• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد اسان: تگ بزن پول بگیر

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
عزیز 5 شنبه و جمعه عکس نمیزاره؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزیز 5 شنبه و جمعه عکس نمیزاره؟

دوست عزیز بنده که در این سایت نقاشه مسئول نیستم که بدانم چه روزی عکس دارد چه روزی ندارد
ولی به نظرم روز های که تعداد کاربران زیاد باشد عکس نیست . این نظر بنده هست
درست نمی توانم بگویم .
کلا باید صبر بکنید . وقتی امد بروید تگ بزنید .
با تشکر

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز بنده به قول داداش نمایش مشخصات: salehinia - PersianTools Forums فقط مخالفم و هیچم اسپم نمی دم. این شما هستی که حرف درست یه مخالف رو نمی تونی بپذیری. در ضمن بنده مهمون نوازم. شما حتی اگه تشریف بیاری تو تاپیک های من فحش هم بدی ، به دیده منت می پذرم. چون با کسی دعوا ندارم.

با توجه به اینکه دوستان پست رو مطالعه کردن، همونطور که گفتم ویرایش شد
موفق باشید

Last edited:

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
با اجازه استارتر عزیز

آقای محترم و یوزر محترم آقای salehinia و سایر مخالفین
این سایت زیرمجموعه گیری که نداره من یا استارتر یا کسای دیگه بخوان تبلیغ کنن چیزی گیرشون بیاد
اتفاقا هرچی کاربر کمتر باشه به نفع ما چون احتمال اینکه تگ ها تکراری نباشه بیشتره و برای تگ هایی که تکراری نیستن امتیاز بیشتری میده
صاحب سایت هم بابای ما نیست که تبلیغشو کنیم
عکسم از پنل بذاریم میگین فتوشاپه یا میگین اینجا اینجوری نوشته از کجا معلوم واریز شده واقعا اون وقت باید پرینت حساب بانکی بذاریم!!
که چی؟
که جنابعالی باور کنی
خب اصلا باور نکن
در مثال جای مناقشه نیست ببخشید ولی
زمان پیامبران هم یه قومی بودن به نام بنی اسرائیل پیامبرای خدا هرچی معجزه میاوردن اونا بهونه میگرفتن مثه جریان گاوی که خواستن یکی از پیامبرا از تو کوه آورد بیرون گفتن چرا این رنگه بعد گفتن چرا ماده؟!!!
برای شما مدرکم بذارن به یه بهونه ردش میکنی
ضمنا اینجا تاپیک نقد نیست که شما بیای به عنوان مخالف این سایت یا سیستم رو نقد کنی و مخالفت کنی باهاش
اینجا تاپیک معرفیه
اگه به دردت نخورد میتونی ببندیش بری توی یه تاپیک دیگه یا اگه فکر میکنی داره سر کسی کلاه میره برو یه تاپیک باز کن و با مدارکت ثابت کن نقاشه کلاهبرداره یا فعالیت توش به صرفه نیست شاید ما هم متقاعد شدیم
تمام شد رفت
این پست رو بعدا ویرایش میکنم خواهشا کسی هم جواب نده اینجا که اسپم میشه ، در پ خ در خدمتم
موفق باشید

