:|
دوستان یکم کمتر اسپم بدید
تصاویر قطع و وصلی داره گیرنده ها رو انگولک نکنید میاد
دوستان یکم کمتر اسپم بدید
تصاویر قطع و وصلی داره گیرنده ها رو انگولک نکنید میاد
فکر کنم این سایت هم نیومده بای بای شد مثل سایت های توخالی دیگه
چی شده چرا عکسا نیست؟؟؟ فکر کنم مشکلشون با حجوم کاربرا حل شده و دیگه تگ مگ خبری نیست.
حتما موقع پول گرفتن منظورش رو متوجه میشیم
البته الان که نزدیک به 5 ساعته که هیچ عکسی برای تگ گذاری موجود نیست
و جواب پشتیبانی هم نمیدن فعلا
داداش منظورت صدهزار تومنه؟
اینجوریام نیست
شما کاری سراغ داری توی نت که با روزی نیمساعت وقت گذاشتن در عرض یه ماه 70هزار تومن بهت بده؟؟!!
اگه میشناسی معرفی کن حتما
ما هم دعات میکنیم
ارسال شده با موشک!
که اونم احتمالا باید بدی بابت شارژ اینترنت و استهلاک دستگاه و برق و خستگی کمر و چشم و ....؟
البته شما انگار با کسب و کار اینترنتی آشنا نیستی،شاید مدیرای سایتا با نشون دادن 8 تا پاپ آپ سوتین جادویی به هر کاربر روزانه 100 هزار تومن حداقل درآمدشون باشه ولی ما کاربرای عادی حاضریم روزی 11 ساعت وقت بذاریم ولی همین حدودی که شما میگی درآمدمون باشه...ببین معادلش این طوریه که: 30 دقیقه × 30 روز = 900 دقیقه تقسیم بر 60 دقیقه(که یک ساعت میشه)=15 ساعت. حالا خودت فکر کن می ارزه 15 ساعت از وقت عزیزت رو در ماه بذاری برای هفتاد تومن؟ که اونم احتمالا باید بدی بابت شارژ اینترنت و استهلاک دستگاه و برق و خستگی کمر و چشم و ....؟
عادی حاضریم روزی 11 ساعت وقت بذاریم ولی همین حدودی که شما میگی درآمدمون باشه...
ببین معادلش این طوریه که: 30 دقیقه × 30 روز = 900 دقیقه تقسیم بر 60 دقیقه(که یک ساعت میشه)=15 ساعت. حالا خودت فکر کن می ارزه 15 ساعت از وقت عزیزت رو در ماه بذاری برای هفتاد تومن؟ که اونم احتمالا باید بدی بابت شارژ اینترنت و استهلاک دستگاه و برق و خستگی کمر و چشم و ....؟
حاجیکس ماهی 100 هزار تومن این دوره چیکار میتونه بکنه پول چیپس و پفک ادمم نمیشهداداش فکر کنم شما ساعتی یه شمش طلا استخراج میکنی که به ماهی صد تومان میگی بی ارزش
درخواست بدید زیرمجموعه گیری رو فعال کنن سودمون زیادتر از این هم میشه
یا لااقل درخواست بدید تعرفه ها رو بیشتر کنن
هرچی پیشنهاد و درخواست کردم یه جواب دادن : " فعلا از لحاظ فنی مقدور نیست . موفق باشید " :|
البته شما انگار با کسب و کار اینترنتی آشنا نیستی،شاید مدیرای سایتا با نشون دادن 8 تا پاپ آپ سوتین جادویی به هر کاربر روزانه 100 هزار تومن حداقل درآمدشون باشه ولی ما کاربرای عادی حاضریم روزی 11 ساعت وقت بذاریم ولی همین حدودی که شما میگی درآمدمون باشه...![]()
داداش فکر کنم شما ساعتی یه شمش طلا استخراج میکنی که به ماهی صد تومان میگی بی ارزش
نه اتفاقا دوست عزیز شما معیار ارزشیت پایین هست.صد تومن یه زمانی پول بود نه الان.
والا این وبلاگی که گفتی رو همین الان رفتم دیدم کلا یه پست داره و 27 بازدید در مجموع و ف*ی*ل*ت*ر هم نیست... فکر کنم همین کافی باشه تا صحت بقیه حرفاتون رو بشه حدس زد.شما که پخته شدی الان برو همون کاپشن هایی که از کانادا آوردی رو قالب کن به ملت بذار ما همین درآمد های پایین و بی ارزش رو داشته باشیممحض اطلاعتون باید بگم من دو سه سال پیش وقتی جوون بودم و خام!یه وبلاگ داشتم به اسم MyThoughts.blogfa.com که روزانه بیش از 2000 بازدید داشت.البته الان فیلترش کردن.تا اینجاش اکیه؟ بعد از طریق سایتهای تبلیغاتی توش بنر و از این حرفا گذاشته بودم.یه آب باریکه ای برای خودم باز کردم.اینو گفتم برای امثال تازه کاری مثل شما که فکر می کنن صد تومن ارزش وقتشون رو داره.البته من اسراری ندارم به اینکه شما رو قانع به چیزی کنم.![]()