aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
سلام
دیدم همه دارند راه های کسب درامد اسان از اینترنت را می گویند گفتم منم. یکی را که خودم امتحان کردم و ازش دریافتی داشتم ان را بنویسیم
امروز می خواهیم یک سایت را به شما معرفی بکنم که بدون هیچ تخصصی می توانید درامد خوبی از ان به دست بیاورید
این سایت کارش اینه عکس به شما نشان می ده . و شما داخل ان عکس هر چی هست را در چهار کلمه می نویسید .
و بعد می روید سراغ عکس بعدی . و همین جوری
هر تگی که ثبت می کنید به ازای ان پول دریافت می کنید .
و مثلا سه روز تگ بزنید و چهار روز بعدش هم نزنید پول ممکنه بهتان اضافه بشود . چون هر تگی ثبت می کنید ممکنه تا ده روز بعدی امتیازش برایتان حساب بشود .
کلا کار سایت را اگر بخواهم راحت توضیح بدم
عکس می بینید . تگ می زنید . و پول دریافت می کنید
حداقل پرداخت برای پول 5 هزار تومان هست . و برای دریافت کارت شارژ مستقیم 2 تومان هست .
حالا دوستان عزیز باید قول بدهند کسانی که از این روش استفاده می کنند
وقتی اولین درامدشان را کسب کردند . یک کارت شارژ 2 تومانی به عنوان شیرینی به ما بدهند اگر دوست داشتند .
دریافتی خودم تا این لحظه . بیش از 14 هزار تومان بوده است . چه پول نقد و چه کارت شارژ
در یک ماه کار کردن با روزی میانگین 30 دقیقه . اونم تفریحی
تمام توضیحات را دادم . و فکر نکنم توضیح دیگری مانده باشد
اینم ادرس سایت
نقاشه
واقعا سایت بسیار خوب و ایده ی بسیار جدید ی دارد
امیدوارم دوستان اولین دریافتی خود را کسب کردند ما را از یاد نبرند و یک کارت شارژ 2 تومانی به ما شیرینی بدهند با تشکر
دیدم همه دارند راه های کسب درامد اسان از اینترنت را می گویند گفتم منم. یکی را که خودم امتحان کردم و ازش دریافتی داشتم ان را بنویسیم
امروز می خواهیم یک سایت را به شما معرفی بکنم که بدون هیچ تخصصی می توانید درامد خوبی از ان به دست بیاورید
این سایت کارش اینه عکس به شما نشان می ده . و شما داخل ان عکس هر چی هست را در چهار کلمه می نویسید .
و بعد می روید سراغ عکس بعدی . و همین جوری
هر تگی که ثبت می کنید به ازای ان پول دریافت می کنید .
و مثلا سه روز تگ بزنید و چهار روز بعدش هم نزنید پول ممکنه بهتان اضافه بشود . چون هر تگی ثبت می کنید ممکنه تا ده روز بعدی امتیازش برایتان حساب بشود .
کلا کار سایت را اگر بخواهم راحت توضیح بدم
عکس می بینید . تگ می زنید . و پول دریافت می کنید
حداقل پرداخت برای پول 5 هزار تومان هست . و برای دریافت کارت شارژ مستقیم 2 تومان هست .
حالا دوستان عزیز باید قول بدهند کسانی که از این روش استفاده می کنند
وقتی اولین درامدشان را کسب کردند . یک کارت شارژ 2 تومانی به عنوان شیرینی به ما بدهند اگر دوست داشتند .
دریافتی خودم تا این لحظه . بیش از 14 هزار تومان بوده است . چه پول نقد و چه کارت شارژ
در یک ماه کار کردن با روزی میانگین 30 دقیقه . اونم تفریحی
تمام توضیحات را دادم . و فکر نکنم توضیح دیگری مانده باشد
اینم ادرس سایت
نقاشه
واقعا سایت بسیار خوب و ایده ی بسیار جدید ی دارد
امیدوارم دوستان اولین دریافتی خود را کسب کردند ما را از یاد نبرند و یک کارت شارژ 2 تومانی به ما شیرینی بدهند با تشکر