• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
دستتون درد نکنه کمک کردین:wacko: واقعا که:f34r:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من با Nero 8 Ultra Edition 8.1.1.4 کار میکنم دی وی دی رایت کردم این خطا رو میده. من creat dvd file رو زدم بعد فایل vob اینا داشت زدم برای رایت بعد خطا داد. البته الان سریال لاست رو 6 تا سی دی سیزن 1 رو رایت کردم ولی الان سزن 2 اولین سی دی رو خواستم رایت کنم با سرعت 4 تازه 2 تا دی وی دی پرینکو قرمز که خیلی خوبه سوزوند همون ابتداش هم اینجوری میشه درصد کمی میره میده بیرون. دی وی دی رایتر 1 ماه نیست خریدم پایونیر سری 17 هست.این خطا میده:

آقا یکی هم جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
آقا من با Nero 8 Ultra Edition 8.1.1.4 کار میکنم دی وی دی رایت کردم این خطا رو میده. من creat dvd file رو زدم بعد فایل vob اینا داشت زدم برای رایت بعد خطا داد. البته الان سریال لاست رو 6 تا سی دی سیزن 1 رو رایت کردم ولی الان سزن 2 اولین سی دی رو خواستم رایت کنم با سرعت 4 تازه 2 تا دی وی دی پرینکو قرمز که خیلی خوبه سوزوند همون ابتداش هم اینجوری میشه درصد کمی میره میده بیرون. دی وی دی رایتر 1 ماه نیست خریدم پایونیر سری 17 هست.این خطا میده:

dma فعاله ؟

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام به همگی

خواستم سونی بگیرم ولی چون LightScribe نبود پشیمون شدم. حالا این LightScribe چیز بدرد بخوری هست ؟

سلام.
من خودم حدود 3 ماه پیش رفتم دی وی دی رایتر لایت اسکریپ لایت آن بگیرم
ولی توی بازار فقط ایسوس بود قیمتش هم 35 هزار تومن.(من توی بازار سونی لایت اسکریپ ندیدم تا حالا)

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دستتون درد نکنه کمک کردین:wacko: واقعا که:f34r:

دوستمون در مورد قیمت لایت اسکرایب گفت ببینید اگه میتونید هزینه کنید بخرید

اما در کل زیاد سخت نگیرید چون تا 1 سال دیگه مجبورید همینجا در مورد بلوری تحقیق کنید و یه جوزایی مجبور میشید که اونو تهیه کنید
پس از همین برندها یکی شو بگیرید و اصلا هم دل چرکین نباشید
در ضمن همه میدونیم که امکان خرابی برای این دستگاهها هست پس نمیشه چون یکی خراب شد دیگه اون برند رو کلا زیر سوال برد
فقط حتما حتما هر چی گرفتید حتما با گارانتی اصلی بگیرید

سامسونگ
لایتون
اچ پی
سونی

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دی وی دی رایتر پایونییر خریدم گارانتی سدید هستش. میخواستم ببینم سایت این گارانتی یا آدرسش رو دارید؟؟ رایتر من هر چند وقتی پشت هم میسوزونه میخوام عوضش کنم. سرچ کردم پیدا نکردم. ممنون

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
من دی وی دی رایتر پایونییر خریدم گارانتی سدید هستش. میخواستم ببینم سایت این گارانتی یا آدرسش رو دارید؟؟ رایتر من هر چند وقتی پشت هم میسوزونه میخوام عوضش کنم. سرچ کردم پیدا نکردم. ممنون
دوست من گارانتیش احتمال زیاد " سریر " هست و نه " سدید "

اینم آدرس سایتشون:
http://www.sarirservice.com/index.php

شرکت بسیار بزرگ و معتبری هست.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دی وی دی رایتر اکسترنال چه مارکی خوبه ؟؟؟ و چه قیمتی هست؟؟؟؟
دی وی دی رایتر اکسترنال پلکستور چه قیمتی هست؟؟؟؟ خوبه يا نه ؟؟؟؟
اكسترنال سامسونگ Samsung SE-S209 و Samsung SLIM خوبه هستن ؟ كدوم بهتر هست؟
در كل هر كدوم كه كارايي و دوام بهتري داره و مشكل رايت نداشته باشه الان پايونير اينترنال دارم خيلي عالي رايت ميكنه مشكلي ندارم.

