• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد اسان: تگ بزن پول بگیر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یک چیز هنوز برایم جای سوال هست . یعنی از موقعی که بنده تایپک را زدم . و افرادی در این سایت ثبت نام کردند .
هیچ کسی به غیر از این دوستمون که ali_sum بود . برداشتی نداشت . واقعا حیف
می گویند نباید هر کاری را معرفی بکنی . اگر پرداختی داشتید و شیرینی ما را یادتان رفته این دیگه . بی معرفتی دوستان هست .
در صورتی که حداقل 30 الی 40 نفر در این سایت از این تایپک ثبت نام کردند .
پس اگر کسی رسیده به حداقل پرداخت و مبلغی را دریافت کرده است مثل این دوستمون ali_ sum
لطفا پیام خصوصی بدهد . و خودش شیرینی را واریز بکند . بنده خودم الان بیش از 12 الی 14 روزی می شود دیگر در سایت فعالیت نمی کنم
ولی همچنان هر روز پول به حسابم می اید .
منتظر دوستانی هستم که دریافتی داشتند .
با تشکر

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
یک چیز هنوز برایم جای سوال هست . یعنی از موقعی که بنده تایپک را زدم . و افرادی در این سایت ثبت نام کردند .
می گویند نباید هر کاری را معرفی بکنی . اگر پرداختی داشتید و شیرینی ما را یادتان رفته این دیگه . بی معرفتی دوستان هست .
پس اگر کسی رسیده به حداقل پرداخت و مبلغی را دریافت کرده است مثل این دوستمون ali_ sum
لطفا پیام خصوصی بدهد . و خودش شیرینی را واریز بکند . بنده خودم الان بیش از 12 الی 14 روزی می شود دیگر در سایت فعالیت نمی کنم
با تشکر

من فقط بعد از یک ماه تگ زدن یه کارت شارژ 2000 تومنی تونستم برداشت کنم اگه میخواین مقداری ازش رو به شما بدم؟:(

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
عزیز من تازه حسابم به 9 تومن رسیده به 20 تومن رسید میخوام برداشت کنم :D
من موندم اون دوستمون چطوری تو مدت کوتاه 20 تومن برداشت زد

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
با تشکر

تو هم کشتی مارو با شیرینی شیرینی گفتنت .

آدم اینقد گشنه نمیشه .

یه سایت اسکم معرفی کردی دیگه . دمت گرم :دی

500تا عکس حداقل تگ زدم بعد 2 هفته 600 تومن تو حسابم هست.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تو هم کشتی مارو با شیرینی شیرینی گفتنت .

آدم اینقد گشنه نمیشه .

یه سایت اسکم معرفی کردی دیگه . دمت گرم :دی

500تا عکس حداقل تگ زدم بعد 2 هفته 600 تومن تو حسابم هست.
نه دوستان اصلا بحث شیرینی نیست . شیرینی دادید یا ندادید مهم نیست برایم . فقط می خواستم معرفت بچه های این جا را ببینیم که دیدم .
ولی این که این قدر به شما داده در عجبم .
بنده شاید بالغ بر 12 الی 14 روز تگ نزدم . همین امروز بالای 560 تومان درامد اومده بود . یعنی بالای 10 روز تگ اصلا نزدم هر روز درامد تگ می ایید
بنده همان روز اول نیز گفتم این کار نوعی تفریح هست . یعنی تمام کارهایمان را کردیم و خسته شدیم نیم ساعت برای تفریح هم عکس نگاه می کنیم و هم تگ می زنیم
ولی اینکه در این مدت دوستان اصلا نتوانسته باشند درامد کسب بکنند . خیلی جای تعجب برایم هست .
ولی همین که این مقدار از دوستان گفتند فدایتان . شیرینی مال خودتان .
ولی واقعا از اون دوستمان خیلی خوشم امد که خودش شیرینی را فرستاد.
در اخر خدا حافظ دوستان این بخش
تایپک را اف نکنید با تشکر
خواستم ببینم هیچ کس پولی برداشت کرده دیدم نه بابا

