• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد اسان: تگ بزن پول بگیر

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
دوباره عکس ها نیست که :blink::blink::blink::blink::blink:

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
الان با 50 تا کاربر نه وقت تایید تگ ها رو دارن و نه وقت قرار دادن عکس های جدید رو
خدا اون روز رو نیاره که کاربراشون بشن 5 هزار تا که دیگه اون موقع فکر کنم یک روز در ماه عکس واسه تگ زدن پیدا میشه و احتمالا 4 ماه یک بار هم تگ ها تایید میشن
کلا فکر کنم یک نفر مسئول اون سایته و کس دیگه ای نیست که رسیدگی کنه

در کل با استقبال بیشتر کاربران از این سایت و اضافه نشدن نیروی جدید برای رسیدگی به سایت به نظر میرسه در آینده نزدیک دیگه به صرفه نباشه کار کردن با این سایت .( البته امیدوارم این گفته من اشتباه باشه )

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
والا این وبلاگی که گفتی رو همین الان رفتم دیدم کلا یه پست داره و 27 بازدید در مجموع و ف*ی*ل*ت*ر هم نیست... فکر کنم همین کافی باشه تا صحت بقیه حرفاتون رو بشه حدس زد.شما که پخته شدی الان برو همون کاپشن هایی که از کانادا آوردی رو قالب کن به ملت بذار ما همین درآمد های پایین و بی ارزش رو داشته باشیم :))))

دوست عزیز حق با شماست ولی من آدرس رو اشتباه دادم.گفتم که مال دو سه سال پیش بود تازه چندین بار مثل این سایتهایی که فیلتر میشن آدرس عوض کردم.به سرم زده بود دومین و هاست هم بگیرم بکنمش وبسایت.فکر کنم این بود www.mythaughts.blogfa.com یا www.mythoughts1.blogfa.com . برام مهم نیس که شما فکر کنی بقیه حرفام صحت دارن یا نه.در ضمن من چیزی رو به کسی قالب نمی کنم.کاپشن های کانادایی و روسی معروفن. اصلا من اشتباه کردم دارم با ملتی که معیار ارزشیش اینقدر پایینه شروع به بحث کردم.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
شما که حرفه ایی هستی یه سوال دارم من یه ایده دارم که طلاست برنامه نویس خبره سراغ داری با هم شریک بشیم؟ برنامه نویس باید برنامه نویسی ابری بلد باشه cloud campating

ممنون ولی من نگفتم حرفه ایم.گفتم یه زمانی تو نخ پول در آوردن از نت بودم که بیخیالش شدم.شما دقت کن تمام سایت هایی که رنکهای بالا تو ایران دارن مال خودشونه.مثل taknaz و topnop و parsnaz و persianv و... . کلا تو ایران باید به یکی وصل باشی :)ولی برنامه نویس میشناسم اگه خواستی.

9372

Registered User
لایک‌ها
224
چرا ایمیل فعال سازی ارسال نمیشه?

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز لطفا در مورد سایت بحث بکنید .
نگاه کنید بنده این را به خاطر این معرفی کردم . چون دیدم خیلی از دوستان دارند به خاطر ماهی مثلا 40 الی 50 تومان وقت زیادی می گذارند .
گفتم این سایت را معرفی بکنم . که هم مشخصاتش هست و هم تا الان پرداختی داشته است .
این درامد نمی تواند برای یکی مهم باشد . ولی یک درامد کمکی برای فرد هست . و این خودش به نوعی خوب است
بنده خودمم در این سایت چند روز یک بار تگ می زنم .
چون بنده بیش از 20 زمینه در نت را تجربه کردم و از همه ی انها درامد داشتم . بیش از شش ساله در این زمینه فقط دارم کار می کنم . یعنی کسب درامد از نت
ولی این راه برای کسانی خوب هست که هیچ اطلاعی از نت ندارند و فقط بلدند تایپ بکنند خوب هست .
و گرنه در نت درامد های خیلی خوب هست که باید فرد مورد نظر تخصصش را داشته باشد .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
نگاه کنید بنده این را به خاطر این معرفی کردم . چون دیدم خیلی از دوستان دارند به خاطر ماهی مثلا 40 الی 50 تومان وقت زیادی می گذارند .
گفتم این سایت را معرفی بکنم . که هم مشخصاتش هست و هم تا الان پرداختی داشته است .
این درامد نمی تواند برای یکی مهم باشد . ولی یک درامد کمکی برای فرد هست . و این خودش به نوعی خوب است
چون بنده بیش از 20 زمینه در نت را تجربه کردم و از همه ی انها درامد داشتم . بیش از شش ساله در این زمینه فقط دارم کار می کنم . یعنی کسب درامد از نت
ولی این راه برای کسانی خوب هست که هیچ اطلاعی از نت ندارند و فقط بلدند تایپ بکنند خوب هست .
خوب یکمم درباره اونا توضیح بدین

