من میخوام درباره بکآپ اطلاعات به دست بيارم. من خودم يه هاست خريدم. میخوام بدونم اين BackUp چيه در اصل؟ و به چه دردی میخوره؟ آيا يه فايل خاصيه که توی هارد خودم نگهداری میکنم يا توی همون هاستم قرار داره؟ يکی منو روشن کنه.
به نقل از mehrdad1355 :نسخه بک اپ دراصل کل محتوای سایت شما به شکل یک فایل فشرده شده هست که در مواقع اضطراری که پیش میاد و فایلای اصلی شما پاک میشه یا خراب میشه از اون برای برگردوندن سایت به وضعیت روز بک اپ گیری استفاده میشه
در اصل یک سیستم ری استور هست
درضمن اون فایل رو هم روی هاست اصلی می تونی نگه داری و هم رو یک هاست رو یک سرور دیگه و یا روی هارد کامپیوتر خودت
بک آپو دانلودش کن !به نقل از varg :1- نگه داشتن بکآپ در خود هاست، خطرناک نيست؟ خوب ممکنه خود فايل بکآپ هم آسيب ببينه. ممکن نيست؟!
2- حالا من چهجوری میتونم يه نسخه بکآپ از سايتم بگيرم و اون رو تو هاستم يا توی هارد کامپيوتر شخصیام نگهدارم؟
فول بک آپ که بگیری میریزتش رو خود هاست !به نقل از varg :از کجا و چه طوری؟
خیر این بک اپ در پشت روت اصلی ساخته میشه و کسی جز از سی پنل یا اف تی پی به اون دسترسی نداره و مشکلی نیستبه نقل از varg :1- نگه داشتن بکآپ در خود هاست، خطرناک نيست؟ خوب ممکنه خود فايل بکآپ هم آسيب ببينه. ممکن نيست؟!
2- حالا من چهجوری میتونم يه نسخه بکآپ از سايتم بگيرم و اون رو تو هاستم يا توی هارد کامپيوتر شخصیام نگهدارم؟