا هر چي سرمايه بيشتري بهكار بگيريد مستقيما اعتبر شما توي اينشغل و ميزان سودتون ازايش پيدا ميكنه. مغازه داشتن ه همتطوره كه هم ميونيد جنس بخريد و بروشيد و همميتويد از كرگاه هاجنس را كگرفته وبه صورت مدت دار بهشون پرداخت كنيد. جنبه ديگش كارگاه طلاسازي داشتن هست كه اون نياز به بلد بودن حرفه طلاسازي داره.
به صورت كلي كار خوبي هست و سود خوبي داره و با سرمايه كم امكان فعاليت داره ولي اولش سختي داره و بايد در طول مدت زمان زحمت بكشيد خطرات كارش را بپذيريد تا خودتون را توي بازار واين حرفه جا بندازيد. چون اين كار مثلا مثل موادغذايي و ... نيست كه بتونيد با سرمايه سرگردان به صورت موقت و گذرا گريزي بهش بزنيد و سودي نصيب خودتون كنيد چون نياز به اعتبار و اعتماد و زحمت كشيدن داره تا بتونيد در طولاني مدت محل در امد معقول و مناسبي ايجاد كنيد.
البته اين گفته ها خارج از چهارچوب موج سواري در بازار ايران هست وفرض بر اين بوده كه شما دنبال شغل دايم با درامد اينده دار مناسب هستيد.

silverman7

Registered User
لایک‌ها
14
ببین یه پیشنهاد برات دارم : حتما حتما قبل از اینکه خودتون صاحب مغازه بشید برید توی یه طلافروشی کار کنید ، حتی اگر لازم باشه برید مفتی برای طرف کار کنید ، چون طلافروشی با سایر مشاغل بازاری یه سری فرق ها داره ، مثلا خرید و انتقال طلا از کارگاه به مغازه به سادگی خرید مثلا لوازم کامپیوتری یا موبایل نیست ، بعضی ها شخصا میرن اصفهان یا تهران خرید میکنن که یه سری ریسک ها داره ، باید یاد بگیرید که چطوری خریدهاشون رو انجام میدن و بسته بندی میکنن و... ، یا این که با شاگردی کردن یاد بگیرید که چی کار کنید که طلاهایی که توی ویترین میذارید چطوری براق بشن ( مثل این که با یه چیزی مثل خاک اره یه بلایی سره طلا میارن که براق بشه ) یا این که برای خرید طلا از مشتری باید چه نکاتی رو حتما رعایت کنید و ...
اینطور که شنیدم طلافروشی اصلا ضرر نداره(حتی با وجود این نوسانات وحشتناک قیمت طلا!) چون اگر زرنگ باشید و اعتبار داشته باشید به همون میزانی که طلا به مشتری میفروشید باید از یه فردی که به شما اطمینان داره و پیشش اعتبار دارید دوباره خرید کنید ، کاریه که با دو تا سه میلیارد سرمایه روزی 20 تا سی میلیون حداقل گردش مالی دارید ( اون هم توی این وضع بازار ! )
کلا پیشنهاد من اینه که اصلا بی گدار به آب نزنید و حتما حتما قبل از مغازه زدن برید یه جایی شاگردی کنید تا فوت و فن کار دستتون بیاد ( این چیزهایی که نوشتم فقط برای این بود که بدونید توی این کار چه نکاتی وجود داره که من و شما خبری ازش نداریم )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ببین یه پیشنهاد برات دارم : حتما حتما قبل از اینکه خودتون صاحب مغازه بشید برید توی یه طلافروشی کار کنید ، حتی اگر لازم باشه برید مفتی برای طرف کار کنید ، چون طلافروشی با سایر مشاغل بازاری یه سری فرق ها داره ، مثلا خرید و انتقال طلا از کارگاه به مغازه به سادگی خرید مثلا لوازم کامپیوتری یا موبایل نیست ، بعضی ها شخصا میرن اصفهان یا تهران خرید میکنن که یه سری ریسک ها داره ، باید یاد بگیرید که چطوری خریدهاشون رو انجام میدن و بسته بندی میکنن و... ، یا این که با شاگردی کردن یاد بگیرید که چی کار کنید که طلاهایی که توی ویترین میذارید چطوری براق بشن ( مثل این که با یه چیزی مثل خاک اره یه بلایی سره طلا میارن که براق بشه ) یا این که برای خرید طلا از مشتری باید چه نکاتی رو حتما رعایت کنید و ...
اینطور که شنیدم طلافروشی اصلا ضرر نداره(حتی با وجود این نوسانات وحشتناک قیمت طلا!) چون اگر زرنگ باشید و اعتبار داشته باشید به همون میزانی که طلا به مشتری میفروشید باید از یه فردی که به شما اطمینان داره و پیشش اعتبار دارید دوباره خرید کنید ، کاریه که با دو تا سه میلیارد سرمایه روزی 20 تا سی میلیون حداقل گردش مالی دارید ( اون هم توی این وضع بازار ! )
کلا پیشنهاد من اینه که اصلا بی گدار به آب نزنید و حتما حتما قبل از مغازه زدن برید یه جایی شاگردی کنید تا فوت و فن کار دستتون بیاد ( این چیزهایی که نوشتم فقط برای این بود که بدونید توی این کار چه نکاتی وجود داره که من و شما خبری ازش نداریم )
با حرفات موافقم به جز اون تکه ای که قرمز کردم
اصلا کاری به طلا فروشی ندارم شما یک کار بازاری مثال بزن که توش ضرر نباشه
برات یک مثال واقعی میزنم تا بدونی ضرر چیه
طرف اومد مقدار زیادی طلا فروخت ( از تو ویترین ) به قیمت گرمی 45 همین که این بابا فروخت گفت اگر مردی طلایی که فروختی رو جمع کن :D
قیمت تا گرمی 150 بالا رفت اینقدر ناراحت بود که داشت سکته میکرد اخه سرمایه یک عمر زندگی رو از دست داده بود
تو مدت کوتاهی سرمایه اش یک سوم شده بود
هنوز که هنوز طلای فروخته شده رو نتوانسته جایگزین کنه
همونطور که سود داره ضرر هم داره نمیدونم چرا خیلی ها وقتی به شغل طلافرشی میرسن قسمت خالی لیوان رو نمیبینند ولی وقتی یک کار دیگه رو مثال میزنن میگه اگر اینطور ورشکست بشیم اگر اینجوری ضرر کنیم

