بسیار بد اخلاق و ببخشید یک هم بیشعور هستن تا نگی که پول داری و یک سایت خوب هستی جواب رو نمیدم همون رو هم که میگی میگم چرا اینقدر سوال میکنید بعد هم که قیمت ها نجومی دیگه ادم باید به یکیش دلش خوش باشه من که گفتم تا مجیور نشم نمیرم سمتشونبله هاست دی ال سرور های ایرانش به شدت تایید می شن بنده موقع وطن پاپ استفاده می کردم و همچنان برای سایت هام استفاده می کنم
ممنون حتما بررسی میکنم ممنونآقا parsvps.net هم عالیه! یه تحقیق در موردش بکن
در عجبم بنده که هر وقت سوالی مطرح کردم بسیار خوب برخورد کردند و حرفه ای پاسخ دادنبسیار بد اخلاق و ببخشید یک هم بیشعور هستن تا نگی که پول داری و یک سایت خوب هستی جواب رو نمیدم همون رو هم که میگی میگم چرا اینقدر سوال میکنید بعد هم که قیمت ها نجومی دیگه ادم باید به یکیش دلش خوش باشه من که گفتم تا مجیور نشم نمیرم سمتشون
ممنون حتما بررسی میکنم ممنون
والا من خودم هم تعجب کردم من پرسیدم این سرور اون سرور قیمت دادندر عجبم بنده که هر وقت سوالی مطرح کردم بسیار خوب برخورد کردند و حرفه ای پاسخ دادن
اکانت رو بدید برسی کنیم من اگه اکانتی رو بستم دلیل رو ارسال کردیم روی همون تیکت جواب رو ارسال کنید تا بررسی بشهداداش اکانت بنده رو چی بستی؟
چند خط بالا تر توضح دادم که چون سیستم بتا هست و ما بتونیم تبلیغ خوب جایگذین کنیم که صرفه داشته باشه یک سری تغیرات موقتی انجام شدآقا امروز شمارش افتضاح بود
چند خط بالا تر توضح دادم که چون سیستم بتا هست و ما بتونیم تبلیغ خوب جایگذین کنیم که صرفه داشته باشه یک سری تغیرات موقتی انجام شد
داریم بررسی میکنیم تبلیغات رو معلوم نیست هنوزاز کی درست میشه؟!
نه بسته نمیشه موجودی دارید ؟آقا الان که شمارش مشکل پیدا کرده ما کدو برداشتیم و تا درست شدن از یه سیستم دیگه استفاده میکنیم!
بازم اکانتمون بسته میشه؟!