• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آقا امید با احترام کامل به نظر شما، ولی من مدتها است که خواننده فروم club.cdfreaks.com هستم و در مورد عمر پایین یا میزان خرابی بالای دی وی دی رایتر BenQ چیزی نشنیده ام. یکی از دلایلی که BenQ خریدم این نظرسنجی بود که BenQ با اختلاف زیاد بقیه درایوها رو شکست داده است. خودتون هم می دونید که اونجا همه حرفه ایند:
http://club.cdfreaks.com/poll.php?do=showresults&pollid=1308
Samin جان درایو شما چطور شد؟ زودتر از معمول خراب شد؟
نمی دونم این حرف که BenQ زود خراب میشه تجربیه یا جایی هم آزمایش شده؟
ممنون.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
غير از اين دوستمون SAMIN . بچه هاي ديگه هم با اين درايو مشكل داشتند.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام.
من چون BenQ همیشه درایو انتخابیم بوده و به خیلی هام توصیه کردمش، حرف شما در مورد BenQ بهم خیلی فشار آورد(!) و در فروم cdfreaks پرسیدمش:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=218397

همونطور که می بینید اکثر افرادی که اونجا جواب دادند هم به طور تئوری و هم به طور عملی BenQ رو به اندازه بقیه درایوها بادوام می دونستند. :)
در ضمن MTBF این درایو هم 125000 ساعت است که از خیلی درایوهای دیگه بیشتره.
حالا دو تا توجیه وجود داره:
1. شاید تجربیاتی که دوستان با BenQ داشتند تصادفی بوده.
2. شاید هم واردکننده های عوضی ایرانی درایوهای Refurbished رو به ایران وارد کرده باشند که امیدوارم اینطور نباشه. :(

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
سلام.
من چون BenQ همیشه درایو انتخابیم بوده و به خیلی هام توصیه کردمش، حرف شما در مورد BenQ بهم خیلی فشار آورد(!) و در فروم cdfreaks پرسیدمش:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=218397

همونطور که می بینید اکثر افرادی که اونجا جواب دادند هم به طور تئوری و هم به طور عملی BenQ رو به اندازه بقیه درایوها بادوام می دونستند. :)
در ضمن MTBF این درایو هم 125000 ساعت است که از خیلی درایوهای دیگه بیشتره.
حالا دو تا توجیه وجود داره:
1. شاید تجربیاتی که دوستان با BenQ داشتند تصادفی بوده.
2. شاید هم واردکننده های عوضی ایرانی درایوهای Refurbished رو به ایران وارد کرده باشند که امیدوارم اینطور نباشه. :(

خوب اخرین مشگلی که من باهاش داشتم رایت نکردن بدون توجیه دی وی دی وی سی دی هستش
ولی فعلا ریدش سالمه.....در ادامه حرف شما باید بگم که بله این بنکیو ها فوق العادند ولی مشکلات
غیر قابل پیش بینی زیاد داشتن وتو اون فروم اگر دقت کنین هموشون از بنکیو برای تست رایت استفاده
میکنم و در واقع یه جور الگو هستن ولی درایو های وارد شده به مملکت عزیز ما زیاد از این مشکل داشتن
اینجا رم یه نگاه بکن دقیقا همون مشگلی که منم دارمش:
My BENQ 1640 is dying :(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب از نظر اپتيك هر چقدر هم خوب باشه چون سيستم مكانيكي ضعيفي داره به نظر من بعد از مدتي دچار دردسر ميكنه . اين مشكلات مكانيكي رو سامسونگ هم داشت ولي با كمك توشيبا تا حدودي مرتفع شد. من خودم هميشه ميگم درايور آهسته بخونه ولي طول عمرش يكساله نباشه . اين حرف شما ممكنه صحيح باشه احتمال وارد كردن درايوهاي استوك خيلي زياد هست . حتي نحوه حمل ونقل هم تاثير داره كه متاسفانه تو ايران رعايت نميشه

versign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آيا با تبديل asus 1608 به pioneer 111L امكان ايجاد ديويدي لايت اسكرايب وجود داره
سوال بعدي pioneer 112d 18xدر بازار موجود هست درباره قيمت و كيفيتش لطفا توضيح بديد
با تشكر

