( البته امیدوارم این گفته من اشتباه باشه )
والا این وبلاگی که گفتی رو همین الان رفتم دیدم کلا یه پست داره و 27 بازدید در مجموع و ف*ی*ل*ت*ر هم نیست... فکر کنم همین کافی باشه تا صحت بقیه حرفاتون رو بشه حدس زد.شما که پخته شدی الان برو همون کاپشن هایی که از کانادا آوردی رو قالب کن به ملت بذار ما همین درآمد های پایین و بی ارزش رو داشته باشیم)))
شما که حرفه ایی هستی یه سوال دارم من یه ایده دارم که طلاست برنامه نویس خبره سراغ داری با هم شریک بشیم؟ برنامه نویس باید برنامه نویسی ابری بلد باشه cloud campating
خوب یکمم درباره اونا توضیح بدیندوستان عزیز لطفا در مورد سایت بحث بکنید .
نگاه کنید بنده این را به خاطر این معرفی کردم . چون دیدم خیلی از دوستان دارند به خاطر ماهی مثلا 40 الی 50 تومان وقت زیادی می گذارند .
گفتم این سایت را معرفی بکنم . که هم مشخصاتش هست و هم تا الان پرداختی داشته است .
این درامد نمی تواند برای یکی مهم باشد . ولی یک درامد کمکی برای فرد هست . و این خودش به نوعی خوب است
بنده خودمم در این سایت چند روز یک بار تگ می زنم .
چون بنده بیش از 20 زمینه در نت را تجربه کردم و از همه ی انها درامد داشتم . بیش از شش ساله در این زمینه فقط دارم کار می کنم . یعنی کسب درامد از نت
ولی این راه برای کسانی خوب هست که هیچ اطلاعی از نت ندارند و فقط بلدند تایپ بکنند خوب هست .
و گرنه در نت درامد های خیلی خوب هست که باید فرد مورد نظر تخصصش را داشته باشد .
دوستان عزیز لطفا در مورد سایت بحث بکنید .
نگاه کنید بنده این را به خاطر این معرفی کردم . چون دیدم خیلی از دوستان دارند به خاطر ماهی مثلا 40 الی 50 تومان وقت زیادی می گذارند .
گفتم این سایت را معرفی بکنم . که هم مشخصاتش هست و هم تا الان پرداختی داشته است .
این درامد نمی تواند برای یکی مهم باشد . ولی یک درامد کمکی برای فرد هست . و این خودش به نوعی خوب است
بنده خودمم در این سایت چند روز یک بار تگ می زنم .
چون بنده بیش از 20 زمینه در نت را تجربه کردم و از همه ی انها درامد داشتم . بیش از شش ساله در این زمینه فقط دارم کار می کنم . یعنی کسب درامد از نت
ولی این راه برای کسانی خوب هست که هیچ اطلاعی از نت ندارند و فقط بلدند تایپ بکنند خوب هست .
و گرنه در نت درامد های خیلی خوب هست که باید فرد مورد نظر تخصصش را داشته باشد .
من سه روزه که دارم تگ میزنم و حدود 500 تا تصویر رو تگ زدم ولی بعد از گذشت سه روز فقط 4 تومان ( یعنی 4 تا یک تومان مساوی با 40 ریال ) امروز بهم امتیاز دادن . من موندم چی محاسبه شده که این مبلغ به حساب من اومده یعنی حتی یک عکس رو هم بررسی نکردن ؟
من سه روزه که دارم تگ میزنم و حدود 500 تا تصویر رو تگ زدم ولی بعد از گذشت سه روز فقط 4 تومان ( یعنی 4 تا یک تومان مساوی با 40 ریال ) امروز بهم امتیاز دادن . من موندم چی محاسبه شده که این مبلغ به حساب من اومده یعنی حتی یک عکس رو هم بررسی نکردن ؟
خخخخخخ
اسپم می خوای بدی حداقل یه چیزی بنویس به درد بخوره :hmm:خخخخخخ
اسپم می خوای بدی حداقل یه چیزی بنویس به درد بخوره :hmm: