AbolTheRocker
Registered User
پستات که 4 رقمی شد می تونی...حالا اینو بی خیال بگو چه طور تونستی تو امضات بیشتر از پنج خط و 1000 کاراکتر بنویسی. من تازه کارم برا همین پرسیدم.
پستات که 4 رقمی شد می تونی...حالا اینو بی خیال بگو چه طور تونستی تو امضات بیشتر از پنج خط و 1000 کاراکتر بنویسی. من تازه کارم برا همین پرسیدم.
پستات که 4 رقمی شد می تونی...![]()
بابا اون موقع که موهام میشه رنگ دندونام
با این سرعتی که شما دارید مطمئنا یه ماهه 2 هزار رو رد میکنید
دوستانی که در این سایت کار میکنن حتما میدونن که بعضی از تصاویر واقعا وقت گیر هستن تا تگ مناسب براشون پیدا بشه .
یه عکس معمولی از تصاویر سایت رو اینجا قرار میدم لطفا دوستان برای نمونه تگ هایی که برای این عکس ثبت می کنن رو بنویسن و نظرشونو بگن ببینیم چند چندیم :
مشاهده پیوست 488698
تگ هاتون رو برای این تصویر بنویسید تا ببینیم نظرات چقدر با هم فرق دارن و البته اونهایی هم که ضعف دارن در تگ زدن با این مورد مشکلشون مرتفع میشه .
خدایی تایپیک رو به حاشیه بردید بدون اینکه به این سوال که مرتبط به تایپیک بود جواب بدید
معرکه اید
کی تونسته درامد کسب کنه
فعلا که هر چی تگ میزنیم نتوتسمیم یه کارت شارژ دوهزاری هم بگیریم هنوز نرسیده به 2 تومن![]()
فعلا که سهله اگه دو ماه دیگه هم تگ بزنی نمی تونی....فعلا که هر چی تگ میزنیم نتوتسمیم یه کارت شارژ دوهزاری هم بگیریم هنوز نرسیده به 2 تومن![]()
بچه ها دست خودم نیست ولی کامنت ها رو که میخونم خندم میگیره به خدا! شما همه از دم سر کارید! تازه آیا تگ هایی که می زنید مورد قبول درگاه حق واقع بشه یا نه. این دیگه نون در آوردن از نت با اعمال شاغس به خدا.
فعلا که سهله اگه دو ماه دیگه هم تگ بزنی نمی تونی....
یه چیزم چند پست قبل گفته بودی در مورد معیار ارزش و این حرفا
ببین داداش این کار شغل اول نیست که
یه سرگرمیه درامدزاست
اینجوری بهش نگاه کن
ضمنا ساعتی چهار هزار تومن رو اگه معادل کنی با یه کارمند روزی هشت ساعت کار میشه معادل روزانه چهل هزار تومن
درسته که نمیشه اینقدر در روز از این سیستم پول دراورد
اما اگه به نسبت وقتی که میذاری تناسب ببندی میبینی که روزی دوتومن برا نیمساعت کم نیست دستمزد معقولیه
شما هم اگه در نیمساعت بیش از این درمیاری توصیه میکنم بیشتر درامد و وقتت رو هدر نده توی این تاپیک
مگه اینکه حضورت در این تاپیک هم برات درامدزایی داشنه باشه
مثلا ساعتی بیست هزار تومن!!!
ارسال شده با موشک!
هر کی سیاست خاص خودش رو داره. من هم یک هستم برای خودم. و مطمئن باش اگه نداشت من اینجا نبودم.
با تشکر فراوان از سرکار
نون دراوردن ؟؟؟
داداش این درامدهای جزیی برای نون سر سفره نیست
ظرف تو نت میچرخه روزی بیست دقیقه نیمساعت وقت میذاره دو هزارتومنم کاسب میشه
پول شارژ یا نت یا .... درمیاد
قرار نیست نون دربیاره با این کار
بعدشم
خود سایت گفته تا ده روز بررسی و تایید تگها طول میکشه
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
امروز تایید نشن دو روز دیگه تایید میشن
ضمنا احتمالا شما یا این دوستان درست بلد نیستین
من راحت به مبلغ برداشت رسیدم
برای امتیازگیری هم باید عکسی که تگ میکنید دونفر دیگه هم تگ بکنن تا بررسی بشه
برای همینم هروقت فعالیت کاربرا کم باشه تایید شدن طول میکشه
ارسال شده با موشک!
داداش شما با چه دلیلی میگید که همه سر کار هستند؟(من فعالیت تو این سایت ندارم چون نتم محدود هست)
ممنون
والا به دلایل عقلی گفتم. نمی دونم بابا اصلا هرچی خودتون خواستید.
ایول! به ایشون میگن آدم چیز فهم. بابا به خدا کار در منزل بکنی خیلی خیلی شرف داره به تگ زدن این سایته. برید تو کار پرورش سیر، قارچ ، گیاهان دارویی اما وقتتون رو رو اینا نذارید.به نظر من که این کار تلف کردن وقت هست
خودتو بکشی روزی چقدر گیرت میاد؟
چند ساعت وقتی رو که روی این کار می زارید می تونید تسک crowdflower بزنید یا تو swagbucks چندبرابر این درامد داشته باشید یا اصلا یه سایت یا وبلاگ بزنید و باهاش درامد کسب کنید.
البته این فقط نظر شخصی من بود.![]()