• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

golesorkh_11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایلی که شما دانلود میکنی با پسوند jar هست که باید اونو تو گوشی کپی کنی و از داخل گوشی اونو اجرا کنی تا نصب بشه. نباید با winrar بازش کنی چون پسوندش rar یا zip نیست.

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایلی که شما دانلود میکنی با پسوند jar هست که باید اونو تو گوشی کپی کنی و از داخل گوشی اونو اجرا کنی تا نصب بشه. نباید با winrar بازش کنی چون پسوندش rar یا zip نیست.

سلام

از راهنمايي شما متشكرم.كپي همان پاسخ به مورد را كه دوست عزيز Amir-elx هم در تاپيك 5700 جواب داده بودند اينجا مي آورم .

همين كار را كردم ولي به هنگام باز كردن پيغام خطا داد كه نوع فايل ساپورت نميشود.در ضمن پسوند فايل را هم rar نشان ميدهد نه jar.راستي بعد از اينكه از حالت زيپ شده خارج مي شود هم داخل آن تعدادي فايل با فرمت PNG تعدادي با فرمت BIN و فولدري با فايلي به فرمت MF در داخل آن وجود دارد.اجازه بدهيد لينك دانلود يكي از فايل ها را از سايت مذكور قرار دهم كه بعد از دانلود چنين اتفاقي مي افتد :

به عنوان كتاب شازده كوچولو با فرمت جاوا كه لينك دانلود ان به صورت زير است:

http://www.gsmaria.com/Softwares/Download.aspx?id=686

با تشكر

golesorkh_11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من همین الان این کتاب رو دانلود و روی N70 نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم. فایل هم با فرمت jar بود.من تو اون سایت دو تا کتاب بیشتر ندیدم. یکی شاهزاده کوچولو با فرمت jar که جاوا است و دومی انجیل بود که زیپ شده بود و فایل داخلش با فرمت sis است. بقیه فایلها هم که برای نمایش فایلهای PDF تو گوشی بودن.
Shazdeh_Kocholo_GsmAria.jar
eBible_GSMAria.zip
شما قابلیت نمایش پسوند فایلها رو توی My Computer فعال کنی میتونی پسوند فایل رو ببینی.برای این کار my computer رو باز کن بعد بالای my computer برو به tools بعد folder options بعد بالای پنجره باز شده تب view رو بزن بعد توی گزینه هایی که پایینتر میبینی تیک گزینه hide extensions for known file types رو بردار و ok کن. از این به بعد ویندوز پسوند فایلها رو نمایش میده. حالا فایلی که دانلود کرده بودی رو ببین با چه پسوندی هست باید به صورت Shazdeh_Kocholo_GsmAria.jar باشه. فقط یادت باشه بعدا گزینه نمایش ندادن پسوند فایلها رو دوباره فعال کنی.
اگه پسوند فایل jar بود Nokia PC Suite رو اجرا کن و به قسمت Install Aplications برو. در پنجره سمت راست جایی از گوشی که میخوای فایل کپی بشه (حافظه گوشی و یا Memory Card) رو انتخاب کن. در پنجره سمت چپ هم فایلت رو انتخاب کن و روش دو بار کلیک کن. فایل داخل گوشی کپی میشه و به شما پیام میده که بقیه مراحل رو از روی گوشی انجام بدین تا فایل نصب بشه.
ببخشید زیاد توضیح دادم چون نمیدونستم شما چقدر بلد هستین و مشکلتون تو کدوم قسمته.
اگه فایلتون پسوند دیگه ای داشت دوباره دانلودش کنید. الان که من دانلود کردم jar بود.

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من برنامه مثل بلک لیست برای P1 و همچنین برنامه برای مدیریت sms تو کامپوتر میخوام
ممنون

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دوستان من برنامه acrobat reader رو برای گوشیهای سامسونگ میخواستم اگه این برنامه نشد یه برنامه که فایلای پی دی اف رو بخونه ممنون
109.gif

كسي خونه نيست ؟

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

mramin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگه کسی یه کرنومتر ( Cornometer ) برای نوکیا N73 سراغ داره لینک دانلودش رو بذاره.

ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان. گوشی من n70 music edition هست . ولی متاسفانه format های MPEG و WMA رو پخش نمیکنه ! میخواستم ببینم سافتوری هست که با اینستالش بتونم این فرمتها رو اجرا کنم یا خیر .
ممنون

فایلی که اتچ شده رو تست کنید

فایل های ضمیمه

• ALON.rar
    506.6 KB · نمایش ها: 7

senjin15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من نمی تونم این فایلو بگیرم ارور میده میگه نمیتونه فایلو کپی کنه
کسی میتونه کدشو برام بزاره سریال گوشیم رو جعبش اینو نوشته cb5a0mq05b
راستی کسی میدونه با چه رمزی میشه سریالو از تو گوشی دید
ممنون

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
دوستان نرم افزاری هست که بتونه اس ام اس ها رو به فایل متنی قابل ویرایش توی کامپیوتر تبدیل کنه؟ ترجیحا Word باشه بهتره.
اگه روی کامپیوتر هم بشه با نرم افزاری اس ام اس ها رو دید اونم کارم رو راه میندازه.

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان.

من برنامه TOMTOM و نقشه کانادا را می خواستم برای Nokia 6110i

ممنون میشم اگه یک لینک برام بزارید تا مجانی دانلود کنم

Stay alive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا نرم افزار auto theme به صورت فول رو بذارید ممنونم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی برنامه ای سراغ داره که بشه از اس ام اس های 6680 بک آپ تهیه کرد؟

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

میخواستم ببینم برای uiq3 برنامه ای هست که بشه بعد از unistall کردن هر برنامه ای بقایای اون رو هم به طور کامل پاک کرد.

مثل برنامه هایی که برای کامپیوتر هست....؟؟؟

موفق و پیروز باشید

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اي گفتي.من هم دنبالش هستم.
كلا مموري بيخود پر ميشه بعد از نصب برنامه ها.

بالا