ببین دوستا گرام شما اگه به تعریف فروم در ویکی مراجعه کنی نوشته محل بحث و گفت و گو و گپ. یعنی جایی که یکی یه موضوعی از فروش گرفته تا سوال و پیشنهاد رو مطرح می کنه و بقیه نظرشون هرچی که هست رو می گن. من نمی فهمم چرا باید هر کی مخالف یکی دیگه بود اسمش بشه اسپم یا ترول.خب یه دفه بگید نمی تونید تحمل کنید که آدم تکلیفش رو بدونه. در ضمن استارتر محترم هم به بنده لطف داشتن و سوالاتم رو در پخ پاسخ می دادن بنابراین دعوا که نداریم. منم خودم دنبال کارم ولی آخه این کار نیست. ما می تونیم عقلمون رو رو هم بریزیم به همدیگه کمک کنیم. کار ایجاد کنیم. اینقدر ها هم دور نیست. تو تلویزیون نشون می ده صد ها نفر که فکرشون رو ریختن رو هم و کارآفرین شدن. چرا باید از وقت گرانبها بذاریم برای کسانی که بیشترین سود رو می برن و کم ترین سود رو می رسونن؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز لطفا دیگر این قدر بحث نکنید در این مورد .
اگر بدانید بنده همان روز های اول گفتم . که این یک کار تفریحی هست .
یعنی مثلا با روزی 1 ساعت در ماه میشه یک ذره پول در اورد .
مثلا همین دوستمون با روزی 2 ساعت در 5 روز 25 تومان در اورده است . که خوبه .
اون دوستمون که گفتند ارزش ندارد این روش .
نگاه کنید بستگی دارد از چه منظری نگاه بکنیم . هم می شود گفت اره هم نه
اره برای کسی هست که اون فرد سایت دارد . نویسنده حرفه ای هست . و غیره و درامدش حداقل ماهی 600 الی 700 هست
خوب این روش اصلا برایش جواب نمی دهد .
ولی فردی که الکی در نت می گردد یعنی به اصطلاح ما وبگردی می کند خوب در کنارش هم یک درامد داشته باشد چه طور می شود .
پس دوستان دیگر بحث نکنند .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان
دیگر هیچ کس به غیر از دوست عزیزمون جناب ali_sum
به حداقل پرداخت نرسیده است
یا نه رسیده است ولی رو نمی کند و حتی پول را گرفته است
چون حداقل به نظرم بالی 40 نفر از این تایپک عضو ان سایت شده اند .
و حتی نیامدند در این تایپک نظر بدهند .
و فقط مشاهده گر هستند .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
ببین من همونطور که گفتم حدود 8 روز پیش عضو شدم و 3 روز فعالیت کردم و نزدیک به 500 تصویر تگ زدم یعنی 2000 تگ زدم که اگه حداقل
دو امتیاز برای هر تگ محاسبه بشه میشه 4000 امتیاز و 8000 تومان ولی بعد از گذشت 7 روز ببین حساب منو و چقدر واریزی داشتم . ضمنا من مثل شما نیومدم
همه اعداد و ارقام رو خط تیره بگیرم و فقط یه تصویر خالی رو نشون ملت بدم و با جزییات نمایش میدم .

Untitled.jpg

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
ببین من همونطور که گفتم حدود 8 روز پیش عضو شدم و 3 روز فعالیت کردم و نزدیک به 500 تصویر تگ زدم یعنی 2000 تگ زدم که اگه حداقل
دو امتیاز برای هر تگ محاسبه بشه میشه 4000 امتیاز و 8000 تومان ولی بعد از گذشت 7 روز ببین حساب منو و چقدر واریزی داشتم . ضمنا من مثل شما نیومدم
همه اعداد و ارقام رو خط تیره بگیرم و فقط یه تصویر خالی رو نشون ملت بدم و با جزییات نمایش میدم .

مشاهده پیوست 490943
بله . 728 تومان مبارکتون باشه . اولین حقوق بالای اینترنتی:) من قول می دم در 20 سال آینده اضافه حقوقی معادل 238 تومان خواهید داشت. خخخخخ

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ببین دوستا گرام شما اگه به تعریف فروم در ویکی مراجعه کنی نوشته محل بحث و گفت و گو و گپ. یعنی جایی که یکی یه موضوعی از فروش گرفته تا سوال و پیشنهاد رو مطرح می کنه و بقیه نظرشون هرچی که هست رو می گن. من نمی فهمم چرا باید هر کی مخالف یکی دیگه بود اسمش بشه اسپم یا ترول.خب یه دفه بگید نمی تونید تحمل کنید که آدم تکلیفش رو بدونه. در ضمن استارتر محترم هم به بنده لطف داشتن و سوالاتم رو در پخ پاسخ می دادن بنابراین دعوا که نداریم. منم خودم دنبال کارم ولی آخه این کار نیست. ما می تونیم عقلمون رو رو هم بریزیم به همدیگه کمک کنیم. کار ایجاد کنیم. اینقدر ها هم دور نیست. تو تلویزیون نشون می ده صد ها نفر که فکرشون رو ریختن رو هم و کارآفرین شدن. چرا باید از وقت گرانبها بذاریم برای کسانی که بیشترین سود رو می برن و کم ترین سود رو می رسونن؟

