• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"درحده هست" یعنی چی دقیقا؟؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
خوب اینطور که معلومه، عبارت "در حد" کوتاه شده "در حد نو" یا "در حد آک" است! و همانطور که استارتر در پست اول گفتند، حتما نوشتن دو کلمه الف و ک (آک) خیلی سخته و بار اضافی به انگشتان و صفحه کلید وارد می کنه! شایدم ساختن عبارات مخفف باکلاس تره!

داشتم سرچ می کردم رسیدم به آهنگی به نام "تز جدید" از علی پیشتاز. حالا اینو داشته باشید:

شاعر گرانقدر می فرماید:
"...بیستی
در حدی،بالا قدی!"

مثل اینکه واژه "در حد" کاربردها و مفاهیم دیگری دارد و در مورد انسانها هم به کار می رود! مثلا "دوست گرامی؛ شما واقعا درحدی!" آخه اینم شد واژه سازی!!!!

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
در زمان قدیم شاه یا باباش
تو بندر که جنس میومد ( آبادان )
رو جنسهای اروپایی ( انگلیس ) آرمه UK Band بود
و اون بنده خداها فک میکردن که یعنی جنس نو هست :دس
واسه همین رو زبونا افتاد که فلان جنس اک بند هست ( یعنی نو هست ) ، در حالی که نمیدونستن منظور جنسه انگلیسی هست
حالا یه سری هستن که میخوان این فرهنگ و عوض کنن و به جای اک بگن حد یا حده

جالب بود.ممنون
پ.ن: بالاخره نمردیم و توی این پی تی یچیزی یاد گرفتیم:D

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
در حد آکبند.

تاپیک رو دیدم کلی خندیدم. آخه من هم بار اولی که این کلمه داشت جا وا میکرد همین سئوال برام پیش اومده بود.

تو افغانستان دیدم یارو گوشی خرید بلافاصله کارتنش رو انداخت دور. >> نمیدونم چه برداشتی میشه ازش کرد. گفتم عریضه خالی نباشه یه چیزی گفته باشم.

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
در حد آکبند.

تاپیک رو دیدم کلی خندیدم. آخه من هم بار اولی که این کلمه داشت جا وا میکرد همین سئوال برام پیش اومده بود.

تو افغانستان دیدم یارو گوشی خرید بلافاصله کارتنش رو انداخت دور. >> نمیدونم چه برداشتی میشه ازش کرد. گفتم عریضه خالی نباشه یه چیزی گفته باشم.
گوشیش در حد بود یانه :D
پسر اوغانستان از ما پیشرفته تره

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
خوب اینطور که معلومه، عبارت "در حد" کوتاه شده "در حد نو" یا "در حد آک" است! و همانطور که استارتر در پست اول گفتند، حتما نوشتن دو کلمه الف و ک (آک) خیلی سخته و بار اضافی به انگشتان و صفحه کلید وارد می کنه! شایدم ساختن عبارات مخفف باکلاس تره!

داشتم سرچ می کردم رسیدم به آهنگی به نام "تز جدید" از علی پیشتاز. حالا اینو داشته باشید:

شاعر گرانقدر می فرماید:
"...بیستی
در حدی،بالا قدی!"

مثل اینکه واژه "در حد" کاربردها و مفاهیم دیگری دارد و در مورد انسانها هم به کار می رود! مثلا "دوست گرامی؛ شما واقعا درحدی!" آخه اینم شد واژه سازی!!!!
دیگه وقتی SMS که خودش مخخف Short Message Service بوده رو می کنن S چه انتظاری داری دیگه؟؟ :D
توهین نباشه ولی عموما ملت گ0شادی هستیم ما ایرانی ها :)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
در حد یعنی در حد اکبند
در حده همون معنی رو میده فقط اون ه اخرش تا تعنیث هست! یعنی اجناس مونث در حد اکبند رو میگن در حده :D:D:D