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم بدونم dvd writer gigabyte چطوره؟
من یه dvd rom gigabyte دارم که خیلی ازش راضی هستم
مرسی
بای

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام
آيا با تبديل asus 1608 به pioneer 111L امكان ايجاد ديويدي لايت اسكرايب وجود داره
سوال بعدي pioneer 112d 18xدر بازار موجود هست درباره قيمت و كيفيتش لطفا توضيح بديد
با تشكر

سلام. :)
DVD Writer وقتی تکنولوژی Lightscribe رو نداشته باشه، نمی تونی با Crossflash کردن این تکنولوژی رو درش ایجاد کنی. پس جواب منفیه.
رایتری که پرسیدی اینجا بررسی شده و به عنوان یه رایتر خوب معرفی شده.
توی بازار ایران من خودم ندیدمش، ولی آخرین رایترهای Pioneer معمولا همیشه توی بازار پیدا می شند. قیمت هم در مورد همه رایترها معمولا با یه کم پس و پیش مساوی و حول و حوش 40000 تومن است.
موفق باشی.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين قابليت تو asus 1608 وجود داره . فقط غير فعال هست . با ريختن فريم وير مودشده بوفالو كه اين درايو رو تبديل ميكنه به پايونير . label flash فعال ميشه .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اين قابليت تو asus 1608 وجود داره . فقط غير فعال هست . با ريختن فريم وير مودشده بوفالو كه اين درايو رو تبديل ميكنه به پايونير . label flash فعال ميشه .

آره آره درسته.
یه تحقیق کردم با این تبدیل هم میشه DVD-RAM باهاش زد و هم Labelflash.
ای والله!
Laie_60Bm.gif

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام
می خواستم بدونم dvd writer gigabyte چطوره؟
من یه dvd rom gigabyte دارم که خیلی ازش راضی هستم
مرسی
بای

به نظرم دنبال يك برند ديگه مثل asus يا lg باشي بهتر هست . گيگا توليداتش ساخت خودش نيست و ريمارك ميشه توسط گيگا

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم دنبال يك برند ديگه مثل asus يا lg باشي بهتر هست . گيگا توليداتش ساخت خودش نيست و ريمارك ميشه توسط گيگا
مرسی که جواب دادی
می شه بگی در حال حاضر با 40 50 تومن بهترین انتخاب برای خرید دی وی دی رایتر دقیقا چه مدلی هست؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
asus 1608 با گارانتي mtc قيمتش هم 37 تا 38 تومن هست

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام...

دوستان نظرشون در مورد DVD رایترهای سامسونگ چیه؟
الان تو بازار جایگاهی داره نسبت به رایترهای دیگه یا نه(مثل ایسوس-پلکستور-سونی و...)

مرسی:)

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .من یه dvd-رایتر خریدم.سونی 830 و حالا به یه مشکل عجیب خوردم !!
مشکل اینه که کیس کامپیوتر من که مارکش میکرونت هست از این مدلهاییه که برای درایوها درپوش داره . من قبلا cd رایتر و dvdrom لایت اون داشتم که مشکلی نداشت .ولی این سونی درش بزرگتر از این درپوشهاست و به همین دلیل وقتی بستمش دیدم که بیرون نمیاد و به این کناره ها گیره!! حالا میخوام ببینم آیا مارکهای دیگه درشون از این کوچکتره یا نه ؟ من حتی یه دونه dvd هم توی این درایو نگذاشتم.حالا نمیدونم با چقدر ضرر باید برم بدم به همون فروشگاهی که توی پاساژ ایران ازش خریدم!!!امیدوارم طرف یه کمی انصاف داشته باشه !!!/
دوستان به خصوص جناب amd>intel میتونید کمکم کنید و یه راهنمایی کنید من چه کاری میتونم بکنم؟ممنون میشم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام...

دوستان نظرشون در مورد DVD رایترهای سامسونگ چیه؟
الان تو بازار جایگاهی داره نسبت به رایترهای دیگه یا نه(مثل ایسوس-پلکستور-سونی و...)

مرسی:)

سامسونگ نخر. ایسوس یا پایونیر

بالا