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
نخير .با اين تك تومني هايي كه به ازاى چندصد تگ داره براي كاربران ثبت ميكنه شما منتظر نباشيد.ارزش زمان بيشتر از اينه كه براى چنين هزينه كمى كسي بخواد وقت بزاره.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
امروز بعد از دو هفته رفتم یه سر به سایت بزنم ببینم هنوز وجود داره یا نه دو هفته بود اصلا سایت رو باز نکرده بودم یعنی هیچ فعالیتی
دیدم ۵هزار تومن ریختن به حسابم!
خوبه والا به نظرم بد نیست به عنوان تفریح و برای وقتهای مرده لابلای نت گردی در این حد فقط خوبه نه در حدی که بخوای از کار و زندگیت بزنی بشینی تگ بزنی!!! اگه اونقدرم مشغول گرفتارین که اینطور وقتای مرده ندارین اصلا سراغ این سایت نرین بهتره

Sent from my ipad

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
حساب من تا حالا 13 تومن شده به 20 تومن که رسید برداشت میکنم اگه پرداخت شد شیرنی استارتر هم داده میشه:)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من نمیذارم جمع بشه
هر از چند گاهی شارژ میگیرم باهاش
یه شارژم به استارتر بدهکارم که در اولین فرصت بهش میدم
شارژ رو آنی ارسال میکنن اما واریز وجه تا یک هفته امکان داره طول بکشه

rahajun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه وارد شدم نمیدونم باید چکارکنم،اول بایدکجا برم؟؟

Ayub mhr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این لینک واس من باز نمیشه میشه لینک نقاشیو برام ایمیل کنید لطفا!!
[email protected]

Saleh dehghan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دیدم همه دارند راه های کسب درامد اسان از اینترنت را می گویند گفتم منم. یکی را که خودم امتحان کردم و ازش دریافتی داشتم ان را بنویسیم
امروز می خواهیم یک سایت را به شما معرفی بکنم که بدون هیچ تخصصی می توانید درامد خوبی از ان به دست بیاورید
این سایت کارش اینه عکس به شما نشان می ده . و شما داخل ان عکس هر چی هست را در چهار کلمه می نویسید .
و بعد می روید سراغ عکس بعدی . و همین جوری
هر تگی که ثبت می کنید به ازای ان پول دریافت می کنید .
و مثلا سه روز تگ بزنید و چهار روز بعدش هم نزنید پول ممکنه بهتان اضافه بشود . چون هر تگی ثبت می کنید ممکنه تا ده روز بعدی امتیازش برایتان حساب بشود .
کلا کار سایت را اگر بخواهم راحت توضیح بدم
عکس می بینید . تگ می زنید . و پول دریافت می کنید
حداقل پرداخت برای پول 5 هزار تومان هست . و برای دریافت کارت شارژ مستقیم 2 تومان هست .
حالا دوستان عزیز باید قول بدهند کسانی که از این روش استفاده می کنند
وقتی اولین درامدشان را کسب کردند . یک کارت شارژ 2 تومانی به عنوان شیرینی به ما بدهند اگر دوست داشتند .
دریافتی خودم تا این لحظه . بیش از 14 هزار تومان بوده است . چه پول نقد و چه کارت شارژ
در یک ماه کار کردن با روزی میانگین 30 دقیقه . اونم تفریحی
تمام توضیحات را دادم . و فکر نکنم توضیح دیگری مانده باشد
اینم ادرس سایت
نقاشه
واقعا سایت بسیار خوب و ایده ی بسیار جدید ی دارد
امیدوارم دوستان اولین دریافتی خود را کسب کردند ما را از یاد نبرند و یک کارت شارژ 2 تومانی به ما شیرینی بدهند با تشکر
ادرس سايت ،كه نيست چیزی؟ ؟

بالا