بچه ها اين برنامرو كسي نداره ؟؟؟به نقل از desertrose :بچه ها اين برنامه رو كسي نداره؟(اگر كركش رو هم بتونيد پيدا كنيد ممنون ميشم )
msgsaver_1_16.sis
آقا یه کاریش کن! من این برنامه رو نیاز دارم!به نقل از emroozi :شرمنده من اهوازم... رایتر هم ندارم... روی کامپیوترمه.... حجمش بالاس....
Salamبه نقل از ataasgari :در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
من میخوام این برنامه رو!به نقل از emroozi :شرمنده من اهوازم... رایتر هم ندارم... روی کامپیوترمه.... حجمش بالاس....
شما بريد توي device manager و درايو اينفرارد رو uninstall كنين بعد كابل اينفراردو از جاش در بيارين و سيستمو ريست كنين و وقتي ويندوز بالا امد مجددا عمليات نصبو انجام بدين كه خب خودبه خود ويندوزتون ريست هم ميشه و در نهايت مجددا كابلو وصل كنيد كه در صورت نصب موفقيت آميز ديوايس شما رو ميشناسه و يكسري مراحل نصب هستش كه بايد انجامش بدين (دقيقا مثل نصب هر سخت افزار ديگه ) ... اگر مشكل حل نشد بايد ويندوز مجدد نصب كنيد (فقط بايد توجه كنيد كه قبل از نصب اوليه نبايد كابل اينفراردو وصل كنين )به نقل از pariya66 :سلام بچه هااین اولین پست منه ممنون میشم اگه خیلی زود کمکم کنین
![]()
من یه نوکیا 6101 گرفتم با یه اینفرارد MA620 ؛ اینفرارد رو نصب کردم ولی وقتی برنامه اش رو باز میکنم میگه MA620 رو پیدا نمیکنه و اگه اشتباه نکنم این یعنی این که درایور این اینفرارد هنوز به طور کامل نصب نشده ! یه دنیا ممنون میشم اگه بگین چی کار کنم که درست نصب بشه و سوال بعدی این که تو مدلهای این اینفرارد مدل 6101 نیست دقیقاً از کجا دانلود کنم بهتره اگه میشه لینک بدین مرسی:happy: :blush:
برنامه مورد نیاز شما اسمش FSCaller هست اگه پیدا نکردی آخرین ورژنش در آپلود سنتر سایت ما هستشبه نقل از kamiar :سلام!
آقا من یه برنامه میخوام که وقتی طرف زنگ میزنه عکسش رو نشون بده.
گوشی هم 7610 هستش
همچنان منتظر!:blink:به نقل از roozbeh :این برنامه سیملیتور رو که نرم افزار های موبایل رو میتونه رو کامپیوتر اجرا کنه رو کسی داره؟
هيچكي اينجا نيست لااقل اسم اين برنامه رو بدونه؟! :blink:به نقل از Xradical :يه برنامه هست كه همه نوع عكسيو به يه اندازه و فرمت خاصي(ota) براي sms كردن تبديل ميكنه كسي ميدونه اسم اين برنامه چيه يا اينكه لطفشو بيشتر كنه لينك دريافتشو هم بزاره![]()
درخواستش ضروريه
به نقل از Xradical :هيچكي اينجا نيست لااقل اسم اين برنامه رو بدونه؟! :blink:
من این برنامه رو دارم ولی اسمش یادم نیست که توی کامپیوتر براتون دنبالش بگردم.اگه براتون پیدا کردم میذارمبه نقل از Xradical :هيچكي اينجا نيست لااقل اسم اين برنامه رو بدونه؟! :blink: