• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد اسان: تگ بزن پول بگیر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
:|

دوستان یکم کمتر اسپم بدید

تصاویر قطع و وصلی داره گیرنده ها رو انگولک نکنید میاد

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان اره دیروز تصاویر نیامد .
ولی الان تصاویر هست .
می توانید تگ بزنید . بعدم این الان یکی از بهترین سایت های هست که میشه ازش کسب درامد کرد .
و ممکنه شما مثلا سه روز تگ بزنید و چند روز نرسید تگ بزنید ولی در تمام اون مدت بازم پول به حسابتان می اید . چون هر تگ ممکنه تا ده روز
مورد بررسی قرار بگیرید .
و اگرم اشتباه نکنم به قول دوستمون روز های پنج شنبه و جمعه تعطیل هستند .
کلا سایت خوب و ایده ی جالبی هست .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
فکر کنم این سایت هم نیومده بای بای شد مثل سایت های توخالی دیگه

نه دوست عزیز این سایت خود بنده تا الان 4 بار برداشتی داشتم . دو بار به حساب و دو بار کارت شارژ
اگر تمام این هفت صفحه را بخوانید خواهید دید که این سایت پروژه های بزرگ دیگری را نیز دارد . که در سطح نت شناخته شده هستند .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
چی شده چرا عکسا نیست؟؟؟ فکر کنم مشکلشون با حجوم کاربرا حل شده و دیگه تگ مگ خبری نیست.

تگ همچنان هست . ولی بعضی مواقع این طوری می شود .
دیگه پی تی زیاد کاربر دارد و حتما هم زیاد از این تایپک رفتند در اون سایت ثبت نام کردند .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حتما موقع پول گرفتن منظورش رو متوجه میشیم

البته الان که نزدیک به 5 ساعته که هیچ عکسی برای تگ گذاری موجود نیست
و جواب پشتیبانی هم نمیدن فعلا

دوست عزیز جوش نزنید . خدا را شکر تا این لحظه خود بنده دریافتی داشتم ازشان .
سایت خوبی هست .

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان یه سوال
عکسی که من تگ میزنم شما هم تگ میزنید یا اون عکس اون روز از لیست تصاویر بقیه کاربرا خارج میشه؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
داداش منظورت صدهزار تومنه؟
اینجوریام نیست
شما کاری سراغ داری توی نت که با روزی نیمساعت وقت گذاشتن در عرض یه ماه 70هزار تومن بهت بده؟؟!!
اگه میشناسی معرفی کن حتما
ما هم دعات میکنیم

ارسال شده با موشک!

ببین معادلش این طوریه که: 30 دقیقه × 30 روز = 900 دقیقه تقسیم بر 60 دقیقه(که یک ساعت میشه)=15 ساعت. حالا خودت فکر کن می ارزه 15 ساعت از وقت عزیزت رو در ماه بذاری برای هفتاد تومن؟ که اونم احتمالا باید بدی بابت شارژ اینترنت و استهلاک دستگاه و برق و خستگی کمر و چشم و ....؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ببین معادلش این طوریه که: 30 دقیقه × 30 روز = 900 دقیقه تقسیم بر 60 دقیقه(که یک ساعت میشه)=15 ساعت. حالا خودت فکر کن می ارزه 15 ساعت از وقت عزیزت رو در ماه بذاری برای هفتاد تومن؟ که اونم احتمالا باید بدی بابت شارژ اینترنت و استهلاک دستگاه و برق و خستگی کمر و چشم و ....؟
البته شما انگار با کسب و کار اینترنتی آشنا نیستی،شاید مدیرای سایتا با نشون دادن 8 تا پاپ آپ سوتین جادویی به هر کاربر روزانه 100 هزار تومن حداقل درآمدشون باشه ولی ما کاربرای عادی حاضریم روزی 11 ساعت وقت بذاریم ولی همین حدودی که شما میگی درآمدمون باشه... ;)

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
عادی حاضریم روزی 11 ساعت وقت بذاریم ولی همین حدودی که شما میگی درآمدمون باشه...

