• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
نمیشه لینک بدین واسه دانلود؟

از سایت نوکیا نمیتونم بگیرم! یوزر و پسش راه نمیده!

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از desertrose :
بچه ها اين برنامه رو كسي نداره؟(اگر كركش رو هم بتونيد پيدا كنيد ممنون ميشم )
msgsaver_1_16.sis
بچه ها اين برنامرو كسي نداره ؟؟؟
من خيلي لازمش دارم ..........

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده من اهوازم... رایتر هم ندارم... روی کامپیوترمه.... حجمش بالاس....

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از emroozi :
آقا یه کاریش کن! من این برنامه رو نیاز دارم!
پولشم هر چه قدر شد حساب میکنم باهات!

deli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
Salam
man yek mobil6230i daram ke mekhaham answer machin nasb konam.
lotfan man ra rahnamaee befarmaeed.

pariya66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها :D این اولین پست منه ممنون میشم اگه خیلی زود کمکم کنین :rolleyes:

من یه نوکیا 6101 گرفتم با یه اینفرارد MA620 ؛ اینفرارد رو نصب کردم ولی وقتی برنامه اش رو باز میکنم میگه MA620 رو پیدا نمیکنه و اگه اشتباه نکنم این یعنی این که درایور این اینفرارد هنوز به طور کامل نصب نشده ! یه دنیا ممنون میشم اگه بگین چی کار کنم که درست نصب بشه و سوال بعدی این که تو مدلهای این اینفرارد مدل 6101 نیست دقیقاً از کجا دانلود کنم بهتره اگه میشه لینک بدین مرسی:happy: :blush:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از emroozi :
من میخوام این برنامه رو!
یه کاریش کن!

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
در مورد قفل گذاری و کد کذاری روی فایلهای صوتی و تصویری رو گوشی نوکیا 6630 کسی برنامه مطمئنی سراغ داره؟ اگه ممکنه لینک دانلود یا آدرسش رو بدید که استفاده کینم. ممنون.
ضمناً من سرچ کردم اما پیدا نشد. بعد نگین اگه سرچ میکردی پیدا میشدااااااا :D

pariya66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی بی معرفتین !! جواب من شاید 4-5 خط هم نشه ولی نخواستید کمک کنید که کار من هم راه بیفته دم همتون گرم.....

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از pariya66 :
سلام بچه ها :D این اولین پست منه ممنون میشم اگه خیلی زود کمکم کنین :rolleyes:

من یه نوکیا 6101 گرفتم با یه اینفرارد MA620 ؛ اینفرارد رو نصب کردم ولی وقتی برنامه اش رو باز میکنم میگه MA620 رو پیدا نمیکنه و اگه اشتباه نکنم این یعنی این که درایور این اینفرارد هنوز به طور کامل نصب نشده ! یه دنیا ممنون میشم اگه بگین چی کار کنم که درست نصب بشه و سوال بعدی این که تو مدلهای این اینفرارد مدل 6101 نیست دقیقاً از کجا دانلود کنم بهتره اگه میشه لینک بدین مرسی:happy: :blush:
شما بريد توي device manager و درايو اينفرارد رو uninstall كنين بعد كابل اينفراردو از جاش در بيارين و سيستمو ريست كنين و وقتي ويندوز بالا امد مجددا عمليات نصبو انجام بدين كه خب خودبه خود ويندوزتون ريست هم ميشه و در نهايت مجددا كابلو وصل كنيد كه در صورت نصب موفقيت آميز ديوايس شما رو ميشناسه و يكسري مراحل نصب هستش كه بايد انجامش بدين (دقيقا مثل نصب هر سخت افزار ديگه ) ... اگر مشكل حل نشد بايد ويندوز مجدد نصب كنيد (فقط بايد توجه كنيد كه قبل از نصب اوليه نبايد كابل اينفراردو وصل كنين )
مشكل دومتون هم چندان مهم نيستش (مهم اوليست ) چون وقتي pair ميشن خودش ميشناسه موبايلو ...
شاد باشين

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي من قاطي كرده :( آنتي ويروس مك كافي رو نصب كردم روش. برنامه رو اجرا كردم. يه دور هم اسكن شد و چيزي نبود. بعد كه خواستم برم منو نرفت و خيلي كند دوباره مك كافي رو بالا آورد. چند بار روشن و خاموش كردم تازه با ردآوردن باطري چون اصلاً ميشه گفت كلاً تعطيله CPU :eek:
اصلاً منو رو كه ميزنم باز نميكنه ميشه گفت هنگ كرده. نميدونم چه مرگش شده. كلاً تعطيله :(
الان 2 ساعته علافم. كسي نميدونه چي كارش كنم؟ حتي نميتونم مك كافي رو reinstll كنم :((
گوشي هم 6630 هست.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اگه وضع به این وخیمی هست خب چرا مستر ریستش نمیکنی!!!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
يه برنامه هست كه همه نوع عكسيو به يه اندازه و فرمت خاصي(ota) براي sms كردن تبديل ميكنه كسي ميدونه اسم اين برنامه چيه يا اينكه لطفشو بيشتر كنه لينك دريافتشو هم بزاره:)
درخواستش ضروريه

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
سلام!
آقا من یه برنامه میخوام که وقتی طرف زنگ میزنه عکسش رو نشون بده.
گوشی هم 7610 هستش

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از kamiar :
سلام!
آقا من یه برنامه میخوام که وقتی طرف زنگ میزنه عکسش رو نشون بده.
گوشی هم 7610 هستش
برنامه مورد نیاز شما اسمش FSCaller هست اگه پیدا نکردی آخرین ورژنش در آپلود سنتر سایت ما هستش

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از roozbeh :
این برنامه سیملیتور رو که نرم افزار های موبایل رو میتونه رو کامپیوتر اجرا کنه رو کسی داره؟
همچنان منتظر!:blink:

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Xradical :
يه برنامه هست كه همه نوع عكسيو به يه اندازه و فرمت خاصي(ota) براي sms كردن تبديل ميكنه كسي ميدونه اسم اين برنامه چيه يا اينكه لطفشو بيشتر كنه لينك دريافتشو هم بزاره:)
درخواستش ضروريه
هيچكي اينجا نيست لااقل اسم اين برنامه رو بدونه؟! :blink:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Xradical :

:D همه جا که بخش سخت افزار نمیشه !

-------------------------------

:blink: دوستان کمک ! من با بلوتوث یه سری فایل صوتی تصیری از یه دوست گرفتم و این فایل ها همه رفتن به قسمت INBOX که از حافظه خود گوشی استفاده میکنه !

من وقت از آپشن حافظه گوشی رو چک میکنم میگه 5 مگابایت توسط MESSAGES اشغال شده !!!! اون فایل هارو از تو inbox پاک کردم اما هنوزم میگه که 5 مگابایت از حافظه گوشی توسط MESSAGES اشغال شده... چطور میتونم فایل های موجود در قسمت مسیجز رو ببینم ؟ با وصل کردن گوشی به کامپیوتر این فایل ها رو پیدا نکردم تو پوشه ها ( البته قبل از پاک کردن فایل ها از خود گوشی )...

:eek: :(

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از Xradical :
من این برنامه رو دارم ولی اسمش یادم نیست که توی کامپیوتر براتون دنبالش بگردم.اگه براتون پیدا کردم میذارم

بالا