• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام به دوستان عزیز
من یک سوال دارم هرچقدر گشتم جوابی براش نگرفتم:(
امیدوارم اینجا جوابشو بگیرم
من گوشیم سونی اریکسون k610i هست میخواستم بدونم میشه نرم افزاری براش پیدا کرد
که صفحه اصلی یا sms و همینطور فایلهاشو قفل کرد

ممنون میشم اگه اطلاع دارید کمکم کنید

اگه ميخواي صفحه دسكتاپت رو قفل كني برو Setting ---> Security ----> Sim&Phone ----> Lock Code

اينطوري صفحه دسكتاپ گوشيت رمز دار ميشه !

برنامه هم براي قفل گذاشتن روي اس ام اس زياد هست ! تو همين تايپيك بود !;)

spring.queen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اگه ميخواي صفحه دسكتاپت رو قفل كني برو Setting ---> Security ----> Sim&Phone ----> Lock Code

اينطوري صفحه دسكتاپ گوشيت رمز دار ميشه !

برنامه هم براي قفل گذاشتن روي اس ام اس زياد هست ! تو همين تايپيك بود !;)

اما این کار فقط توی گوشیهای نوکیا جواب میده با این همه امتحان کردم فقط موقعه روشن شدن گوشی
password میخواد نه وقتی که گوشی روشنه

میشه راه قفل کردن sms ها رو بگید.

skystar22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته اون دوتا رو دیدم ولی شاید Avi با بیتریت خاصی رو پخش میکنه

البته چنتا فایل Avi دیگه رو هم تست کردم که بعضی هاشون رو به خوبی اجرا کرد

از آپلود فایل هم خیلی ممنونم

codec شما حتما باید divx 5 به بالا باشه وهر بیتریت را قبول میکنه اگر divx 6 باشه که بهتر

من که تا بیتریت 650 تست کردم به راحتی جواب داد

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
codec شما حتما باید divx 5 به بالا باشه وهر بیتریت را قبول میکنه اگر divx 6 باشه که بهتر

من که تا بیتریت 650 تست کردم به راحتی جواب داد
کمی بیشتر توضیح بدید بیزحمت یعنی موقع تبدیل فیلم این بیتریت باید تنظیم بشه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پویا جان، یه سرچ بزن سایت رو، برنامه ی M3 که علیرضا معرفی کرده بود بهترین برنامه واسه تبدیل فیلم ها به فرمت mp4 ــه، که خود پلیر p990 هم می تونه پخششون کنه، کار با M3 هم خیلی ساده 'ست...

ولی اگه می خوای حتماً divx کنی کلیپ هارو، می تونی از Pocket Divx Encoder استفاده کنی. Device رو PC انتخاب کن و بیتریت صدا رو بزار روی 128 و تصویر رو روی 410 .. یا هم اینکه PDA انتخاب کن و بزار حداکثر کیفیت.. که می شه صدا 96 و تصویر 360

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
4tkm7mf.jpg

این برنامه امکانات خوبی داره، از جمله امکان پخش divx و کودک های متفرقه ای که می تونید براش دانلود کنید... استفاده ی عمده 'ش شاید برای کسایی باشه که با divx player مشکل دارن (ارور trial ended !)

برنامه کرک شده و Unsigned هست، باید خودتون Sign ش کنید. راهنمای انگلیـسی Sign کردن رو ایـــنجا می تونید بخونید، همون کاری روباید بکنید که برای sign کردن advanced call manager انجام دادید . توجه داشته باشید که وقتی certificate های مخصوص IMEI گوشی خودتون رو تهیه کردید، می تونید دفعه های بعدی برای sign کردن برنامه ها از همون فایل ها (whatever.cer , whatever.key )استفاده کنید.

Features:

* Standard AVI format, allowing you to preview converted files on your PC.
* Uses downloadable video codecs, allowing you to compress and play back videos in your favorite format.
* Player uses the phone screen in portrait or landscape mode, utilizing the full screen size of the device.
* PC converter allows you to split video file into multiple segments, so that it fits onto your memory card, if not entire, then cut to more parts - you may watch your favorite video in parts, e.g. while traveling to work/school.
* First mobile player which supports subtitles - allowing you to watch movies in different languages.
* Friendly PC converter - preview videos on PC, select parts you want to convert, alter quality.
* Supports DirectShow codecs, so you may use video codecs downloadable from the internet.
* Very fast conversion, on standard PC conversion is 5x faster than video clip playback time. You'll convert entire movie in just a few minutes
* Bicubic rescale algorithm shrinks video to small screen size in best possible quality.
* Adjustable quality parameters for video and audio streams, allowing to tune target video to your needs.
* Customizable video Player (brightness , audio sync , volume , and more)​

فایل های ضمیمه

• smartmovie.uiq3.cracked.unsigned.zip
    493.5 KB · نمایش ها: 451

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پویا جان، یه سرچ بزن سایت رو، برنامه ی M3 که علیرضا معرفی کرده بود بهترین برنامه واسه تبدیل فیلم ها به فرمت mp4 ــه، که خود پلیر p990 هم می تونه پخششون کنه، کار با M3 هم خیلی ساده 'ست...

