• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد روزانه اینترنتیت رو بگو(مدیونی اگه تاپیک رو ببینی وجواب ندی)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلــــــــــــــام
سلام

بیایین درامد روزانتون تو نت رو بگین وهمین طور راهی که ازش بدست میارین

1 ميليون تومان .
طراحي سايت

گه دوست دارین ادرس سایتتون رو هم بگین
سايت ندارم

شاید واسه شما زیاد مهم نباشه ولی ما تازه کارا کلی انگیزه میگیریم
انگيزه گرفتيد؟

هدف این تاپیکم فقط انگیزه گرفتنه

دوباره ميپرسم , انگيزه گرفتيد؟

من خودم سایت تو امضامو 5 ماه راش انداختم
مباركه

روزانه 6 تومن درامد دارم از پاپ اپ
تبريك ميگم

الانم یه مدته سایتم داره درجا میزنه بی انگیزه شدم

براي بار سوم ميپرسم , انگيزه گرفتيد ؟

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
کدوم علی اقا؟
ادرسش رو بدین دیگه
آقا سایت بیتوته - ماهی 100 میلیون درآمد داره مال جعفره . خب بقیش ؟ الان انگیزه شد؟ داداش برو کارتو بکن خودت به درآمد برس سرت تو کار این و اون باشه ک واست نون و آب نمیشه

1 ميليون تومان .
طراحي سايت
روزی یه میلیون؟ بابا ایول

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام

1 ميليون تومان .
طراحي سايت

سايت ندارم

انگيزه گرفتيد؟

دوباره ميپرسم , انگيزه گرفتيد؟

مباركه

تبريك ميگم

براي بار سوم ميپرسم , انگيزه گرفتيد ؟
آقا فرجات ، چرا خشنی تو ؟ :D

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام بر عاشقان پول های اینترنتی!!!
این فرصت رو از دست ندید!!!
150 سایت کلیکی رو با هم،به وسیله یک نرم افزار استارت کنید و همه همزمان خودکار شروع میکنن به کلیک تبلیغات اون سایت مربوطه و تا 15-30 دیقه کار نرم افزار تموم میشه.تو این مدت شما میتونید حتی به کارای دیگه تون برسید.حتی لازم نیست پای سیستم بشینید.
گواهی پرداختی ها رو هم تو وبلاگم گذاشتم.این هفته هم 20 دلار دیگه واسم میاد.البته بعد از یک ماه،کسب پول واقعی شما شروع میشه.چون همه سایت ها مینیمم برداشت دارن.
من 1 ماهم تموم شده!!!

http://multiclick.mihanblog.com
http://multiclick.mihanblog.com
درآمد روزانه 3 تا 10 دلار در 30 دقیقه...

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
دو قسمتی که بولد کردم با هم تناقض دارن ;)
عزیزم کجاش تناقض داره ! خوب تو دنیای اینترنت ما واقعا این اختلاف درآمد ها وجود دارد ، یادمون باشه اینجا ایران است نه اروپا و آمریکا که همه وبمستر ها میتونن درآمد داشته باشن مثلا از گوگل یا جاهای دیگه کاملا قانونی

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
عزیزم کجاش تناقض داره ! خوب تو دنیای اینترنت ما واقعا این اختلاف درآمد ها وجود دارد ، یادمون باشه اینجا ایران است نه اروپا و آمریکا که همه وبمستر ها میتونن درآمد داشته باشن مثلا از گوگل یا جاهای دیگه کاملا قانونی
چی میگی داداش اصن قسمت بولدو دیدی>؟ الکسای زیر 20 ایرانه ماهی 100 میلیون خالص درآمد داره ............اگه فکر این هستید که با کپی پیست به درآمد بالایی برسید سخت در اشتباهید
اون الکسای زیر 20 ایران ک ماهی 100 میلیون درآمد داره دقیقا همون سایتیه ک داره کپی پیست میکنه . پس با کپی پیست به درآمد بالا رسیده پس قسمت دومی ک بولد کردم کاملا بی معنیه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خبر رسید استارتر خودکشی کرد :D

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
نمیشه دقیق گفت چقدر درامد داری چون تو نت بالا و پایین زیاد داره

