• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
combo هاي لايتون خيلي خوب هستن . البته جدا تهيه كنيد بهتره . dvd-rom لايتون . writer lg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام. خواستم فقط بگم من تاالان با این لایتون یه 70تایی dvd و 30 تایی cd زدم و مشکلی نداشتم. سرعت لود کردن و eject کردنش هم خیلی بالائه حال می کنم با اینش
45.gif
کلاً رایتر خوبیه، اگه گارانتیش مادیران بود من به همه توصیه می کردم!
38.gif

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه dvd rom كه ريد خوبي داشته باشه و البته كيفيت خوب تا قيمت 25 معرفي كنيد . ( كومبو نباشه چون بعد dvd r ميگيرم ) .
اينجور هم كه معلومه تمام ماركها حول يه قيمت ميچرخن اما مطمينا بايد از نظر كيفيت تفاوت داشته باشه !!! درسته؟؟ :cool:
ممنون .

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام ميخواستم نظرتون را درباره دی وی دی رايتر پايونير مارک xlc که قيمت هست 70 تومان

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
يه dvd rom كه ريد خوبي داشته باشه و البته كيفيت خوب تا قيمت 25 معرفي كنيد . ( كومبو نباشه چون بعد dvd r ميگيرم ) .
اينجور هم كه معلومه تمام ماركها حول يه قيمت ميچرخن اما مطمينا بايد از نظر كيفيت تفاوت داشته باشه !!! درسته؟؟ :cool:
ممنون .

دی وی دی رام برو پلکستور بگير قيمت هم 30 تومان هست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
dvd-rom لايتون كيفيتش از پلكستور بهتره و ارزونتر

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dvd-rom لايتون كيفيتش از پلكستور بهتره و ارزونتر
amd>intelعزيز پس من همين dvd rom لايتون بگيرم ؟؟ اگه تا سقف 25 تومن انتخاب بهتري هست بگين .
اسم و مدل خاصي هم اگه داره بگين كه اشتباه نكنم موقع خريد !!!
اگه آدرس مغازه هم مد نظر دارين بگين كه فروشندش با انصاف باشه راستش من زياد وقت گشتن ندارم . بازم ممنون. :cool: :)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
همون لايتون مناسبه . برو طبقه اول پاساژ ايران - دلتا سيستم . آقا سياوش

rf

Registered User
لایک‌ها
5
من چند روز پیش CD-Rom سوخت ولی از اون جا که قیمت cd-rom و dvd-rom چندان با هم فرقی نمی کنه تصمیم گرفتم یه dvd-rom بخرم حالا چند تا سوال داشتم :
اولا اگر یه dvd-rom بخرم برام کاملا جای یه cd-rom کار می کنه دیگه؟ منظورم اینه که من بیشتر می خوام باهاش cd اجرا کنم این مسیله تاثیر منفیی رویه کارکرد dvd-rom که نداره؟
ثانیا اگه میشه یه مارک خوب به همراه گارانتیش معرفی کنید.(لطفا حدود قیمتش رو هم بگین)
ثالثا من به این پست که نگاه می کردم هیچ حرفی از dvd-rom های asus نشنیدم؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله . كاملا با cd ها سازگاره dvd-rom . لايتون رو به شما توصيه ميكنم

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام ميخواستم نظرتون را درباره دی وی دی رايتر پايونير مارک xlc که قيمت هست 70 تومان

آقا این دی وی دی رایترای پایونیر حرف ندارن مخصوصا سری XLA شما حتی با یک A10 چهل وپنج تومنی میتونی بی مشکل سی یا دی وی دی رایت کنی چه برسه به XLA !:)

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
آقا این دی وی دی رایترای پایونیر حرف ندارن مخصوصا سری XLA شما حتی با یک A10 چهل وپنج تومنی میتونی بی مشکل سی یا دی وی دی رایت کنی چه برسه به XLA !:)

مرسی از جوابتون و ميخواستم بدونم آيا در خواندن دی وی دی هم خوب عمل ميکند

rf

Registered User
لایک‌ها
5
dvd-rom های asus چطورند؟ از نظر قیمت در چه حدودند؟ و آیا شرکت MTC گارانتیشون می کنه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سري جديد asus كيفيت گذشته رو ندارند و زود خراب ميشن . اما در مورد پايونير اين محصول توسط شركت asus توليد ميشه و مارك پايونير ميخوره

ocarina2

Guest
لایک‌ها
0
سلام
چند وقتیه دنبال یه DVD writer مناسب می گردم... مارکهای زیادی هست... اما خوب میدونید جنسهای الان دیگه مثل سابق نیست و به .... بنده
حالا تو این وضعیت چی پیشنهاد یکنید که نسبت به بقیه با کیفیت تر باشند؟قیمت هم تا حدودی برام مهمه
منتظر هستم....ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست من اين پايونير مكشي ها باز كردن و تميز كردن داخلشون راحت هست؟ شما تا به حال باز كرديد؟
مال من سفيده
ولي اين كار را انجام ندادم!
خبر ندارم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه، منظورم رنگش نيست.
منظورم از اين پايونير هايي هست كه دي وي دي رو مكش ميكنه داخل ﴿مكشي﴾

ocarina2

Guest
لایک‌ها
0
البته من از چند نفر پرسیدم .. میگن دیگه ان پایور سابق نیست...دوستم هم یه DVD رام داشت... خوب الان ضعیف شده.. بجز پایونر...اونایی که تجربه دارند بگن...

بالا