• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من dvd-writer خوب و بی دردسر با گارانتی تعویض فوری میخوای lg h10-a بگیر .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام، آقا من امروز بعد از 2ماه که رایتر سونی م رو فرستاده بودم گارانتی، رفتم به صورت مسالمت آمیز یه دونه رایتر نو Lite-on 160p6s گرفتم، ولی هنوز نصبش نکردم، می خواستم ببینم ارزش داره اینو 2-3 تومن کمتر بفروشم و یه LG بگیرم؟ اصلاً lg الان تو بازار هست؟ توی سایت رایان صبا که قیمت نذاشته بود... دوستان اگه منو سریع راهنمایی کنین خیلی خیلی ممنون می شم
27.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان نظری ندارید؟
27.gif

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
لایتون هم خوبه . تقریبا با مدلهای جدید lg برابری میکنه . اگر 4167 تو بازار بود میگفتم برو عوضش کن. ولی مدلهای جدید lg آنچنان با لایتون فرقی ندارن .

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
لایتون هم خوبه . تقریبا با مدلهای جدید lg برابری میکنه . اگر 4167 تو بازار بود میگفتم برو عوضش کن. ولی مدلهای جدید lg آنچنان با لایتون فرقی ندارن .

مرسی از توجهتون، پس عوضش نکنم دیگه؟! فقط یه چیزی اینا اصلی و تقلبی ندارن که یه وقت؟!

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی از توجهتون، پس عوضش نکنم دیگه؟! فقط یه چیزی اینا اصلی و تقلبی ندارن که یه وقت؟!
فکرنکنم تقلبیش اومده باشه، فقط باید گارانتی یکساله مادیران باشه که مادیران هم تقلبیش رو گارانتی نمیکنه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من Lite-on رو گفتم ها! مگه مادیران Lite-on هم گارانتی می کنه؟!
24.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مال من پویا ارقام آسیاست! ببینم lg h-10 با 4167 چه فرقی داره؟

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم بنا به توصیة دوستان 4167 گرفتم واقعا رایتر خوبیه و حرف نداره اما لایتون حقیقتش دوستان دارن خیلی بی انصافیه بگیم به پای 4167 برسه کیفیت رایت 4167 اصلا قابل مقایسه نیست همچنین سرعت و قدرت خوندن بالا

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
صفحه قبل رو بخونید من گفتم 4167 بهترین رایتر الجی هست و لی دیگه وارد نمیشه . h10-n که تو بازار هست مشگلاتی داره و به خوبی 4167 نیست . به نظرم لایتون بهتره فقط ساپورت dvd-ram رو نداره که اکثرا استفاده نمیکنن ازش .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
صفحه قبل رو بخونید من گفتم 4167 بهترین رایتر الجی هست و لی دیگه وارد نمیشه . h10-n که تو بازار هست مشگلاتی داره و به خوبی 4167 نیست . به نظرم لایتون بهتره فقط ساپورت dvd-ram رو نداره که اکثرا استفاده نمیکنن ازش .

آقا خیلی ممنون بابت پاسخ، من بیشتر به خاطر ساپورت مادیران مدنظرم بود lg بگیرم، چون تعداد رایتم بالاست بعدم گفتم که چه بلایی سرم اومد به خاطر این گارانتی های متفرقه، ولی وات د هل! همینو می بندم!;) :rolleyes:

Pedram_amour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام:
من می خواستم که کمبو(Combo Drive) سه کاره بگیرم.یعنی هم سی دی رام باشه.هم رایتر باشه وهم دی وی دی رام.به نظرشما چه مارکی بگیرم وآیا اینکه اگه یه رایتر جدا بایه دی وی دی رام جدا بگیرم بهتره یا اینکه یه کمبو
بگیرم.
مرثی.بای

بالا