silverman7

Registered User
لایک‌ها
14
[
با حرفات موافقم به جز اون تکه ای که قرمز کردم
اصلا کاری به طلا فروشی ندارم شما یک کار بازاری مثال بزن که توش ضرر نباشه
برات یک مثال واقعی میزنم تا بدونی ضرر چیه
طرف اومد مقدار زیادی طلا فروخت ( از تو ویترین ) به قیمت گرمی 45 همین که این بابا فروخت گفت اگر مردی طلایی که فروختی رو جمع کن :D
قیمت تا گرمی 150 بالا رفت اینقدر ناراحت بود که داشت سکته میکرد اخه سرمایه یک عمر زندگی رو از دست داده بود
تو مدت کوتاهی سرمایه اش یک سوم شده بود
هنوز که هنوز طلای فروخته شده رو نتوانسته جایگزین کنه
همونطور که سود داره ضرر هم داره نمیدونم چرا خیلی ها وقتی به شغل طلافرشی میرسن قسمت خالی لیوان رو نمیبینند ولی وقتی یک کار دیگه رو مثال میزنن میگه اگر اینطور ورشکست بشیم اگر اینجوری ضرر کنیم
من بر اساس چیزهایی که شنیده بودم نوشتم، توضیح هم دادم که چند نفر گفتن ما به خاطر این ضرر نمی کنیم که به محض این که یه تیکه جنس فروختیم همون مقدار خرید انجام میدیم به صورت تلفنی ( دیگه بر حسب اعتباری که پیش طلاساز داره ) ، حالا این که این گفتار در واقعیت چه قدر صحت داره با همون کار کردن و شاگردی میشه بهش رسید

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
داداش من کل طلافروشیای شهرمون رفتم تا واسشون شاگردی کنم ولی هیچ کدوم قبول نکردن ، مجانی که خوبه یه پولیم میخواستم بهشون بدم که یه ماه برم وردستشون قبول نمیکردن. دلیلشم اینه که اگه یه انگشتر از مغازشون کف برم سود اون ماهشون هیچی میشه
الان که وقتشو ندارم ولی 3ماه تابستون میخوام برم تهران تو یکی از آموزشگاها دوره فروشندگی طلا و تعمیرات رو ببینم. فعلا اینو پیدا کردم : دوره اموزشی
دو سه میلیارد اخه کدوم طلافروشی جنس میذاره تو ویترین؟ اصلا 3-2 میلیارد جنس تو ویترین جا میشه؟ طلا الان با این گرونی گرمی 100هزارتومنه بگیم 2کیلو جنس تو ویترین باشه میشه 200میلیون تومن دیگه 3میلیاردو شما از کجا اوردین؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
طلافروشی = حروم خوری به سبک نوین

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
طلافروشی = حروم خوری به سبک نوین
از چیزی که اطلاع نداردی اینطوری اظهار فضل نکنید. شما اصلا میدونید حروم خوری چی هست؟
در صنعت طلا و جواهر برای همه مواد اولیه آن مانند فلزات گرانبها یا گوهر ها یا ماشین آلات زحمت کشیده شده و در تمامی مراحل اجرت و دستمزد به صنعتکار و کارگر پرداخت شده است شما به این صنعت میگویید حروم خوری؟؟ کار خود شما چی هست؟؟

miim

Registered User
لایک‌ها
451
منم میخوام زرگری یاد بگیرم
کجا برم؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
بالا