عزیز 5 شنبه و جمعه عکس نمیزاره؟
دوست عزیز بنده به قول داداش نمایش مشخصات: salehinia - PersianTools Forums فقط مخالفم و هیچم اسپم نمی دم. این شما هستی که حرف درست یه مخالف رو نمی تونی بپذیری. در ضمن بنده مهمون نوازم. شما حتی اگه تشریف بیاری تو تاپیک های من فحش هم بدی ، به دیده منت می پذرم. چون با کسی دعوا ندارم.
با اجازه استارتر عزیز
آقای محترم و یوزر محترم آقای salehinia و سایر مخالفین
این سایت زیرمجموعه گیری که نداره من یا استارتر یا کسای دیگه بخوان تبلیغ کنن چیزی گیرشون بیاد
اتفاقا هرچی کاربر کمتر باشه به نفع ما چون احتمال اینکه تگ ها تکراری نباشه بیشتره و برای تگ هایی که تکراری نیستن امتیاز بیشتری میده
صاحب سایت هم بابای ما نیست که تبلیغشو کنیم
عکسم از پنل بذاریم میگین فتوشاپه یا میگین اینجا اینجوری نوشته از کجا معلوم واریز شده واقعا اون وقت باید پرینت حساب بانکی بذاریم!!
که چی؟
که جنابعالی باور کنی
خب اصلا باور نکن
در مثال جای مناقشه نیست ببخشید ولی
زمان پیامبران هم یه قومی بودن به نام بنی اسرائیل پیامبرای خدا هرچی معجزه میاوردن اونا بهونه میگرفتن مثه جریان گاوی که خواستن یکی از پیامبرا از تو کوه آورد بیرون گفتن چرا این رنگه بعد گفتن چرا ماده؟!!!
برای شما مدرکم بذارن به یه بهونه ردش میکنی
ضمنا اینجا تاپیک نقد نیست که شما بیای به عنوان مخالف این سایت یا سیستم رو نقد کنی و مخالفت کنی باهاش
اینجا تاپیک معرفیه
اگه به دردت نخورد میتونی ببندیش بری توی یه تاپیک دیگه یا اگه فکر میکنی داره سر کسی کلاه میره برو یه تاپیک باز کن و با مدارکت ثابت کن نقاشه کلاهبرداره یا فعالیت توش به صرفه نیست شاید ما هم متقاعد شدیم
تمام شد رفت
این پست رو بعدا ویرایش میکنم خواهشا کسی هم جواب نده اینجا که اسپم میشه ، در پ خ در خدمتم
موفق باشید
بله . 728 تومان مبارکتون باشه . اولین حقوق بالای اینترنتیببین من همونطور که گفتم حدود 8 روز پیش عضو شدم و 3 روز فعالیت کردم و نزدیک به 500 تصویر تگ زدم یعنی 2000 تگ زدم که اگه حداقل
دو امتیاز برای هر تگ محاسبه بشه میشه 4000 امتیاز و 8000 تومان ولی بعد از گذشت 7 روز ببین حساب منو و چقدر واریزی داشتم . ضمنا من مثل شما نیومدم
همه اعداد و ارقام رو خط تیره بگیرم و فقط یه تصویر خالی رو نشون ملت بدم و با جزییات نمایش میدم .
مشاهده پیوست 490943
ببین دوستا گرام شما اگه به تعریف فروم در ویکی مراجعه کنی نوشته محل بحث و گفت و گو و گپ. یعنی جایی که یکی یه موضوعی از فروش گرفته تا سوال و پیشنهاد رو مطرح می کنه و بقیه نظرشون هرچی که هست رو می گن. من نمی فهمم چرا باید هر کی مخالف یکی دیگه بود اسمش بشه اسپم یا ترول.خب یه دفه بگید نمی تونید تحمل کنید که آدم تکلیفش رو بدونه. در ضمن استارتر محترم هم به بنده لطف داشتن و سوالاتم رو در پخ پاسخ می دادن بنابراین دعوا که نداریم. منم خودم دنبال کارم ولی آخه این کار نیست. ما می تونیم عقلمون رو رو هم بریزیم به همدیگه کمک کنیم. کار ایجاد کنیم. اینقدر ها هم دور نیست. تو تلویزیون نشون می ده صد ها نفر که فکرشون رو ریختن رو هم و کارآفرین شدن. چرا باید از وقت گرانبها بذاریم برای کسانی که بیشترین سود رو می برن و کم ترین سود رو می رسونن؟
ببین من همونطور که گفتم حدود 8 روز پیش عضو شدم و 3 روز فعالیت کردم و نزدیک به 500 تصویر تگ زدم یعنی 2000 تگ زدم که اگه حداقل
دو امتیاز برای هر تگ محاسبه بشه میشه 4000 امتیاز و 8000 تومان ولی بعد از گذشت 7 روز ببین حساب منو و چقدر واریزی داشتم . ضمنا من مثل شما نیومدم
همه اعداد و ارقام رو خط تیره بگیرم و فقط یه تصویر خالی رو نشون ملت بدم و با جزییات نمایش میدم .