Sent from my Awesome LG P713

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
کلا در پی تی کلمات زیادی وجود داره که خیلیا معنیشو نمیدونن هنوز:)
البته قبلا بیشتر بود

majofempire

Registered User
لایک‌ها
90
شاید درد وجدان نمیزاره کامل جمله رو بنویسن!

gl1392

Registered User
لایک‌ها
6
مخفف کردن مواقعی که واقعاً اون کلمه سخت هست خوبه ، ولی دیگه دوتا حرف بیشتر این حرفا رو نداره که،
اینجور آدما باید با گوشیشون در حالت انگلیسی 100 بار پشت سر هم بنویسن tahghighat
:D

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
آخرین برداشت من از این واژه، ورژن 1.0.1:

"درحد" در واقع کوتاه شده "درحد نو" یا "درحد آک" است ولی به مرور زمان به "تمیز و سالم" تغییر معنی پیدا کرده.

m_3pid

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون از توضیخات

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
اخه جالبه بعضی ها مینویسن گوشی فقط بالاش چند جا ضربه خوردگی داره و زه دورش رنگش پریده و کناره هاش ضربه خوردگی خفیف داره که بر اثر افتادن از پشت بوم طبقه 7 ایجاد شده که مشکلی در کارکرد گوشی ایجاد نکرده:confused: !!!!!و پشتشم چند تا گسل(همون خراش) داره که چون دسته بچه بوده ناخن کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!و چند تا خط و خش که.---------------------------------------------------با یه گارد حل میشه و در واقع گوشی میشه در حد اک:general107:
این قسمت یعنی چی الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟o_Oo_Oo_Oo_O:general607:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
کلا کسی که میگه در حده یعنی باید از اکبند قابل تشخیص نباشه
و از اوردن کلمه ( فقط ) تو جملتاش پرهیز کنه
فقط یه نقطه داره و
فقط یه خط نانو متری و ....
درحده یعنی فقط و فقط نداره

rezaovo

Registered User
لایک‌ها
120
معمولا دوستان گاهی اوقات واژه ها و کلماتی رو مخفف میکنن یا کلا ایجاد میکنن که بگن موهاشون رو تو این کار سفید کردن و خیلی حرفه ای هستن و آره داداش . به عنوان مثال یه زمانی که تراوین و این چیزا بازی میکردیم تو یاهو به یکی گفتم کجایی ؟ گفت gn هستم ! منم متوجه نشدم گفتم یعنی چی ؟ گفت یعنی تو گیم نت هستم . یعنی میخواست بگه ما اینقدر گیمر ماهری هستیم و همیشه گیم نت هستیم که ...
یا اون اوایل که با وی پی اس آشنا شدم به یه فروشنده ای گفتم از فلانی وی پی اس خریدم مثلا ماهی 20 تومن شما چرا همون مشخصات رو میدی 30 تومن برگشت گفت وی پی اس از کدوم dc هست ؟ منم dc رو مخفف disconnect میدونستم ولی دیدم منظور ایشون این نیست . گفتم دی سی یعنی چی ؟ گفت یعنی دیتاسنتر . و بعدشم گفت برو عمو خیلی تازه کاری و فلان . خلاصه دلیلش همینه . اگه فروشنده بگه در حد آک منظور رو میرسونه ولی اگه بگه در حد هست یا در حده حد هست یعنی ما اینکاره ایم و موهامون رو مثلا تو آسیاب سفید نکردیم . خلاصه هم میخوان بگن حرفه ای هستن هم اینکه متمایز باشن .

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اصطلاحات نچسب و حال به هم زن :
"در حد"
این یکی رو داشته باشید :| >>>>> "گوشی برای من بود" (یعنی گوشی مال من بود که گذاشتمش برای فروش.)

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
اصطلاحات نچسب و حال به هم زن :
"در حد"
این یکی رو داشته باشید :| >>>>> "گوشی برای من بود" (یعنی گوشی مال من بود که گذاشتمش برای فروش.)
یه نمونه دیگه از کاربرد اشتباه "برای":
این سایت برای من است! => یعنی این سایت متعلق به من است و من مدیرش هستم.

بالا