تازه اگه همین درآمد کمم هاپولی نشه که تو 99درصد موارد هاپولی میشه:(

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180

داداش فکر کنم شما ساعتی یه شمش طلا استخراج میکنی که به ماهی صد تومان میگی بی ارزش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
درخواست بدید زیرمجموعه گیری رو فعال کنن سودمون زیادتر از این هم میشه
یا لااقل درخواست بدید تعرفه ها رو بیشتر کنن

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
داداش فکر کنم شما ساعتی یه شمش طلا استخراج میکنی که به ماهی صد تومان میگی بی ارزش
حاجیکس ماهی 100 هزار تومن این دوره چیکار میتونه بکنه پول چیپس و پفک ادمم نمیشه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
درخواست بدید زیرمجموعه گیری رو فعال کنن سودمون زیادتر از این هم میشه
یا لااقل درخواست بدید تعرفه ها رو بیشتر کنن

هرچی پیشنهاد و درخواست کردم یه جواب دادن : " فعلا از لحاظ فنی مقدور نیست . موفق باشید " :|

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
هرچی پیشنهاد و درخواست کردم یه جواب دادن : " فعلا از لحاظ فنی مقدور نیست . موفق باشید " :|

دروغ از این گنده تر نشنیده بودم
اقا بهترین برنامه نویس های ایران رو توی استخدام دارن ، همچین سیستم گشادی زدم حالا چون فقط میخوان از کاربرا کولی بگیرن همچین چیزی رو میگن

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
البته شما انگار با کسب و کار اینترنتی آشنا نیستی،شاید مدیرای سایتا با نشون دادن 8 تا پاپ آپ سوتین جادویی به هر کاربر روزانه 100 هزار تومن حداقل درآمدشون باشه ولی ما کاربرای عادی حاضریم روزی 11 ساعت وقت بذاریم ولی همین حدودی که شما میگی درآمدمون باشه... ;)

محض اطلاعتون باید بگم من دو سه سال پیش وقتی جوون بودم و خام!
smilingsmiley.gif
یه وبلاگ داشتم به اسم MyThoughts.blogfa.com که روزانه بیش از 2000 بازدید داشت.البته الان فیلترش کردن.تا اینجاش اکیه؟ بعد از طریق سایتهای تبلیغاتی توش بنر و از این حرفا گذاشته بودم.یه آب باریکه ای برای خودم باز کردم.اینو گفتم برای امثال تازه کاری مثل شما که فکر می کنن صد تومن ارزش وقتشون رو داره.البته من اسراری ندارم به اینکه شما رو قانع به چیزی کنم.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

نه اتفاقا دوست عزیز شما معیار ارزشیت پایین هست.صد تومن یه زمانی پول بود نه الان.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
نه اتفاقا دوست عزیز شما معیار ارزشیت پایین هست.صد تومن یه زمانی پول بود نه الان.

شما که حرفه ایی هستی یه سوال دارم من یه ایده دارم که طلاست برنامه نویس خبره سراغ داری با هم شریک بشیم؟ برنامه نویس باید برنامه نویسی ابری بلد باشه cloud campating

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
محض اطلاعتون باید بگم من دو سه سال پیش وقتی جوون بودم و خام!
smilingsmiley.gif
یه وبلاگ داشتم به اسم MyThoughts.blogfa.com که روزانه بیش از 2000 بازدید داشت.البته الان فیلترش کردن.تا اینجاش اکیه؟ بعد از طریق سایتهای تبلیغاتی توش بنر و از این حرفا گذاشته بودم.یه آب باریکه ای برای خودم باز کردم.اینو گفتم برای امثال تازه کاری مثل شما که فکر می کنن صد تومن ارزش وقتشون رو داره.البته من اسراری ندارم به اینکه شما رو قانع به چیزی کنم.
والا این وبلاگی که گفتی رو همین الان رفتم دیدم کلا یه پست داره و 27 بازدید در مجموع و ف*ی*ل*ت*ر هم نیست... فکر کنم همین کافی باشه تا صحت بقیه حرفاتون رو بشه حدس زد.شما که پخته شدی الان برو همون کاپشن هایی که از کانادا آوردی رو قالب کن به ملت بذار ما همین درآمد های پایین و بی ارزش رو داشته باشیم :))))

Last edited:
بالا