Last edited:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام ديروز رفتم يك غلطي كردم دي وي دي رايتر teac كرفتم از بس كه فروشنده تعريف كرد،
مشكلي كه داره اينه سرعتش خيلي كمه واسه رايت يك دي وي دي از هارد با سرعت 12 40 دقيقه طول كشيد، copy از سيدي به هارد هم 12 دقيقه! موقع نصب بازي هم سرعت pc خيلي كم ميشه در صورتي كه قبلا اينجوري نبود. به نظرتون مشكل از رايتره يا pc ؟
مشخصات pc
cpu 2
ram 512
power 350 w

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام ديروز رفتم يك غلطي كردم دي وي دي رايتر teac كرفتم از بس كه فروشنده تعريف كرد،
مشكلي كه داره اينه سرعتش خيلي كمه واسه رايت يك دي وي دي از هارد با سرعت 12 40 دقيقه طول كشيد، copy از سيدي به هارد هم 12 دقيقه! موقع نصب بازي هم سرعت pc خيلي كم ميشه در صورتي كه قبلا اينجوري نبود. به نظرتون مشكل از رايتره يا pc ؟
مشخصات pc
cpu 2
ram 512
power 350 w

ide هست یا ساتا ؟
اگه ide هست با یه کابل جدا وصلش کن

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
اره ide هستش، منظورت جيه؟ كابل كمبو رو هم كه قطع ميكنم بازم اين مشكل هست، يعني زماني كه فقط رايتر به سيستم وصله مشكل هست،
در ضمن dma هم فعاله
موقعي كه از يك سي دي فايلي رو copy ميكنم جراغ هارد روشن ميشه و درصد cpu هم 100 درصد ميشه و سرعت ويندوز هم به شدت كم ميشه، در صورتي كه با كمبو اين مشكل ايجاد نميشه
تو رو خدا كمك كنيد
كسي dvdrw teac داره؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اره ide هستش، منظورت جيه؟ كابل كمبو رو هم كه قطع ميكنم بازم اين مشكل هست، يعني زماني كه فقط رايتر به سيستم وصله مشكل هست،
در ضمن dma هم فعاله
موقعي كه از يك سي دي فايلي رو copy ميكنم جراغ هارد روشن ميشه و درصد cpu هم 100 درصد ميشه و سرعت ويندوز هم به شدت كم ميشه، در صورتي كه با كمبو اين مشكل ايجاد نميشه
تو رو خدا كمك كنيد
كسي dvdrw teac داره؟

اینی که میگی وقتی که دی وی دی میخونه سی پی یو 100 درصد میشه به احتمال زیاد dma فعال نیست شما تمام ata controller رو چک کن ممکنه یکیشون که واسه همین رایتر هست غیرفعاله - از توی ستاپ مین هم چک کن ببین فعاله
اگه فعاله و تنها هم نصب کردی بازم اینطوریه ببر گارانتی اگه هم مهلت تست گذاشته مغازه دار ببر خودش واست عوض کنه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا ما یه گندی بالا آوردیم.

رایتر لپتاپ باز بود پام خورد بهش نصف شد.:eek:

inspiron 6400

الان قیمتش چجوریاست؟؟ از کجا بخرم؟؟ من شهرستانم جایی سراغ دارین پستی بفروشه بهم؟؟ همین optiarc باید بندازم یا جنسای بهتری هم بهش میخوره؟؟؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
آقا ما یه گندی بالا آوردیم.

رایتر لپتاپ باز بود پام خورد بهش نصف شد.:eek:

inspiron 6400

الان قیمتش چجوریاست؟؟ از کجا بخرم؟؟ من شهرستانم جایی سراغ دارین پستی بفروشه بهم؟؟ همین optiarc باید بندازم یا جنسای بهتری هم بهش میخوره؟؟؟

مارک های دیگه هم بهش میخوره

فقط باید در IDE و یا sata بودنش دقت کنید

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا ساتا هست .

در مورد مارکای موجود و قیمتاش چیزی نمیدونی؟؟

ممنونم

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
امروز رفتم رايتر رو با يك سيستم ديكه تست كردم هيج مشكلي نداشت سرعتش عالي بود و cpu هم درصدش عادي بود مشخصات سيستم هم اينه
cpu 2.5
ram 256
power 400
با اين شرايط اكه واسه كارانتي هم ببرم فكر نكنم كاري بكنن
به نظرتون سيستمم جه مركشه؟ احتمالش هست مشكل از ويندوز باشه يا power ؟
شايدم مادربورد با اين رايتر حال نميكنه
اكه كمك كنين ممنون ميشم.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
اكه زودتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم،
در ضمن كابلشو هم عوض كردم اما فايده اي نداشت.
واقعا كه مشكل عجيبيه عجب بدشانسم من

بالا