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
چی میگی داداش اصن قسمت بولدو دیدی>؟ الکسای زیر 20 ایرانه ماهی 100 میلیون خالص درآمد داره ............اگه فکر این هستید که با کپی پیست به درآمد بالایی برسید سخت در اشتباهید
اون الکسای زیر 20 ایران ک ماهی 100 میلیون درآمد داره دقیقا همون سایتیه ک داره کپی پیست میکنه . پس با کپی پیست به درآمد بالا رسیده پس قسمت دومی ک بولد کردم کاملا بی معنیه
داداش بخشی از صحبتتون رو قبول دارم ولی کسی که صفر کیلومتره چجور سایتشو بیاره زیر 100 ایران یعنی شما میفرمایید با کپی پیست میشه بهش رسید پس این همه هر روز سایت میزنن انصافا بعضیاش کلی هم هزینه میکنن ولی زیر 5000 ایران هم نمیان ، پیشرفت تو اینترنت فوت و فن زیادی داره البته دوست خوبم شما استاد بنده هستید
به نظر من تاپیک زیر میتونه تجربه های دوستان رو منقل کنه و کسایی که میخوان الگو بگیرن استفاده کنن
http://forum.persiantools.com/threads/تجربه-های-من-در-اینترنت.316228/

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
درآمد وب مستری که در حال حاضر می بینید تا سال های آتی به صفر میل می کنه.
لذا به درآمد پاپ آپ و همکاری در فروش و ... دل نبندید :rolleyes: .

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
داداش بخشی از صحبتتون رو قبول دارم ولی کسی که صفر کیلومتره چجور سایتشو بیاره زیر 100 ایران یعنی شما میفرمایید با کپی پیست میشه بهش رسید پس این همه هر روز سایت میزنن انصافا بعضیاش کلی هم هزینه میکنن ولی زیر 5000 ایران هم نمیان ، پیشرفت تو اینترنت فوت و فن زیادی داره البته دوست خوبم شما استاد بنده هستید
به نظر من تاپیک زیر میتونه تجربه های دوستان رو منقل کنه و کسایی که میخوان الگو بگیرن استفاده کنن
خب مشخصا همینطوره ولی این ک صرفا هرکی کپی پیست کنه نمیتونه موفق باشه خیالیست بس واهی

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
شما سایت بزن من حاضرم شرط بندی کنم 10 روز میاد زیر 300 ایران با هر مطلبی که بزاری اما مبلغ شری بندی حداقل 10میلیون باشه

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
شما سایت بزن من حاضرم شرط بندی کنم 10 روز میاد زیر 300 ایران با هر مطلبی که بزاری اما مبلغ شری بندی حداقل 10میلیون باشه
آره حرفتون رو قبول دارم و شدنیه ولی با چند میلیون هزینه با پاپ آپ و گروه یاهو آیفریم و... میشه الکسا رو دور زد ولی حالا چند میلیون هزینه کنیم بیایم زیر 300 ایران آیا این رتبه درآمدزایی میکنه تا پاپ آپ ها و... میره کنار الکسا هم منطقیه که سقوط کنه بشدت ، به نظر من سایت فیس نما یه استثنا بود اونها علاوه بر اینکه ماهیانه میلیونها خرج پاپ آپ میکردن که هنوزم میکنن شرکت های بزرگی از اول پشتش بود با بهترین برنامه نویسان ایران;)

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
سلــــــــــــــام
بیایین درامد روزانتون تو نت رو بگین وهمین طور راهی که ازش بدست میارین
گه دوست دارین ادرس سایتتون رو هم بگین
شاید واسه شما زیاد مهم نباشه ولی ما تازه کارا کلی انگیزه میگیریم
هدف این تاپیکم فقط انگیزه گرفتنه
من خودم سایت تو امضامو 5 ماه راش انداختم
روزانه 6 تومن درامد دارم از پاپ اپ
الانم یه مدته سایتم داره درجا میزنه بی انگیزه شدم
سلام
شما گفته بودید تو یه پستتون که سایت دارید و من نگاه کردم حدود 1400 نفر در روز بازدید دارید میخواستم ببینم چطوری به تعداد نفر تو 5 ماه رسیدید؟
ایا برای تبلیغ هزینه کردید؟
تو کدوم سایت ؟
میشه منو راهنمایی کنید منم امار سایتمو ببرم بالا
منم سایت دارم حدود 3 ماه ولی تقریبا روزی 70 نفر بازدید بیشتر نداره
هر روز پست میدم
و امارم هم تو گوگل خوبه لطفا راهنمایی کنید

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
یه سایت داشتم خوب بود ولی الان سه سایت دارم
فقط خ ایه باقر درمیارم