خخخخخخخخخ
کارآفرینی!!!؟؟؟؟
شما کلا جریانو اشتب گرفتی داداش

ارسال شده با موشک!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

مشاهده پیوست 490943

داداش از کجا میدونی همه دوهزار تگی که زدی درست باشن و سایت تاییدشون کرده باشه؟؟؟
بهت گفتن همه تگهات تایید شده؟!!!!
بدون احتساب پنجشنبه و جمعه هفت روز فعالیت نکن ببین کلا چقدر به حسابت اضافه میشه
من دو روز رفتم روزی نیمساعت یا بیست دقیقه بعد از اون دو روز دیگه اصلا نرفتم تا ده روز بعدش
حسابم شده بود 4600 تومن
این فقط بابت دوتا بیست دقیقه بود!!
به نظرم درامد معقولیه البته به عنوان کار نه
به عنوان یه سرگرمی در کنار وبگردی
لااقل از سایتهای کلیکی و اتوسورف که خیلی بهتره
قرار نیست با درامدش خرج خونه رو بدی که
طرز فکرتون رو اصلاح کنید
اگه دنبال اونطوری کاری هستین که بشه شغل اول و زندگیتون رو بچرخونه باید جمع شید دور هم هرکس یه ایده بده سرمایه ایی جمع بشه و از تجربه همه استفاده بشه و یه کارافریمی به قول دگستپون در حد وسیع انجام بشه
این فقط یه تفریحه در حد پول شارژ برای وبگردها با روزی کمتر از یه ساعت
همین و بس

ارسال شده با موشک!

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
اگه دنبال اونطوری کاری هستین که بشه شغل اول و زندگیتون رو بچرخونه باید جمع شید دور هم هرکس یه ایده بده سرمایه ایی جمع بشه و از تجربه همه استفاده بشه و یه کارافریمی به قول دگستپون در حد وسیع انجام بشه
خداییش عجب جمله ای گفتی! من خیلی با این طور ایده ها حال می کنم. حالا آیا واقعا کسی پایه این طور کار ها هست؟ دسته جمعی با سرمایه خیلی کم حتی با 300 تومن هم میشه کار خوب کرد. چه می دونم مثلا یکی جا رو تهیه ببینه. یکی ماشین.یکی مواد اولیه و خلاصه هر کی یه چیز. من در این زمینه ایده هم دارم.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خداییش عجب جمله ای گفتی! من خیلی با این طور ایده ها حال می کنم. حالا آیا واقعا کسی پایه این طور کار ها هست؟ دسته جمعی با سرمایه خیلی کم حتی با 300 تومن هم میشه کار خوب کرد. چه می دونم مثلا یکی جا رو تهیه ببینه. یکی ماشین.یکی مواد اولیه و خلاصه هر کی یه چیز. من در این زمینه ایده هم دارم.

منم ایده دارم ولی لازمش اینه که اول یه تعاونی تشکیل بشه و یه شرکت و هییت مدیره و اعضاش بتونن تصمیم گیری کنن و از اعضا هم سرمایه جمع کنه و....
البته زمانیکه تعداد اعضا زیاد باشه چون هماهنگ کردن اعضا و تصمیم گیری سخت میشه و فقط از طریق مجمع عمومی امکان پذیره
این داستانها هم از اینجا نمیشه
اینجور فعالیتها باید حضوری باشه
توی تاپیک و فروم کی میشه

ارسال شده توسط قالیچه سلیمان!

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
منم ایده دارم ولی لازمش اینه که اول یه تعاونی تشکیل بشه و یه شرکت و هییت مدیره و اعضاش بتونن تصمیم گیری کنن و از اعضا هم سرمایه جمع کنه و....
البته زمانیکه تعداد اعضا زیاد باشه چون هماهنگ کردن اعضا و تصمیم گیری سخت میشه و فقط از طریق مجمع عمومی امکان پذیره
این داستانها هم از اینجا نمیشه
اینجور فعالیتها باید حضوری باشه
توی تاپیک و فروم کی میشه

