سلام دوستان
اگر تمایل دارید بفرمایید که در چه زمینه ای فعال هستید و درامد ماهانتون چقد هست
و چقد از درامدتون رو صرف توسعه کسب و کارتون میکنید یعنی تمدید سرور و اینجور چیزا
آدرش سایتتون رو هم اگه میگفتید خوب بوداز خودم شروع میکنم
درامد ماهانه 1.3میلیون تومان تا 2میلیون تومان
زمینه کاریم فروشگاه اینترنتی هست
هزینه زیادی ندارم
چون سایتم پر بازدید هست و نیاز به تبلیغات نمیگم ندارم ولی حجم زیاد کاربر رو نمیتونم ساپورت کنم چون کار خارج از نت هم دارم
سرو و... هم برام هزینه بردار نیست و رایگانه.
درحال انجام تغیرات کلی در قالب و تولید محتوا و فروش هستیم انشالله بعد از تغییرات توی امضام مثل گذشته میذارمشآدرش سایتتون رو هم اگه میگفتید خوب بود
من درآمدم از وبمستری صفرهشما چی نمیخواید اطلاعات محدودی از کسب و کارتون بدین ؟
سلامسلام دوستان
اگر تمایل دارید بفرمایید که در چه زمینه ای فعال هستید و درامد ماهانتون چقد هست
و چقد از درامدتون رو صرف توسعه کسب و کارتون میکنید یعنی تمدید سرور و اینجور چیزا
سلام یه عمر بازیگرا و مجریا رو مسخره میکردیم که چرا حرفی از درامدشون نمیزنن نمیدونم چی شد که سر خودمون اومد ;90سلام
من خودم به شخصه دوست ندارم در مورد درآمدم صحبت کنم، چون حس شوعاف کردن بم دست میده.
علاوه بر این بهتره کسی از کسب و کارت و درآمدت خبر نداشته باشه، هرچی کمتر تو چشم باشی توجه حسودها رو کمتر جلب میکنی.
موفق باشی.
سلام امیدوارم موفق بشیدسلام درامد من از وب مستری خیلی نیست شاید خیلی بشه ماهی 500 ... الان دارم روی یه سایت بر پایه تولید محتوا کار میکنم که ایشالا توش پکیج درست کنم و بفروشم ...
میتونید توضیح بیشتری از سایتتون بدید؟ یادمه قبلا یه سایت فیلم داشتید که توی امضاتونم بود؟
خاطر نشان میکنم اگر سرور میخریدم و فیلمامو روش اپلود میکردم با درامد 1.200 هم جمش میکردم چون نمیصرفید که توانمو از کار خارج از نت بگیرم و به وبمستری بدمسلام امیدوارم موفق بشید
بله از ترافیک همون سایت دارم برای فروشگاهم استفاده میکنم ( فروش فیلم و سریال )
البته اوایل بیشتر روی تبلیغات مانور میدادیم که این نوع اکوسیستم بدترین نوع سایت داری هست
درامد چندانی نداشتیم ماهی 600 تومن به زور درمیومد و کم کم میخواستم یا بفروشمش یا جمش کنم یا حداقل قالبشو بفروشم ( چون اختصاصی بود )
تا اینکه یکی از شرکت های محترم تبلیغات کلیکی 120 تومن مارو خورد و این باعث شد تا از تبلیغات کلیکی به شدت زده بشم و روبیارم به فروش فیلم هایی که رایگان میذاشتمشون ( البته با شکست مواجه شدم )
و رو اواردم به فروش محصولات فرهنگی ایرانی منظورم همون فیلم های پخش خانگی هست ( باز هم با شکست مواجه شدم )
تا اینکه تصمیم گرفتم یک ساب دامین بسازم و به صورت جداگانه فیلم هارو به فروش برسونم و خداروشکر جواب داد و تقریبا از شر تبلیغات خلاص شدم.
درامدش هم خوبه کف درامد 1,200 هست
کلا افرادی مثل نیما و چند تن دیگر از پاتوق نشینان پتانسیل خوبی را برای انجام کارهای غیر ممکن دارند.
سال 2014 پسری 22 ساله به نام آقای راجرز 6 نفر را در دانشگاه کالیفرنیا می کشد. پس از تحقیقات پلیس مشخص می شود که "دختر" یکی از اصلی ترین انگیزه های این فرد برای کشتن دوستانش بوده است. آقای راجرز فرزند طلاق بود و افزون بر این مسئله تا این سن هم نتوانسته بود با دختری دوست شود یا رابطه جنسی برقرار کند (چیزی که در جامعه آمریکا عجیب است). این بنده خدا دوستانی هم داشته، اما خب به دلیل آنکه دوستان هم سن خودش تا به حال با کلی دختر خوابیده بودند باعث میشده تا آقای راجرز حس سرخوردگی شدیدی را پیدا کند.