مشاهده پیوست 490943
خداییش عجب جمله ای گفتی! من خیلی با این طور ایده ها حال می کنم. حالا آیا واقعا کسی پایه این طور کار ها هست؟ دسته جمعی با سرمایه خیلی کم حتی با 300 تومن هم میشه کار خوب کرد. چه می دونم مثلا یکی جا رو تهیه ببینه. یکی ماشین.یکی مواد اولیه و خلاصه هر کی یه چیز. من در این زمینه ایده هم دارم.اگه دنبال اونطوری کاری هستین که بشه شغل اول و زندگیتون رو بچرخونه باید جمع شید دور هم هرکس یه ایده بده سرمایه ایی جمع بشه و از تجربه همه استفاده بشه و یه کارافریمی به قول دگستپون در حد وسیع انجام بشه
خداییش عجب جمله ای گفتی! من خیلی با این طور ایده ها حال می کنم. حالا آیا واقعا کسی پایه این طور کار ها هست؟ دسته جمعی با سرمایه خیلی کم حتی با 300 تومن هم میشه کار خوب کرد. چه می دونم مثلا یکی جا رو تهیه ببینه. یکی ماشین.یکی مواد اولیه و خلاصه هر کی یه چیز. من در این زمینه ایده هم دارم.
منم ایده دارم ولی لازمش اینه که اول یه تعاونی تشکیل بشه و یه شرکت و هییت مدیره و اعضاش بتونن تصمیم گیری کنن و از اعضا هم سرمایه جمع کنه و....
البته زمانیکه تعداد اعضا زیاد باشه چون هماهنگ کردن اعضا و تصمیم گیری سخت میشه و فقط از طریق مجمع عمومی امکان پذیره
این داستانها هم از اینجا نمیشه
اینجور فعالیتها باید حضوری باشه
توی تاپیک و فروم کی میشه
ارسال شده توسط قالیچه سلیمان!
نه دوست عزیز منظور من شرکت و این چیزا نبود.حالا مگه ایده شما چی هست؟ من ایدم این بود: روی تولید خانگی خیلی تحقیق کردم و به این تتیجه رسیدم که تولید قارچ و سیر از همه بهتره. شاید باور نکنید اما حتی تو کانادا هم همینه؟ می دونید چرا؟ چون اونجا محصولات غذایی حالت صنعتی نان ارگانیک حالا اگه یکی بیاد تو خونش یه چی پرورش بده میشه ارگانیک که تازه گرون تر هم هست و رو هوا می ره. شاید باورتون نشه ولی اگه درست کار کنید می تونید حتی اجاره خونتون رو هم ازش درآرید. حالا چرا گیر دادم به محصولات غذایی؟ چون طرف می تونه کفش پاره بپوشه، ایکس باکس بازی نکنه، گوشی نداشته باشه ولی غذا رو نمی تونه. غذا چیزه که در همه حال همه جا و همه وقت مردم بهش احتیاج دارن. آخرین بار که پیتزا خوردم 16 تومن پول دادم. من متاسفانه محل و بازاریابشو ندارم. ولی از نظر مواد اولیه و کار اکیم. بالاخره گروهی هم حالش بیشتره هم اگه اعضا عنق نباشن و بتونن با هم بسازن پولش بیشتره. ما که الافیم پای نت خب می تونیم یه کار راه بندازیم.باور کنید 300 تومن که من گفتم خیلی کارا میشه باش شروع کرد. دوست دارم استارتر عزیز و بقیه هم نظر بدن.
ببین من همونطور که گفتم حدود 8 روز پیش عضو شدم و 3 روز فعالیت کردم و نزدیک به 500 تصویر تگ زدم یعنی 2000 تگ زدم که اگه حداقل
مشاهده پیوست 490943
داداش از کجا میدونی همه دوهزار تگی که زدی درست باشن و سایت تاییدشون کرده باشه؟؟؟
بهت گفتن همه تگهات تایید شده؟!!!!
بدون احتساب پنجشنبه و جمعه هفت روز فعالیت نکن ببین کلا چقدر به حسابت اضافه میشه
من دو روز رفتم روزی نیمساعت یا بیست دقیقه بعد از اون دو روز دیگه اصلا نرفتم تا ده روز بعدش
حسابم شده بود 4600 تومن
این فقط بابت دوتا بیست دقیقه بود!!
به نظرم درامد معقولیه البته به عنوان کار نه
به عنوان یه سرگرمی در کنار وبگردی
لااقل از سایتهای کلیکی و اتوسورف که خیلی بهتره
قرار نیست با درامدش خرج خونه رو بدی که
طرز فکرتون رو اصلاح کنید
اگه دنبال اونطوری کاری هستین که بشه شغل اول و زندگیتون رو بچرخونه باید جمع شید دور هم هرکس یه ایده بده سرمایه ایی جمع بشه و از تجربه همه استفاده بشه و یه کارافریمی به قول دگستپون در حد وسیع انجام بشه
این فقط یه تفریحه در حد پول شارژ برای وبگردها با روزی کمتر از یه ساعت
همین و بس
ارسال شده با موشک!