ببخشید تاپیک جغرافیا و اکولوژی ککجاست؟نیستشون....میشه لینک بدین؟
میشه یه توضیحی بدین که چطوریه که اصلا نیست و شما لینکش رو پیدا میکنید؟مگه اینجا صفحه 2 نداره؟یا داره و ما نمیبینیم...
میشه توضیح بدید که چطوریه که هست و شما نمی تونید لینکش رو پیدا کنید ؟ ... مگه شما قابلیت سرچ نداری ؟ یا قابلیت چک کردن تاپیک هایی که خودت ساختی ؟ ... یا پست هایی که توی بخش علم و دانش زدی ؟ ... یا جستجو از طریق گوگل و یاهو؟... یا استفاده از آپشن های توی control panel ات ؟ .. همه اینا رو چک کردی؟میشه یه توضیحی بدین که چطوریه که اصلا نیست و شما لینکش رو پیدا میکنید؟مگه اینجا صفحه 2 نداره؟یا داره و ما نمیبینیم...
فکر کنم میره بایگانی نه؟
از بابت لینک متشکر...
مرسی... خدایی من تازه اون نوار ایزار بالا و قسمت سرچ رو دیدم..تابحال خبر نداشتممیشه توضیح بدید که چطوریه که هست و شما نمی تونید لینکش رو پیدا کنید ؟ ... مگه شما قابلیت سرچ نداری ؟ یا قابلیت چک کردن تاپیک هایی که خودت ساختی ؟ ... یا پست هایی که توی بخش علم و دانش زدی ؟ ... یا جستجو از طریق گوگل و یاهو؟... یا استفاده از آپشن های توی control panel ات ؟ .. همه اینا رو چک کردی؟
من پیشنهاد دارم که یه بخش مجزا برای نجوم و ستاره شناسی زده بشه تا اینکه سر درگوم نبشیم و اینجا یا اونجا بریم :d
من یه تاپیک مجزا در بخش فیزیک زدم در مورد مقالات ستاره شناسی و مفاهیم مربوط به نجوم. منتها یه تاپیک هم هست در بخش اصلی علم و دانش( که قاطی هست هم اخبار و هم مقالات و هم نظرات کاربران که خیلی قاطی پاتی شده!!!). امیدوارم سیمور عزیز یه چاره اندیشی کلی کنه.
یکی دوبار هم قبلا گفتم که اگه یه بخش نامزد مستقل شدن و تبدیل شدن به زیربخش باشه ، همین نجومه .. مساله اینه که باید اول فعالیتی وجود داشته باشه تا بعد زیربخشی تشکیل بشه ... وگرنه صرفا باعث سردرگمی میشه ...
یه راه حل : چطوره من بخش ریاضی و فیزیک رو یه طوری تغییر نام بدم که نجوم هم درش بگنجه ... چطوره ؟ ... نظر بده ..
ممنون از توجهت ، دوست خوب ...
امیدوارم که رقم پستاتون به خاطر پست زدن در زمینه ی نجوم ,نجومی بشه!
موفق باشید!
هممم...من شاید نذر کنم اگه مشکل ف ی لترینگ به زودی حل شد یه سرو سامونی به اون تاپیک بدم اما قول نمیدما!
سلامممنون دوستان. پيشنهادي هست در خدمتم.