• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد اسان: تگ بزن پول بگیر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من 25 هزار تومن تو این سایت دارم 5 روزه درخواست وواریز 20 تومن دادم هنوز واریز نشده

بنده تا الان که درخواست واریزی دادم . یعنی 5 بار برداشت داشتم .
اخرینش همین چند روز پیش بود 26 درخواست دادم به نظرم امروز یا دیروز یعنی یا 29 یا 30 به حسابم واریز شد .
از بنده که چهار الی شش روزه وارد حسابم می شود .
بعدم پول را گرفتید شیرینی هم به ما می دهید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در اخر دوستان بنده فقط این سایت را معرفی کردم که کسانی مثلا در روز 30 دقیقه یا کم تر یا بیشتر دارند و همین طوری الکی در نت می گذارند
بیایند یک تفریحی و همچنین یک درامد کمی داشته باشند همین .
خودم در این سایت زیاد فعالیت نمی کنم . هر چند روز شاید 10 تا عکس را تگ بزنم
چون اصلا وقت ندارم که بخواهم بگذارم .
ولی تبریک می گویم به یکی از دوستان که توانسته 25 تومان در بیاورد . و 20 تومان را انشالله بگیرد .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
بنده تا الان که درخواست واریزی دادم . یعنی 5 بار برداشت داشتم .
اخرینش همین چند روز پیش بود 26 درخواست دادم به نظرم امروز یا دیروز یعنی یا 29 یا 30 به حسابم واریز شد .
از بنده که چهار الی شش روزه وارد حسابم می شود .
بعدم پول را گرفتید شیرینی هم به ما می دهید
به نظرم تا زمانیکه عکسی از پنل کاربری و درآمد و برداشتتون قرار ندید قابل قبول نیست و فقط تبلیغه و شعار

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
به نظرم تا زمانیکه عکسی از پنل کاربری و درآمد و برداشتتون قرار ندید قابل قبول نیست و فقط تبلیغه و شعار

دوست عزیز بنده اصلا به هیچ وجه با این سیستم رابطه ی ندارم که بخواهم تبلیغ بکنم و شعار بدهم . خیلی ها بنده را می شناسند .
در ضمن بنده اگر عکس قرار بدهم . مگر چگونه هست .
زده است این قدر واریز شده . همین . بعدم شماره بانکی که ازش برایم پرداخت کرده اند . است .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی به نظر شما این سایتا اصلا پرداختی ندارن؟ چرا اتفاقا پرداخت دارن،یه سر به وبلاگ توی امضام بزن از اون سایت تاحالا 449 هزار تومن برداشت کردم و 60 هزار تومن دیگه هم به زودی برداشت می کنم مدارک همشون رو هم می تونی توی وبلاگ ببینی که گذاشتم...

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
سلام

حداقل پرداخت برای پول 5 هزار تومان هست . و برای دریافت کارت شارژ مستقیم 2 تومان هست .
حالا دوستان عزیز باید قول بدهند کسانی که از این روش استفاده می کنند
وقتی اولین درامدشان را کسب کردند . یک کارت شارژ 2 تومانی به عنوان شیرینی به ما بدهند اگر دوست داشتند .

امیدوارم دوستان اولین دریافتی خود را کسب کردند ما را از یاد نبرند و یک کارت شارژ 2 تومانی به ما شیرینی بدهند با تشکر
من امروز 20 تومن بحسابم واریز شد.کارت شارژتون ایرانسل باشه یا همراه اول؟
این 20 تومن تو 5 روزه بحسابم اضافه شد اما مدتیه حوصله تگ زدن ندارم امتیازاتم کم شده.

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
یعنی به نظر شما این سایتا اصلا پرداختی ندارن؟ چرا اتفاقا پرداخت دارن،یه سر به وبلاگ توی امضام بزن از اون سایت تاحالا 449 هزار تومن برداشت کردم و 60 هزار تومن دیگه هم به زودی برداشت می کنم مدارک همشون رو هم می تونی توی وبلاگ ببینی که گذاشتم...

