قضیه هیچ وقت رقیب نبوده، باور کن.اینجا فقط من اطلاعات دادم کسی نم پس نداد اگر به کاری که دارید انجام میدید مطمئن هستید پس نباید به نظرم از رقیب بترسید
در مورد من بیشتر دلیل اول صدق میکنه، ولی فک کنم یکی از مهمترین دلیلهایی که کسی در مورد درآمدش صحبت نمیکنه، ترس از پیدا شدن رقیب باشه.سلام یه عمر بازیگرا و مجریا رو مسخره میکردیم که چرا حرفی از درامدشون نمیزنن نمیدونم چی شد که سر خودمون اومد ;90
در مورد من بیشتر دلیل اول صدق میکنه، ولی فک کنم یکی از مهمترین دلیلهایی که کسی در مورد درآمدش صحبت نمیکنه، ترس از پیدا شدن رقیب باشه.
یادمه یکی از بچههای پرشین تولز، سایت ترفند داشت، بعد از اینکه یه مقدار شناختهتر شد کلی سایت ترفند و آموزش به وجود اومد.
فست فود رو نمیشه فیلتر کردخوب مثل این میمونه یک فست فود کارش گرفته یکی دیگه بیاد کنارش فست فود بزنه
اگر میتونه رقابت کنه بیاد بزنه ..
ولی منطق میگه ایده دزدی سریع میاد بالا و سریع هم محو میشه
ولی میشه پلمپ کردفست فود رو نمیشه فیلتر کرد
شما بری گزارش بدی میان بدون دلیل پلمپ کنن؟ولی میشه پلمپ کرد
تا به حال بی دلیل منو فیلتر نکردنشما بری گزارش بدی میان بدون دلیل پلمپ کنن؟
ولی سایت رو گزارش بدن حتما فیلتری به یه دلایلی هم فیلتر میشی که اصلا فکرشم نمیکردی
حالا شما پروسه رفع پلمپی و رفع فیلتر رو باهم بزار یجا ببین میصرفه
برو تو گروه های سئو ببین روزی چقد وبمستر میاد و میگه "از دوستان کی بک لینک میلیونی اسپم داره بیاد پی وی" فکر می کنی بک لینک اسپم رو برای خیرات می خواد؟تا به حال بی دلیل منو فیلتر نکردن
ولی بی دلیل دیدم پلمپ کنن مثل آشپزخونه داییم توی کرج رو که به خاطر رنگ کاشی پلمپ کردن
دنبال بحث خدماتی باش بقیه مسیرها در ایران جز دردسر چیزی ندارننه چون فیلم اختصاصی میزارم یه تیم سه نفره هستیم
البته دارم سایت رو میبندم با یه بودجه خوب یه سایت دیگه بزنن