• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد از پاپ اپ هر ای پی 10 تومان شمارش بدونه وقفه واریز روزانه زیر نظر { همکاری در فروش پی پر سل }

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
بله هاست دی ال سرور های ایرانش به شدت تایید می شن بنده موقع وطن پاپ استفاده می کردم و همچنان برای سایت هام استفاده می کنم

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
بله هاست دی ال سرور های ایرانش به شدت تایید می شن بنده موقع وطن پاپ استفاده می کردم و همچنان برای سایت هام استفاده می کنم
بسیار بد اخلاق و ببخشید یک هم بیشعور هستن تا نگی که پول داری و یک سایت خوب هستی جواب رو نمیدم همون رو هم که میگی میگم چرا اینقدر سوال میکنید بعد هم که قیمت ها نجومی دیگه ادم باید به یکیش دلش خوش باشه من که گفتم تا مجیور نشم نمیرم سمتشون
آقا parsvps.net هم عالیه! :) یه تحقیق در موردش بکن
ممنون حتما بررسی میکنم ممنون

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
بسیار بد اخلاق و ببخشید یک هم بیشعور هستن تا نگی که پول داری و یک سایت خوب هستی جواب رو نمیدم همون رو هم که میگی میگم چرا اینقدر سوال میکنید بعد هم که قیمت ها نجومی دیگه ادم باید به یکیش دلش خوش باشه من که گفتم تا مجیور نشم نمیرم سمتشون

ممنون حتما بررسی میکنم ممنون
در عجبم بنده که هر وقت سوالی مطرح کردم بسیار خوب برخورد کردند و حرفه ای پاسخ دادن

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
در عجبم بنده که هر وقت سوالی مطرح کردم بسیار خوب برخورد کردند و حرفه ای پاسخ دادن
والا من خودم هم تعجب کردم من پرسیدم این سرور اون سرور قیمت دادن
بعد گفتم یک هاست هم میخوام برای فلان سایت اون چی که
گفتن شما که سرور نمیخوای اخرش میگی هاست منم دیگه جواب ندادم چون تیکت های دیگشون هم این موارد رو دیده بودم

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
یک سری تغییرات انجام شده
الان فقط یک پاپ اپ و 7 تومن محاسبه میشه تا بتونیم یک جایگذین پیدا کنیم داریم تبلیغات های مختلف رو چک میکنیم
با تشکر در ضمن توی این مدت انتظار این همه همکاری رو نداشتیم امار به خوبی پیشرفت کرده و ما برای اینکه تونیم پایدار بمونیم تمام تلاشمون رو میکنیم با تشکر

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقا امروز شمارش افتضاح بود :( :(
چند خط بالا تر توضح دادم که چون سیستم بتا هست و ما بتونیم تبلیغ خوب جایگذین کنیم که صرفه داشته باشه یک سری تغیرات موقتی انجام شد

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
چند خط بالا تر توضح دادم که چون سیستم بتا هست و ما بتونیم تبلیغ خوب جایگذین کنیم که صرفه داشته باشه یک سری تغیرات موقتی انجام شد

از کی درست میشه؟!

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
راست میگه دوستمون شمارش ها فعلا جالب نیست لطفا هر چه زوتر درستش کنید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
داریم بررسی میکنیم تمام سعیمون رو میکنیم تمام پرداختی ها هم انجام شد
دوستان ما سایت هارو بررسی مکنیم میبینم از 3 تا پاپ اپ استفاده میکنن و این خلاف قوانین هست و اگه از سایت شما ارسال پاپ اپ باشه و همکاران چک کنند کد های ما توی سایت نباشه بن میکنن

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
غیر از سیستم شما کد یک سیستم دیگه هم میتونیم بذاریم؟ در کل دوتا پاپ آپ برای سایت
یا اینکه خلاف قوانینتون هست

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
بله فقط 1 سیستم دیگه به جز ما همین
بعضی ها که میبینم 6 تا سایت رو گذاشتن هر پیجی که میریم یکیش باز میشه من نمیدونم سیستم های دیگه روش کارشون چطوری هست ولی اینجوری کاربر نه به تبلیغات توجه میکنه نه به درد ما میخوره که پرداختی داشته باشیم

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
آقا الان که شمارش مشکل پیدا کرده ما کدو برداشتیم و تا درست شدن از یه سیستم دیگه استفاده میکنیم!

بازم اکانتمون بسته میشه؟!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقا الان که شمارش مشکل پیدا کرده ما کدو برداشتیم و تا درست شدن از یه سیستم دیگه استفاده میکنیم!

بازم اکانتمون بسته میشه؟!
نه بسته نمیشه موجودی دارید ؟
الان با این تغییرات چقدر افت داشتید
شمارش که مشکلی نداره قیمت مشکل داره کم شده درسته ؟

بالا