دوستان ! نیاز به یه نفر داریم که تاپیک " تحصیل در خارج " رو ایندکس کنه ... یعنی پست های مهمهش رو به همراه لینکشون ، توی یه لیست آماده کنه تا بذاریم صفحه اول ...
کی حاضره همکاری کنه ؟ ...
مرسی ...
کی حاضره همکاری کنه ؟ ...
مرسی ...
من الان یه نگاه انداختم ، مثلا چندتا تاپیک داریم که همه مربوط به پیام نور هستن .. نظرتون درباره ادغام تاپیک های مشابه چیه ؟
یه سوال : تاپیکایی که دوستان برای سوالاتی مثل " تحصیل در نروژ چطوریه " می زنن رو ادغام کنم با تاپیک تحصیل در خارج به نظرتون .. یا بذارم بمونه ؟ ...
مرسی از نظرت ...خب ... به نظر من ( که این نظرم یه کمی آینده نگرانست ) خوبه که برای سراسری , آزاد و پیام نور , هر کدوم , یه تاپیک سؤال و جواب و رفع مشکل داشته باشیم ...
الان اگر پیام نور متقاضی زیادی داره ... خوبه که برای شروع یه تاپیک پرسش و پاسخ بر ای مسائل پیرامون پیام نور داتشه باشیم ! ...
به نظرت یه کم اون تاپیک سنگین نمی شه ؟... اگه اشتباه نکنم قبلا هم با تاپیکهای دیگه ادغام شده بود ...
به نظر من اگه متقاضی زیاده ... چه اشکال داره که یه تاپیک جداگانه داشت باشیم براش ... اگه یه زمانی هم خواستیم که بخش رو ایندکس کنیم ( هر چند فکر می کنم زیاد موافق نباشی , التبه به نظر من ایندکس برای این بخش می تونه مفید باشه ! ) کارمون راحت تر می شه ! ...
...
درسته ... ولی اگه مثلا سه نفر توی سه بازه زمانی مختلف بخوان در مورد یه موضوع (مثلا تحصیل در نروژ ) سوال کنن و هر کدوم از اون تاپیکا سرجمع دوتا پست داشته باشه ، شاید یه ذره شلوغ بشه ... اگه به ترتیب کشورش کنیم از همه چی بهتره ... نه ؟
به نظر فکر خوبی میاد ! ... ولی من درست متوجه نشدم ... چی رو به ترتیب کشور کنیم ؟اگه به ترتیب کشورش کنیم از همه چی بهتره ... نه ؟
تمام موارد مربوط به تحصیل و دانشگاه و ادامه تحصیل و مقاطع پایین تر و بالاتر ، میان اینجا ...
قوانین :
* مطلبی رو که ذکر می کنید یا مال خودتونه یا مستقیما از جای دیگه ای نقل میشه ... در حالت دوم ، لطفا منبع رو ذکر کنید ... هم کلاس داره و هم ثواب !!
* دوستمون Muhammadinfo ، در این زمینه باتجربه محسوب میشه ... واسه اونایی که نیاز به راهنمایی بیشتر دارن ...
* (جدید) احساس می کنید که باید کاربر فعال بشید ولی هنوز نشدید ؟ ... احتمالا درست احساس می کنید ! ... همین جا مطرح کنید یا PM بزنید تا بررسی بشه ...
طبق معمول ، تشکر از بهروز بخاطر حمایت هاش ...
طبیعتا باید فعالیت کنیدآقا خیلی ممنون بخاطر زحمتاتون
من هنوز کاربر فعال نشدم ،باید چیکار بکنم؟؟
این فکر خوبیه که صفحه قبلی همین تاپیک هم مطرح شد ... مساله اینه که انجامش ساده نیست ؛ اگه دوستی آمادگی داره که انجام بده این کار رو ، اعلام آمادگی کنه ...با سلام
ببینید واسه بعضی کشورها مثل آلمان و ... تاپیک جدانیست و همه در تاپیک هایی مثل تحصیل در خارج هسنش که اگه بشه مثل تحصیل در سوئد یه تاپیک مجزا داشته باشند خیلی خوبه تا اطلاعات جامعی در مورد هر کشور داده بشه و طبیعتا با دید باز کشور مورد نظر انتخاب بشه ... درست نمی گم؟ واقعا به صورت کشور های خاص خیلی کم تاپیک داریم والبته کشورهایی مثل فرانسه و انگلیس و آلمان و امثالهم که کشورهای دارای دانشگاه های منعتبرتری هستند در تاپیک های جدا و کشورهایی مثل لهستان و مجارستان و ارمنستان و ... که کمتر در موردشون بحث می شه خیلی خوبه که در یک تاپیک باشن و البته اونهایی که تشابهات بیشتری با هم دارند...
امیدوارم عملی بشه ...
و البته اینکه دوستانی که در خارج تحصیل می کنند ممنون می شم در مورد کشورذهای محل تحصیلشون اطلاعات جامعه ای قرار بدند و البته اگه امکانش بود با عنایت seymour عزیز کاربر فعال بشند...
ممنون ار همه دوستان
این فکر خوبیه که صفحه قبلی همین تاپیک هم مطرح شد ... مساله اینه که انجامش ساده نیست ؛ اگه دوستی آمادگی داره که انجام بده این کار رو ، اعلام آمادگی کنه ...
آموزش ؟ ... یعنی چی ؟ ...یه آموزش برام بفرس اگه شد خودم میکنم