sepehr9876
Registered User
- نوشتهها
- 139
- لایکها
- 26
من همین الآن عضو شدم.میزان درآمد رو کجا نشون میده؟چه طوری میتونیم برداشت کنیم؟
من همین الآن عضو شدم.میزان درآمد رو کجا نشون میده؟چه طوری میتونیم برداشت کنیم؟
بنده که زیاد فعالیت نمی کنم .
ولی یک سوالی داشتم . ایا درامد ها تازگی ها کم شده است .
و بعدم چرا جواب پشتیبانی ها را نمی دهند
ولی پول به اکانت می ریزند .
دوستان هیچ کس دیگر به حداقل پرداخت در این سایت نرسیده است
شما هی میگی رفتم ولی هنوز هستید کهرفتم تا یک سال دیگر خوبی و بدی دیدید حلال بکنید
عزیز دل برادر برو به زندگیت بر س انقدر هم پاپیچ این بدبخت هایی که وقت بیخود گذاشتن واسه این سایت کذایی نشو که بعد از 20 روز 1200 تو حساب من هست و بقیه هم مطمئنم که همین طورهدوستان هیچ کس دیگر به حداقل پرداخت در این سایت نرسیده است
من بعد از 20 روز تگ زدن فقط 1770 تومن تو حسابم هست
شما هی میگی رفتم ولی هنوز هستید که
یعنی این هم به جمع گرم و صمیمی اسکمر ها پیوست!؟ :wacko:
خوب سایت هایی که اسکم میشن هم قضیه شون همینه دیگه،کم میارن که اسکم میشن...نه بابا بیچاره ها پول ندارن بدن و در واقع یه طرحی دادن ولی براشون نمی صرفه دیگه چکار کنن از باباشون پول بگیرن به ما ها بدن ؟ ما هستیم که توقع خودمون رو باید پایین بیاریم و در قبال زحمتی که میکشیم از این سایت هیچ پول و اثبات پرداختی نخوایم و افتخار کنیم که آدم های زرنگی هم هستیم
در مورد رفتن اره . بنده رفتم . ولی روزی یک ساعتی می اییم ایمیل هایم و پیام هایم را در سایت های مختلف چک بکنم . پیامی را هم می گذارم .
در مورد درامد این سایت . اره تازگی ها خیلی درامدش کم شده است .
بعدم بنده فقط یک پیشنهاد دادم نگفتم بیاید حتما بروید ثبت نام بکنید و فعالیت بکنید .
گفتم اگر بیکارید و همین طوری بروید و یک استفاده ای هم بکنید .
راه درامد اونم با پول های زیاد در اینترنت زیاده می توانید بروید سر ان کار ها
بعدم اون اقای که بنده گفتند وقتم را سر این چیزا تلف نکنم . بنده خیلی کم اصلا شاید نروم . فقط بعضی مواقع چند روز یک بار می اییم اگر وقت اضافه داشتم شاید 5 الی 10 تا تصویر را تگ بزنم
بعدم دوستان عزیزی که بنده را نمی شناسند در چندین ماه گذشته بنده بیش از 19 تا پروژه را رد کردم . که اگر انها را قبول می کردم و روزی بالای 9 ساعت وقت می گذاشتم الان بالای ماهی یک میلیون داشتم .
پس در مورد کسی که نمی شناسید و از سوابقش خبر ندارید . لطفا قضاوت نکنید با تشکر
باشه بنده دیگر می روم .
ولی بنده هیچ کس را اجبار نکردم برود و فعالیت بکند .
چون بنده در این سایت هیچ کاره نیستم مثل شما و بقیه یک کاربر ساده هستم همین
الانم تازگی ها تصویر در بعضی روز ها نیست . جواب پشتیبانی را دور می دهند . و پول های واریزی نیز کم هست حالا این کمی راه نمی برم مربوط به اینه که بنده کم تگ می زنم یا از دوستان نیز این گونه هست
در اخر هر گونه دوست دارید عمل بکنید
ولی هیچ حقی ندارید از بنده انتقاد بکنید
چون بنده هیچ کاره نیستم
با تشکر
امیدوارم در تمام طول زندگیتان به تمام ارزو ها و هدف هایتان برسید
دوست دار همه شما
دایی علی
آره ایشون نمی دونم چرا کتابی صحبت می کنه (می نویسه)برادر تو یه پست 12 بار از کلمه "بنده" استفاده کردید!(خوب نیست ادم زیاد من ، من کنه!)
پ.ن:لازم نیست به خودتون سختی بدید اینجوری صحبت کنید با اینجوری صحبت کردن کسی را با ادب خطاب نمیکنند
اینجا جمع خودمونی هست راحت باشید