نه دوست عزیز منظور من شرکت و این چیزا نبود.حالا مگه ایده شما چی هست؟ من ایدم این بود: روی تولید خانگی خیلی تحقیق کردم و به این تتیجه رسیدم که تولید قارچ و سیر از همه بهتره. شاید باور نکنید اما حتی تو کانادا هم همینه؟ می دونید چرا؟ چون اونجا محصولات غذایی حالت صنعتی نان ارگانیک حالا اگه یکی بیاد تو خونش یه چی پرورش بده میشه ارگانیک که تازه گرون تر هم هست و رو هوا می ره. شاید باورتون نشه ولی اگه درست کار کنید می تونید حتی اجاره خونتون رو هم ازش درآرید. حالا چرا گیر دادم به محصولات غذایی؟ چون طرف می تونه کفش پاره بپوشه، ایکس باکس بازی نکنه، گوشی نداشته باشه ولی غذا رو نمی تونه. غذا چیزه که در همه حال همه جا و همه وقت مردم بهش احتیاج دارن. آخرین بار که پیتزا خوردم 16 تومن پول دادم. من متاسفانه محل و بازاریابشو ندارم. ولی از نظر مواد اولیه و کار اکیم. بالاخره گروهی هم حالش بیشتره هم اگه اعضا عنق نباشن و بتونن با هم بسازن پولش بیشتره. ما که الافیم پای نت خب می تونیم یه کار راه بندازیم.باور کنید 300 تومن که من گفتم خیلی کارا میشه باش شروع کرد. دوست دارم استارتر عزیز و بقیه هم نظر بدن.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه دوست عزیز منظور من شرکت و این چیزا نبود.حالا مگه ایده شما چی هست؟ من ایدم این بود: روی تولید خانگی خیلی تحقیق کردم و به این تتیجه رسیدم که تولید قارچ و سیر از همه بهتره. شاید باور نکنید اما حتی تو کانادا هم همینه؟ می دونید چرا؟ چون اونجا محصولات غذایی حالت صنعتی نان ارگانیک حالا اگه یکی بیاد تو خونش یه چی پرورش بده میشه ارگانیک که تازه گرون تر هم هست و رو هوا می ره. شاید باورتون نشه ولی اگه درست کار کنید می تونید حتی اجاره خونتون رو هم ازش درآرید. حالا چرا گیر دادم به محصولات غذایی؟ چون طرف می تونه کفش پاره بپوشه، ایکس باکس بازی نکنه، گوشی نداشته باشه ولی غذا رو نمی تونه. غذا چیزه که در همه حال همه جا و همه وقت مردم بهش احتیاج دارن. آخرین بار که پیتزا خوردم 16 تومن پول دادم. من متاسفانه محل و بازاریابشو ندارم. ولی از نظر مواد اولیه و کار اکیم. بالاخره گروهی هم حالش بیشتره هم اگه اعضا عنق نباشن و بتونن با هم بسازن پولش بیشتره. ما که الافیم پای نت خب می تونیم یه کار راه بندازیم.باور کنید 300 تومن که من گفتم خیلی کارا میشه باش شروع کرد. دوست دارم استارتر عزیز و بقیه هم نظر بدن.

دوست عزیز لطف کن یه تاپیک مشاوره و اشتغالزایی ایجاد کن تا این تاپیکم منحرف نشه اونجا من و سایر دوستان میایم و نظر میدیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924

مشاهده پیوست 490943

دوست عزیز بذارید یک بار جوابتان را برای همیشه بدهم .
شما از بنده اطلاعات خواستید یعنی گفتید ثابت بکنید که پرداختی داره . بنده هم عکس گرفتم و گذاشتم . چون می خواستید بفهمید واریزی داره . درسته
نگفتید که عکس بگیرید ببینم که روزی چه قدر در اوردید . ایا خواستید از بنده . نخواستید .
بعدم بنده شاید دوست نداشته باشم . اطلاعاتی مثل درامد خودم را عکس بگیرم و بگذارم .
پس این حرفی که شما زدید بی علته .
در مورد اینکه عکس خالی نشان دادم . عکس خالی نبود .فقط درامد هایم را خط گرفتم و مبلغ پرداختی را گذاشتم .
که ثابت بکنم پرداختی داره .
در ضمن بنده نه در اون سایت مسئول و هیچ چیز نیستم . مثل شما یک کاربر ساده هستم.
گفتم دیگران دارند روش معرفی می کنند منم معرفی بکنم .
بعدم بنده اول تگ زدم و درخواست واریز دادم . وقتی دیدم پرداختی دارند امدم تایپک زدم . مثل بعضی افراد نیستم .
تایپک بزنم و امتحان نکرده باشم و بعد جریانش در بیاید که مثلا سایتی پرداختی ندارد .
در اخر دوست عزیز شما خود مختارید . فعالیت بکنید و یا نکنید .
چون با فعالیت شما و یا بدون فعالیت شما به بنده هیچ سودی نمی رسد .
در اخر امیدوارم همیشه به ارزو هایتان برسید .
کسانی که می خواهند مثلا درامد ماهی بالای 250 داشته باشند . و بدون سرمایه گذاری می خواهند از نت این قدر را در بیاورند
فقط کار نویسندگی توصیه می شود .
اونم حرفه ای .

