سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من dvd rom لپتاپم احتمالا دچار مشکل شده ... ممکنه هدش کثیف شده باشه یا ضعیف شده باشه ...
دی وی دی های خام رو شناسایی نمی کنه ... TDK - Sony ... این دو مورد رو که اصلا شناسایی نمی کنه ... قدیمی هایی که با خودش رایت کردم رو میشناسه ولی جدیدی ها رو نمی شناسه ...
موقع رایت هنوز شروع به رایت نکرده Fail میشه ...
مشکلات نرم افزاری نمی تونه باشه ... چون بعد از ریکاوری و نصب مجدد ویندوز هم این مشکل رو داشت ...
حالا 2 تا سئوال دارم ... یا بهتر بگم 3 تا سئوال :blush:
1- اگر فکر می کنین هدش قابل تعویضه اگر ضعیف شده ... من این کار رو بکنم و کجا رو پیشنهاد می کنین ... قیمت هم حدودا چقدر تموم میشه ...
2- اگر هدش قابل تمیز کردنه خوب این کار رو انجام میدم ... باز هم اگر جایی رو پیشنهاد می کنین ممنون میشم ...
3- اما مورد سوم می خواستم یه External DVD-Writer بگیرم که احتمالا از نوع USB باشه ... من نمی دونم برای کانکت کردن به لپتاپ چه راه های دیگه ای وجود داره ... بعد اینکه سئوالم این بود که الان برند های موجود تو بازار چیا هستند ...؟ بعد آیا منبع تغذیه جدا گانه هم دارند یا برقشون رو از یو اس بی می گیرند ...
بعد اینکه خودشون یه مقدار کش حافظه دارند یا نه ... بعد اینکه آیا الان مدل هایی هم هست که بلو ری هم رایت کنه ... گفتم اگر بخوام پول بدم یه همچین دستگاهی رو بگیرم حداقل این اپشن رو هم داشته باشه ...
قیمت هاشم اگر بگین ممنون میشم ...
باز هم ممنون
راستی اگر سئوالم رو جای بدی مطرح کردم عذر میخوام ... بگین پستم رو پاک می کنم تو بخش مربوطه می پرسم
فکر میکنم منظور شما از هد اپتیک بود , به هر حال از دوستان بخش لپتاپ بپرسید , بعد در نهایت پاساژ پایتخت مرکز لپ تاپی ها در خدمت شمان!
برای تمیز کردن اپتیک سی دی های مخصوصی دیدم که روی لنز رو تمیز میکنه , اپتیک هم اگر ضعیف شده باشه امکان تعویض اش هست اما باید ببینید می ارزه یا نه...
در مورد رایتر اکسترنال سامسونگ لایتون , اچ پی , ال جی , سونی و ... موجود است...
ال جی E50L به نظر خوب میاد , USB2 , اکسس بهتر از اچ پی ,ظاهر زیبا وغیره (ای جی مدل E40 هم داره که یو اس بی 1 میباشد) قیمت ها هم طرف 100 هزار تومن است...
سامسونگ هم قیمت و امکانات و کارایی خوبی داره ... (مدل 204)