خاطر نشان میکنم اگر سرور میخریدم و فیلمامو روش اپلود میکردم با درامد 1.200 هم جمش میکردم چون نمیصرفید که توانمو از کار خارج از نت بگیرم و به وبمستری بدم
خواهش میکنمخیلی ممنون از توضیحات . میشه بگید چقدر بازدید دارید حدودا؟ و اینکه چطور آوردید بالا ؟ با سئو یا تبلیغات ... و اینکه چرا ساب دامین اینقدر تاثیر گذاشت؟؟ الان فیلما رو کجا آپلود می کنید؟
خیلی خوبه ایشالا موفق باشید . اها خب پس گروه هستید درسته؟ کارها اختصاصی هستن . ایولخواهش میکنم
1.بازدیدم در روز حدودا 5هزارتا هست و تبلیغات ندارم البته یه بار تبلیغات خریداری کردم هیچ تاثیری نداشت , توی شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام چون قابلیت هشتگ زنی داره و توی گوگل هم میاد تاثیر داشته
2.ما به صورت تخصصی فیلم های خارجی رو با زیرنویس و سانسور شده قرار میدادیم و همینطور ترافیک کاری سایت اصلی بالا بود و مطالب زیاد میشدن همچنین کاربری که وارد سایت میشد به امید رایگان بود فیلم وارد سایت شده بود و به جز فوش چیز دیگه ای نسیبمون نمیشد بنابر این توی ساب دامین اعلام کردیم اینجا فروشگاه هست و جامع کاربری که وارد سایت میشد میدونست قراره با لینک پولی مواجه بشه
3.در اپارات
سایتی که آویزون سیستم های تبلیغاتی باشه حالا چه کلیکی چه پاپ ارزش نداره به نظرم سایت از اول باید پلن درآمدیش مشخص باشه که در قبال خدماتش به کاربر پولی بگیرهسلام امیدوارم موفق بشید
بله از ترافیک همون سایت دارم برای فروشگاهم استفاده میکنم ( فروش فیلم و سریال )
البته اوایل بیشتر روی تبلیغات مانور میدادیم که این نوع اکوسیستم بدترین نوع سایت داری هست
درامد چندانی نداشتیم ماهی 600 تومن به زور درمیومد و کم کم میخواستم یا بفروشمش یا جمش کنم یا حداقل قالبشو بفروشم ( چون اختصاصی بود )
تا اینکه یکی از شرکت های محترم تبلیغات کلیکی 120 تومن مارو خورد و این باعث شد تا از تبلیغات کلیکی به شدت زده بشم و روبیارم به فروش فیلم هایی که رایگان میذاشتمشون ( البته با شکست مواجه شدم )
و رو اواردم به فروش محصولات فرهنگی ایرانی منظورم همون فیلم های پخش خانگی هست ( باز هم با شکست مواجه شدم )
تا اینکه تصمیم گرفتم یک ساب دامین بسازم و به صورت جداگانه فیلم هارو به فروش برسونم و خداروشکر جواب داد و تقریبا از شر تبلیغات خلاص شدم.
درامدش هم خوبه کف درامد 1,200 هست
فیلمامو با کمی تاخیر بروز هستن چون پروسه سانسور بسیار زمان گیر هست ولی شما اکثر فیلمای تاپ رو میتونید توی ارشیومون تماشا کنید ، ادرس سایت همیشه با افتخار توی امضام بود ولی الان قالبمون به قدری زشته ادم روش نمیشه بگه سایت منه ، قالب جدید در دست طراحی هست و به زودی قرارش میدمادرس سایتتو میدی فیلما به روزن عین دیبا؟
صد در صدسایتی که آویزون سیستم های تبلیغاتی باشه حالا چه کلیکی چه پاپ ارزش نداره به نظرم سایت از اول باید پلن درآمدیش مشخص باشه که در قبال خدماتش به کاربر پولی بگیره
واقعیت زمانی من هم مثل شما تفکر می کردم که اگر خود فرد آمار تولید کنه در واقع هزینه تبلیغ صفر میشه اما واقعیت امر به نظرم اگر زمان رو به عنوان بزرگترین هزینه در نظر بگیریم هزینمون کم که نمیشه به شدت هم بالا میرهصد در صد
ولی من ترافیک جفت سایتامو برای سایت جدیدم نیاز دارم تا هزینه تبلیغات رو کاهش بده