• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره HYIPTracer.com

ehsank1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوست عزیز

احتمالا شما هم تا به حال چند باری از سایت http://www.hyiptracer.com بازدید کرده اید.این سایت قبلا فقط یک سایت Listing بود.اما به تازگی با تغییرات وسیعی مواجه شده است که از آن جمله می توان به افزودن سیستم Rating به این سایت اشاره کرد به این صورت که شما در کنار نام هر برنامه ای گزینه "Rate Now" را مشاهده می کنید به این معنی که شما با کلیک برروی این گزینه می توانید وارد صفحه Rating شوید و نظر خود را در مورد این برنامه بیان کنید.سپس ایمیلی برای شما ارسال می گردد که باید با کلیک برروی لینکی که در ایمیل موجود است نظر خود را Confirm کنید.همچنین با کلیک برروی گزینه "Program Details" می توانید نظرات دیگران را هم در مورد این سایت مشاهده فرمایید.

دراینجا به اختصار قسمتهای مختلف سایت را به شما معرفی می کنم.

Home:

صفحه اصلی سایت شامل اخبار جدید وجدیدترین برنامه های اضافه شده و جدیدترین نظرات در مورد برنامه های جدید است.

News:

اخباری در مورد سایت HYIPTRracer و سایر سایتها را دراین قسمت مشاهده می فرمایید.

LOGO,Partner ,Symbols:

در این قسمت لوگوی سایت و همچنین تعدادی از سایتهای همکار و همچنین علامتهایی را که در سایت به کار رفته است مشاهده می فرمایید.

BlackList:

دراین قسمت لیست سایتهای کلاهبرداررامشاهده می کنید.

Favorite:

دراین قسمت می توانید برنامه هایی را که مورد دلخواه شما است اضافه نمایید.

Forum:

فروم سایت که تا چند روز دیگر افتتاح می شود.

All Programs:

در این قسمت لیست کامل سایتها را مشاهده می فرمایید.

Exclusve:

این قسمت شامل سایتهایی است که از نظر ادمین بهترین سایتها می باشند.

BestRated:

در این قسمت بهترین سایتهایی را که از نظر بازدید کننده ها از طریق "Rating" مشخص گردیده است ملاحظه می فرمایید.

Last Adding:

دراینجا لیست جدیدترین سایتهای اضافه شده را مشاهده می فرمایید.

Payout:

در این قسمت اطلاعاتی در مورد سایتهایی که جدیدا پرداخت داشته اند ملاحظه می فرمایید.

Advertise:

دراین قسمت شما میتوانید برای تبلیغ بنر و یا افزودن برنامه خود به لیست اقدام کنید.

دراین قسمت می توانید از طریق فرم به ادمین سایت ایمیل بزنید.

Register:

در این قسمت می توانید به عضویت سایت ما در بیایید. و هرهفته آخرین اخبار را در مورد سایتهای مختلف دریافت کنید.البته کاربرد اصلی این گزینه برای کسانی است که می خواهند برنامه خود را به لیست ما اضافه کنند.به این ترتیب مه پس از ورود به این قسمت ووارد کردن اطلاعات برنامه خود آن را برای ادمین سایت می فرستند و ادمین پس از دریافت مبلغ مورد نیاز آن سایت را به لیست اضافه می کند.

Login:

این گزینه فقط برای کسانی کاربرد دارد که می خواهند برنامه خود را به لیست ما اضافه کنند.

همچنين با عضويت در گروه جديد HYIPTRracer در ياهو مي توانيد به افرادزيادي ايميل بفرستيد.براي عضويت در اين گروه مي توانيد از لينک زير استفاده نماييد:

http://finance.groups.yahoo.com/group/HYIPTracer

لطفا تمام ايميل را به زبان انگليسي ارسال فرماييد.

درضمن مي توانيد براي ارسال پيغام هاي خودبه ادمين سايت از ياهو مسنجر استفاده كنيد:

Yahoo MessengerID:hyiptracer

لطفا از سایت ما دیدن فرمایید و نظرات خود را برای ماارسال فرمایید.درضمن لطفا در مورد سایتهایی که به شما پول داده اند در قسمت "Rating" نظر بدهید.

دوستدار شما

احسان

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ببین اسکریپتت خیلی بدئه الان همه دارن از این استفاده مکنن خیلی تابلو شده یه زره قیافشو عوض کن
چون اسکریپت هایپ مانیتور هست و دزدیه

ehsank1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
ببین اسکریپتت خیلی بدئه الان همه دارن از این استفاده مکنن خیلی تابلو شده یه زره قیافشو عوض کن
چون اسکریپت هایپ مانیتور هست و دزدیه

بله اسكريپ هايپ مانيتوره ولي دزدي نيست.
من اين اسكريپتو از يك سايت معتبر خريدم نه از شخص

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از ehsank1980 :
بله اسكريپ هايپ مانيتوره ولي دزدي نيست.
من اين اسكريپتو از يك سايت معتبر خريدم نه از شخص
فرق نداره اولا من خودم تو کاره اسکریپت هستم ستی معتبر چیه بابا اینو از گرین هایپ دزدیدن و در ضمن میشه لطف کنی سایتو بگب هیچ موقع چیزه الکی نگو فک کردی هایپ مانیتور مثلا خله بیاد اسکریپتشو پخش کنه

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
فرق نداره اولا من خودم تو کاره اسکریپت هستم ستی معتبر چیه بابا اینو از گرین هایپ دزدیدن و در ضمن میشه لطف کنی سایتو بگب هیچ موقع چیزه الکی نگو فک کردی هایپ مانیتور مثلا خله بیاد اسکریپتشو پخش کنه
من به جای احسان آدرس میدم :
نمیدونم شاید از اینجا نگرفته باشه ولی من اینو دیدم
http://hyipmonitor.aboutscripts.com/?osCAdminID=688668b0b4d74057dba7ce1a361bc268
لطفا مطمئن شوید بعد ...
بای

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این چیه این که خوده اون ایته خوب منم همینو میگم دیگه این سایت فک کردی اسکریپتاش چیه همش دزدیه اسکریپت این سایت خودش یه چیزه ماله هاست هت اینم اسکریپتهارو میفروشه وگرنه فک کردی یه هایپ ریتینگ یا هایپ قیمتش اینقدره؟
بابا من خودم اینکاره ام اگه اسکریپت خواستی بگو

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اینجور سایتها هتن خودم هم یکی داشتم اما چون حال تبلیغ نداشتم بستمش اما اسکریپتهارو دارم
حالا وقتی میخوای یه چیزی بگی اول مطمئن شو داره با یکی که خودش اینکارست حرف میزنی یا نه
اگه خواستی خودم این اکریپتو دارم

بالا