در اخر یک چیز برای شما از خودم توضیح بدهم . یک مثال
بنده حدود 28 ماه پیش یعنی 2 سال و دو ماه پیش امدم به بیش از 21 نفر اموزش نویسندگی با سیستم ورد پرس را دادم اونم به طور حرفه ای
و در ماه اول هر سوالی را داشتند جواب می دادم . از ان 21 نفر کم ترینشان در ماه یعنی همان ماه اول 15 تومان و بیشترینشان 120 تومان در اورند .
ولی بنده پول ازشان نگرفتم . به خاطر اینکه یادشان دادم . گفتم هر چه قدر دوست دارید بدهید .
اون زمان چندین تن از دوستان گفتند این کار را نکن . گفتم چرا گفتند کار خودت را کساد می کنی . نویسنده های حرفه ای زیاد می شود .
گفتم برعکس . اگر فردی کارش خوب باشد همیشه برایش کار هست .
الانم خدا را شکر در دو ماه گذشته 16 پروژه نویسندگی خوب بهم پیشنهاد شد . و بنده هیچ کدام را نپذیرفتم . چرا چون اصلا وقت ندارم
و فقط روزی یک ساعتی می اییم نت اونم مطالعه می کنم .
در اخر یک توصیه . سعی کنید در نت یا در همه ی زمینه ها تولید کننده ی علم باشید نه مصرف کننده ی علم .
با تشکر از شما

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داداش از کجا میدونی همه دوهزار تگی که زدی درست باشن و سایت تاییدشون کرده باشه؟؟؟
بهت گفتن همه تگهات تایید شده؟!!!!
بدون احتساب پنجشنبه و جمعه هفت روز فعالیت نکن ببین کلا چقدر به حسابت اضافه میشه
من دو روز رفتم روزی نیمساعت یا بیست دقیقه بعد از اون دو روز دیگه اصلا نرفتم تا ده روز بعدش
حسابم شده بود 4600 تومن
این فقط بابت دوتا بیست دقیقه بود!!
به نظرم درامد معقولیه البته به عنوان کار نه
به عنوان یه سرگرمی در کنار وبگردی
لااقل از سایتهای کلیکی و اتوسورف که خیلی بهتره
قرار نیست با درامدش خرج خونه رو بدی که
طرز فکرتون رو اصلاح کنید
این فقط یه تفریحه در حد پول شارژ برای وبگردها با روزی کمتر از یه ساعت
همین و بس

ارسال شده با موشک!

دوست عزیز شما چند روز الان عضوید و کلا تا این لحظه چه قدر در اوردید با تشکر از شما
بعدم کار در اینترنت که درامد داشته باشد . و بدون سرمایه نیز هست . که بهترینش را بنده نویسندگی می دانم .
اگر کسی بلد باشد . درامد خوبی را می تواند کسب بکند .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان چه خبر از این سایت
من امروز تو درامد زده بود فقط 60 تومان .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان ایا از شما نیز در این چند روزه وقتی تیکت می زنید جواب نمی دهند .
الان چند روزی هست تیکت زدم ولی هنوز جواب نمی دهند .
ولی قبلا در کمتر از 24 ساعت جواب می دادند .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من ایمیل زدم سه روز قبل و هنوز هیچ خبری نیست .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایمیل زدید به سایت یا نه در همون سایت در قسمت تیکت . تیکت برایشان زدید
بنده تیکت زدم الان چند روزی هست جواب نمی دهند .
بعدم به نام کاربری شان در فروم وب هاستینگ تالک پیام دادم . ولی انلاین شدند . و جواب ندادند .
ولی همچنان پول به حساب کاربری می اید .
ولی جواب ها را مثل قبل نمی دهند .
حالا سوال بنده هم خیلی مهم نیست . ولی قبلا خیلی بهتر پشتیبانی می کردند .

بالا