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

دوست عزیز مثلا میشه حد اقل یه مثال بزنی از اینکه چه طور میشه و با چه تخصصی باید کار کرد؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان متاسفانه الان واقعا وقتم بسیار کمه . و بعد این موسم هم مشکلی برایش پیش امده است . و اعصابم را خورد کرده است راه نمی برم. چه طور شده است
در مورد راه های کسب درامد از اینترنت می توان گفت باید پنج نکته را در نظر گرفت .
نکته اول . علاقه . دوم . پشتکار . سوم . علم این کار . چهارم .تجربه . پنجم . پول
که اگر این ها را در هر کاری داشته باشید به موفقیت خواهید رسید .
حالا برای نمونه کار های که بنده کردم شاید شما ها هم کرده باشید ولی بنده نام می برم .
نویسندگی سایت و فروم و وبلاگ . مدیریت سایت و فروم و وبلاگ . خرید و فروش سایت و فروم و وبلاگ . خرید و فروش دامین و بک لینک . کار با سیستم های همکاری در فروش .
بازار یابی اینترنتی . هک و امنیت . بازی سازی دو بعدی . تایپ . پشتیبان . مشاوره تحصیلی . مشاوره کسب درامد از اینترنت . و کار با ادسنس و کار های غیره ی دیگر
مهم نیست که فردی در چند زمینه کار کرده باشد مهم این است که هر فردی یک زمینه را بگیرید و ان را تا اخرش برود .
برای مثال خود بنده در این زمینه ها و زمینه های دیگر اطلاعات خوبی دارم . و هر کدام را در زمان های اجرا کردم و یاد گرفتم و درامد داشتم ولی متاسفانه ول کردم
و به شاخه ی دیگر پریدم .
شاید این دلیلش باشد که این مقدار زمینه ها را عوض کردم .
برای مثال بذارید یک مثال از نویسندگی در سیستم های ورد پرس برایتان بزنم .
اگر یک فرد نویسندگی با سیستم ورد پرس را بلد باشد در حد حرفه ای ولی مطالب متوسط بگیرد و بزند .
مثلا فرد می ایید فقط 5 تا پروژه می گیرد . و هر پروژه هم 10 تا پست باشد . و هر پستی هم 200 تومان باشد . می شود
5 تا سایت و هر سایتی 10 تا پست می شود 50 تا پست و کلا 10 هزار تومان .
و ماهی 300 هزار تومان
حالا این 50 تا پست در روز چه قدر زمان می برد . هر پست را هم ما خیلی در نظر بگیرم چون پست 200 تومانی کم ترین زمان را می برد . ما این پست را زیاد 3 دقیقه در نظر می گیریم .
که 50 تا پست می شود 150 دقیقه یعنی 2 ساعت و 30 دقیقه . و ما هم 30 دقیقه را هم بهش اضافه می کنیم برای استراحت وسط کار و غیره
یعنی با یک نویسندگی و برای یک فرد ساده در ماه می شود 300 راحت داشت .
شاید این سوال پیش بیاید از نویسندگی در نت چه قدر می شود در اورد
باید این را بگویم که از هیچی بگیر تا بالای ماهی یک میلیون .
.بستگی به خود فرد . به پروژه های که فرد می گیرد . و به قیمت پست
حالا همه ی اون کار ها را نیز می توان این گونه حساب کرد .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز متاسفانه به علت داشتن مشغله زیاد در بیرون از نت امسال زیاد نمی توانم به شما کمک زیادی بکنم .
چون امسال دارم دوباره می خوانم برای کنکور . به همین دلیل مشغله زیادی دارم .
انشالله تا بتوانم کمک می کنم
ولی شاید چند روزی یک بار جواب ها را بدهم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من سه روزه که دارم تگ میزنم و حدود 500 تا تصویر رو تگ زدم ولی بعد از گذشت سه روز فقط 4 تومان ( یعنی 4 تا یک تومان مساوی با 40 ریال ) امروز بهم امتیاز دادن . من موندم چی محاسبه شده که این مبلغ به حساب من اومده یعنی حتی یک عکس رو هم بررسی نکردن ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من سه روزه که دارم تگ میزنم و حدود 500 تا تصویر رو تگ زدم ولی بعد از گذشت سه روز فقط 4 تومان ( یعنی 4 تا یک تومان مساوی با 40 ریال ) امروز بهم امتیاز دادن . من موندم چی محاسبه شده که این مبلغ به حساب من اومده یعنی حتی یک عکس رو هم بررسی نکردن ؟

دوست عزیز صبر بکنید . امروزم منم نگاه کردم با اینکه تگی نزده بودم ولی 6 تا تگ تومان به حسابم اومده بود . امروز کم ترین مقدار پولی بود که به حسابم اضافه شده بود .
در ضمن دوستان برای پرداخت پول هفته ای یک بار می ریزند .

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

خخخخخخ

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دوستانی که در این سایت کار میکنن حتما میدونن که بعضی از تصاویر واقعا وقت گیر هستن تا تگ مناسب براشون پیدا بشه .
یه عکس معمولی از تصاویر سایت رو اینجا قرار میدم لطفا دوستان برای نمونه تگ هایی که برای این عکس ثبت می کنن رو بنویسن و نظرشونو بگن ببینیم چند چندیم :

21371.jpg

تگ هاتون رو برای این تصویر بنویسید تا ببینیم نظرات چقدر با هم فرق دارن و البته اونهایی هم که ضعف دارن در تگ زدن با این مورد مشکلشون مرتفع میشه .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان میترسن دست زیاد بشه یا واقعا چیزی به ذهنشون نمی رسه ؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
اسپم می خوای بدی حداقل یه چیزی بنویس به درد بخوره :hmm:

حالا اینو بی خیال بگو چه طور تونستی تو امضات بیشتر از پنج خط و 1000 کاراکتر بنویسی. من تازه کارم برا همین پرسیدم.

بالا