ولی اگه می خوای حتماً divx کنی کلیپ هارو، می تونی از Pocket Divx Encoder استفاده کنی. Device رو PC انتخاب کن و بیتریت صدا رو بزار روی 128 و تصویر رو روی 410 .. یا هم اینکه PDA انتخاب کن و بزار حداکثر کیفیت.. که می شه صدا 96 و تصویر 360
فرهاد جان از راهنماییت بی نهایت ممنون

خموشبختانه برنامه M3 رو دارم و از Mp4 عالیش رو گوشیهام استفاده میکنم فقط مشکلم با فرمت Avi بود که با ایت نوضیحات دیگه مشکلم حل میشه
18.gif

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
چجوری می تونم هنگام مکالمه صدای از قبل ضبط شده رو بذارم جای من صحبت بکنه؟ منظورم منشی نیستا
برنامه واسه پخش اهنگ و ضبط صدانصب کردم با اون میشه؟؟(گوشی5500(

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام کسی برنامه قفل تلفن برای Sony Ericson نداره ؟!! یعنی اینکه بعد از قفل کی برد درخواست رمز عبور کنه !!

skystar22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه smart movie برنامه خوبیه ولی یه مشکل بزرگی داره و اون پخش فیلم ها در اندازه استاندارد گوشی

یعنی اگه کوچکتر یا بزرگتر از این اندازه باشه را نمایش نمی ده ولی برنامه divx player فیلم را در هر اندازه ای نشون

میده و کمتر با فیلم ها مشکل ایجاد می کنه چون شرکت سازنده اش همون شرکت divx است

فقط کافی هنگام فشرده سازی از divx 5 یا divx 6 استفاده کنید

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بچه ها من با فونتهای فارسی توی گوشیم مشکل دارم!
از را کپی اون فولدر به رم هم نتیجه ای نگرفتم!
کریستال عربیک هم به درد سرش نمیارزه که نصب کنم!
شما راه دیگه ای سراغ دارین برای این کار یا نه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
برنامه بارکدر برای تشخیص کشور سازنده محصول از روی شماهر بارکد گوشی( با فرمت جاوا)

لینک

abbas3stars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزان.
من ميخواستم ببينم ميشه فلاشر N93i رو بطور كامل مثل K750 روشن كرد.
اگه ميشه لطفا نرافزارش رو برام بذارين ، ممنون ميشم.:rolleyes:

david est2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپیک خیلی عالیه کلی استفاده کردیم
دستتون درد نکنه
خسته نباشید

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان برنامه ای هست که 1 نوع فیلتر روی صدای شما بزاره که شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدبل کنه در گوشی p990i???

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بچه ها خبر خوش
بالاخره واسه uiq3 هم دیکشنری ساخته شد
http://www.phdi-co.com/
از اینجا میتونید خریداری کنید....البته یه مقدار به نظرم هنوز گرون میرسه قیمتش 7000 تومان هست شاید هم نسبت به کارو وقتی که روش گذاشتن معقول باشه ....:happy:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یکی هم ما رو تحویل بگیره سوال کردم خیر سرم :hmm:میگم : برنامه ای هست که 1 نوع فیلتر روی صدای شما بزاره که شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدبل کنه در گوشی p990i??? اگه بشه که زندگی شبیه این:lol: میشه نه؟؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به همه

بچه ها من این 3-4 مورد رو برای p990 لازم دارم :

ماشین حساب مهندسی

دیکشنری انگلیسی به فارسی

بازی بیلیارد با گرافیک بالا و روان

شطرنج

مین روب :D

خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید :)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام به همه

بچه ها من این 3-4 مورد رو برای p990 لازم دارم :

ماشین حساب مهندسی

دیکشنری انگلیسی به فارسی

بازی بیلیارد با گرافیک بالا و روان

شطرنج

مین روب :D

خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید :)

این ماشین حساب مهندسی که با کلی بد بختی از فرومهای خارجی دودر کردم!(چون خودم واقعا بهش احتیاج داشتم)
مشاهده پیوست abakus-uiq3.rar

در مورد دیکشنری میتونی هرچی خواستی از قسمت نرم افزارهای جاوای همین فروم استفاده کنی.

بازی بیلیاردهم دارم منتها یه مرحله بیشتر نداره..! اگه میخوای اون رو هم بذارم؟
ugly_confused2.gif

بالا