نه نمگیم پرداخت ندارن ولی خیلی سخت بشه به درآمد رسید و مدت زمان زیادی کار میبره اگه شما برات امکان داره لطفا این که در روز چند ساعت با تک رنک کار میکنید و به چه شکل ارتقا دادید رو برام پیام خصوصی کنید تا اگه خوب بود بیام سراغش مرسی

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سلام
متاسفانه امروز عکس نداره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من امروز 20 تومن بحسابم واریز شد.کارت شارژتون ایرانسل باشه یا همراه اول؟
این 20 تومن تو 5 روزه بحسابم اضافه شد اما مدتیه حوصله تگ زدن ندارم امتیازاتم کم شده.
کارت شارژ ایرانسل باشد .
ایول بابا شما که ترکوندی . در 5 روز 20 تومان . مگر روزی چند دقیقه یا ساعت تگ می زدید .
در اصل روزی چند تا عکس را تگ زدید به این درامد رسیدید.
بنده همین طور تفریحی دارم کار می کنم .
خدا را شکر توانستم بعد از چند ماه دوباره بتوانم به کسانی کمک بکنم تا بتوانند درامد کسب بکنند.

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
کارت شارژ ایرانسل باشد .
ایول بابا شما که ترکوندی . در 5 روز 20 تومان . مگر روزی چند دقیقه یا ساعت تگ می زدید .
در اصل روزی چند تا عکس را تگ زدید به این درامد رسیدید.
بنده همین طور تفریحی دارم کار می کنم .
خدا را شکر توانستم بعد از چند ماه دوباره بتوانم به کسانی کمک بکنم تا بتوانند درامد کسب بکنند.

تو اون پنج روز،روزی 2 ساعت تگ میزدم اما چند روزی میشه اصلا نمیزنم از شنبه دوباره شروع میکنم

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
یکی اینو از برق بکشه هی میاد اینجا اسپم میده...داداش برو فروشتو داشته باش دست از سر ما بردار خوبه منم بیام تو تاپیکت بگم این جنسا بنجلن از بازار بخرید بهتره!؟ :hmm:

دوست عزیز بنده به قول داداش نمایش مشخصات: salehinia - PersianTools Forums فقط مخالفم و هیچم اسپم نمی دم. این شما هستی که حرف درست یه مخالف رو نمی تونی بپذیری. در ضمن بنده مهمون نوازم. شما حتی اگه تشریف بیاری تو تاپیک های من فحش هم بدی ، به دیده منت می پذرم. چون با کسی دعوا ندارم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تو اون پنج روز،روزی 2 ساعت تگ میزدم اما چند روزی میشه اصلا نمیزنم از شنبه دوباره شروع میکنم

ایول یعین در 5 روز و با روزی 2 ساعت توانستی 20 تومان بکشی بیرون .
من که شاید مثلا سه ایل چهار روزی یک بار اونم 10 دقیقه نشه می روم تگی می زنم و می اییم .
ولی ایول .

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
من اصلا توی این سایت فعالیت ندارم،ولی ایشون نه تنها با این سایت،بلکه با تمام سایت های کسب درآمد از اینترنت مخالفه و هی میاد اینجا یا می نویسه خخخخخ یا ایول یا میگه برید پیاز بکارید... :blink:

در ضمن همون طور که گفتم من قبلا خودم این کاره بودم و اگه سایت کسب در آمد اینترنتی درست باشه و وقت ملت رو هدر نده، چرا باید بدم بیاد؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خدا را شکر یکی از دوستان گفت مبلغ 20 تومان برداشت داشته تا دوستان باور بکنند .
بعدم اینم عکس درخواست تایید شده ی بنده .
که گرفتم و بگذارم تا هیچ شکی باقی نماند .
http://s1.picofile.com/file/8101158400/1.jpg

در ضمن بعضی واقعا بد برخورد می کنند . مثلا می گویند تبلیغ و شعار .
کسی تبلیغ می کند که مثلا لینک زیر مجموعه گیری داشت که الان راحت ماهی حداقل 100 داشت . کسی شعار می دهد که چیز بهش برسد دوست عزیز . ما با هم دوستیم .
تا اون جایی توانستم همیشه افرادی ازم کمک خواستند بهشان کمک کردم .
حالا شما می اید و می گویی شعار و تبلیغ می کنم . بابا ایول به مرامت رفیق

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

موافقم. هیچ کس حتی یه عکس از مانیتورش نمی گیره بذاره. ما که نمی گیم دروغ می گن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خدا را شکر یکی از دوستان گفت مبلغ 20 تومان برداشت داشته تا دوستان باور بکنند .
بعدم اینم عکس درخواست تایید شده ی بنده .
که گرفتم و بگذارم تا هیچ شکی باقی نماند .
http://s1.picofile.com/file/8101158400/1.jpg

در ضمن بعضی واقعا بد برخورد می کنند . مثلا می گویند تبلیغ و شعار .
کسی تبلیغ می کند که مثلا لینک زیر مجموعه گیری داشت که الان راحت ماهی حداقل 100 داشت . کسی شعار می دهد که چیز بهش برسد دوست عزیز . ما با هم دوستیم .
تا اون جایی توانستم همیشه افرادی ازم کمک خواستند بهشان کمک کردم .
حالا شما می اید و می گویی شعار و تبلیغ می کنم . بابا ایول به مرامت رفیق
از ملتی که موقع عضویت لینک ریفرال رو تغییر میدن تا زیرمجموعت نشن بیشتر از این نمیشه انتظار داشت... :eek:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
دوست عزیز بنده اصلا به هیچ وجه با این سیستم رابطه ی ندارم که بخواهم تبلیغ بکنم و شعار بدهم . خیلی ها بنده را می شناسند .
در ضمن بنده اگر عکس قرار بدهم . مگر چگونه هست .
زده است این قدر واریز شده . همین . بعدم شماره بانکی که ازش برایم پرداخت کرده اند . است .

چرا اینقدر حرص می خورید؟ این کاربرا با سری مقاله های درامدزایی از اینترنت شما آشنایی ندارن نمی دونن شما واقعا هدفتون کمکه, به این کاربرا می گن ترول که فقط میان جو رو خراب می کنن.
بنظر من هیچ دلیلی نداره وقت بذارید و توجیحشون کنید, بذارید خوشحال باشن برن با نئوباکس کلیک کنن.

شما هم خودتون رو ناراحت نکنید, بنظر منم مدرک نشون ندید, این کاربرا عکس هم بذارید می گن فتوشاپه, فقظ باید ولشون کنید.

بیکارید مگه می شینید همه رو توجیح می کنید!!!!

لطفا جواب ترولهارو ندید که تاپیک تبدیل به اسپم نشه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924

واقعا این فرد بهم زیاد حال داد . ایول به شما
ایشون همین الان کارت شارژ 2 هزار تومانی ایرانسل به بنده دادند .
بسیار ازشان تشکر می کنم . واقعا خستگی را از تنم دادند بیرون

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
چرا اینقدر حرص می خورید؟ این کاربرا با سری مقاله های درامدزایی از اینترنت شما آشنایی ندارن نمی دونن شما واقعا هدفتون کمکه, به این کاربرا می گن ترول که فقط میان جو رو خراب می کنن.
بنظر من هیچ دلیلی نداره وقت بذارید و توجیحشون کنید, بذارید خوشحال باشن برن با نئوباکس کلیک کنن.

شما هم خودتون رو ناراحت نکنید, بنظر منم مدرک نشون ندید, این کاربرا عکس هم بذارید می گن فتوشاپه, فقظ باید ولشون کنید.

بیکارید مگه می شینید همه رو توجیح می کنید!!!!

لطفا جواب ترولهارو ندید که تاپیک تبدیل به اسپم نشه.

خواهر وبمستر گرامی .
اره یادش به خیر .
حدود به نظرم 10 الی 13 تا مقاله گذاشتم و به نظرم تا صفحه ی 10 تا 12 رفت جلو .
اون زمان خیلی کمک کرد . به کسانی در اون زمینه ها می خواستند کار بکنند
الان اگراشتباه نکنم در اینترنت با یک عنوان اول هست .
وقتم نکرد دیگر به روزش بکنم .
انشاالله وقت بکنم شاید اون را نیز به روزش بکنم

بالا