آقا من با Nero 8 Ultra Edition 8.1.1.4 کار میکنم دی وی دی رایت کردم این خطا رو میده. من creat dvd file رو زدم بعد فایل vob اینا داشت زدم برای رایت بعد خطا داد. البته الان سریال لاست رو 6 تا سی دی سیزن 1 رو رایت کردم ولی الان سزن 2 اولین سی دی رو خواستم رایت کنم با سرعت 4 تازه 2 تا دی وی دی پرینکو قرمز که خیلی خوبه سوزوند همون ابتداش هم اینجوری میشه درصد کمی میره میده بیرون. دی وی دی رایتر 1 ماه نیست خریدم پایونیر سری 17 هست.این خطا میده:![]()
![]()
آقا من با Nero 8 Ultra Edition 8.1.1.4 کار میکنم دی وی دی رایت کردم این خطا رو میده. من creat dvd file رو زدم بعد فایل vob اینا داشت زدم برای رایت بعد خطا داد. البته الان سریال لاست رو 6 تا سی دی سیزن 1 رو رایت کردم ولی الان سزن 2 اولین سی دی رو خواستم رایت کنم با سرعت 4 تازه 2 تا دی وی دی پرینکو قرمز که خیلی خوبه سوزوند همون ابتداش هم اینجوری میشه درصد کمی میره میده بیرون. دی وی دی رایتر 1 ماه نیست خریدم پایونیر سری 17 هست.این خطا میده:![]()
![]()
سلام به همگی
خواستم سونی بگیرم ولی چون LightScribe نبود پشیمون شدم. حالا این LightScribe چیز بدرد بخوری هست ؟
ضمنا باید قیمت دیسکهاش رو هم از اول بدونید ( از الان میگم من نمیدونم چنده)
دستتون درد نکنه کمک کردین:wacko: واقعا که:f34r:
dma فعاله ؟
دوست من گارانتیش احتمال زیاد " سریر " هست و نه " سدید "من دی وی دی رایتر پایونییر خریدم گارانتی سدید هستش. میخواستم ببینم سایت این گارانتی یا آدرسش رو دارید؟؟ رایتر من هر چند وقتی پشت هم میسوزونه میخوام عوضش کنم. سرچ کردم پیدا نکردم. ممنون
سلام ديروز رفتم يك غلطي كردم دي وي دي رايتر teac كرفتم از بس كه فروشنده تعريف كرد،
مشكلي كه داره اينه سرعتش خيلي كمه واسه رايت يك دي وي دي از هارد با سرعت 12 40 دقيقه طول كشيد، copy از سيدي به هارد هم 12 دقيقه! موقع نصب بازي هم سرعت pc خيلي كم ميشه در صورتي كه قبلا اينجوري نبود. به نظرتون مشكل از رايتره يا pc ؟
مشخصات pc
cpu 2
ram 512
power 350 w
اره ide هستش، منظورت جيه؟ كابل كمبو رو هم كه قطع ميكنم بازم اين مشكل هست، يعني زماني كه فقط رايتر به سيستم وصله مشكل هست،
در ضمن dma هم فعاله
موقعي كه از يك سي دي فايلي رو copy ميكنم جراغ هارد روشن ميشه و درصد cpu هم 100 درصد ميشه و سرعت ويندوز هم به شدت كم ميشه، در صورتي كه با كمبو اين مشكل ايجاد نميشه
تو رو خدا كمك كنيد
كسي dvdrw teac داره؟
آقا ما یه گندی بالا آوردیم.
رایتر لپتاپ باز بود پام خورد بهش نصف شد.
inspiron 6400
الان قیمتش چجوریاست؟؟ از کجا بخرم؟؟ من شهرستانم جایی سراغ دارین پستی بفروشه بهم؟؟ همین optiarc باید بندازم یا جنسای بهتری هم بهش میخوره؟؟؟