BraveKnight
Registered User
این کارو هم کردم.اول گوشی رو وصل کن و برو توی Phone Mode
بعد برنامه رو اجرا کن.
فکر کنم درست بشه:happy:
جواب نداد :wacko:
این کارو هم کردم.اول گوشی رو وصل کن و برو توی Phone Mode
بعد برنامه رو اجرا کن.
فکر کنم درست بشه:happy:
یعنی همزمان با این برنامه pc suite هم باید نصب باشه؟بله همینه ولی باید Pc Suite هم نصب باشه.
ببینین شما باید Pc Suite رو نصب کنین بعد گوشی که شناسایی شد از طریق کابل USB بعد برین تو MyPhone Explorerیعنی همزمان با این برنامه pc suite هم باید نصب باشه؟
خیلی ممنون دوست عزیز، کار کرد.ببینین شما باید Pc Suite رو نصب کنین بعد گوشی که شناسایی شد از طریق کابل USB بعد برین تو MyPhone Explorer
گوشی هم سره Phone Mode بزارین.
خواهش میکنم.خیلی ممنون دوست عزیز، کار کرد.![]()
کلا تمامی سری P سونی اریکسون منشی ندارن...اصلا براشون موجود نیست...
من پیدا نکردم احتمال 99 در صد هم وجود نداره ولی اگر پیدا کردی به ما بدهآیا چنین برنامه ای وجود داره ؟ لازم دارم
سلام به همگی
رفقا من یکی دو تا برنامه برای تبدیل موبایل به وبکم دیدم که برای k750 بود ولی برای گوشی من که k510 هست کار نکرد. آیا برای SE k510i برنامه ای وجود داره که بشه به وبکم تبدیلش کرد؟
كسي اين برنامه را ندارد ؟
ممنون دوست عزیز، یکیش SEWEBCAM بود که تو کامپیوتر نصب میشه و دیگری MOBILEWEBCAM که تو موبایل نصب میشد. البته باید نصب میشد ولی نشد! اون برنامه ی اولی نوشته بود برای کا 750 و .. کار میکنه ولی اصلاً جواب نداد هر چی باهاش ور رفتم آخه به نظرم نباید بین این دو تا گوشی زیاد تفاوت باشه فقط صفحه نمایش مال من 128*160 هست و کا 750 ، 176*220 .
سلام دوستان.یه دیکشنری فرانسه به فارسی یافرانسه به انگلیسی میخواستم.ممنون میشم اگه کسی سراغ داره لینکشو بذاره
نگفتید برای چه گوشی می خواهید
این برای سری 60 = آکسفورد انگلیسی به فرانسه و بلعکس
دانلود نرم افزار مورد نیاز برای دیدن دیکشنری - حجم 65.65 kb
دانلود دیکشنری - حجم 689.29 kb
پسوردشم 00000 یا 00000-00000 البته اگر هیچ کدومشم کار نکرد نگران نباشید چون کرک شدست و هیچ موقع Expire نمیشه
ممنون دوست عزیز ولی من برای گوشی p990 میخوام!:blush:اگه داشته باشی ممنون میشم![]()
نرم افزار ضبط صدا بيش از 1 دقيقه براي 6630 ؟ لطفا اگه مي شناسيد كمك كنيد؟
لينك دانلودشو بزاريد
تشكر
برای جاوا هست به کارتون میاد؟؟؟