amiriano
Registered User
آها...آقا من با نصب اینجور برنامه ها مشکل دارم...منظورم همین جاوا ها هستن.من فقط برنامه هایی که بصورت تک فایل و Sis بودن رو نصب کردم تا اینجا از طرفی هم نیاز مبرم به این دیکشنری دارم!
آها...آقا من با نصب اینجور برنامه ها مشکل دارم...منظورم همین جاوا ها هستن.من فقط برنامه هایی که بصورت تک فایل و Sis بودن رو نصب کردم تا اینجا از طرفی هم نیاز مبرم به این دیکشنری دارم!
اگر دقیقتر بگی مشکل کجاست شاید بشه حلش کرد, این فایل روی تمامی گوشیهای مبتنی بر UIQ 3.0 ( مثل W950/W960/P1/P990/M600/G700 و سایر ) نصب میشه, کافیه دانلودش کنی
حالا فایل Jar رو منتقل کنی تو گوشی ( فولدر Others ) حالا از File Manager گوشی که بری داخلش قسمت مموری کارت, روی برنامه کلیک کنی گزینه Install میاد, بعد هم PMD Is Untrusted که Yes رو میزنی و بعد هم مسیر نصب
دقیقا مشکل من همینه علیرضا جان.فایل Jar اصلا موجود نیست!من این مشکل و با خیلی از نرم افزارهای جاوا دارم پسوند فایلها یا class هستند یا mf خلاصه اینکه Jar ندارند!مثل همین نرم افزار.
نه امیر جان, کلا نیاز نیست که پسوند فایل رو ببینی
الان روی این کلیک کن : http://kent.dl.sourceforge.net/sourceforge/persianmobidict/PMD-2.0.jar
این رو دانلود کن و دستش نزن ( یعنی Extract یا کار دیگه ای نکن )
مستقیم همین لینک رو که دانلود کردی بریز تو گوشی
الان برای تست لینک رو دانلود کردم, به این شکل هست :
![]()
حالا کافیه همین PMD-2.0 رو بریزی تو گوشی
اگر هم میخوای پسوند فایلهات رو ببینی, در ویندوز به این ترتیب عمل کن :
Control Panel => Switch To Classic View => Folder Option => View => Hide Extensions For Known File Types
والا نمیدونم مشکل از کجاست من مجددا فایلی رو که لطف کرده بودی دانلود کردم ولی وقتی extract میکنم همچین فولدرها و فایلهایی رو میبینم که توی عکس ضمیمه هم هست!دریغ از یدونه فایل Jar
امیر جان من که اشاره کردم به قصد, اصلا نباید به اون فایل دست بزنی, یعنی نباید Extract ش کنی, همونی که دانلود میکنی رو مستقیم بریز داخل گوشی, این عکسی که دادی مشخص هست که فایل PMD-2.0 رو Extract کردی
پست 499 رو یک بار دیگه ببین, کلا فایلی که میگیری رو اصلا دست نباید بزنی, مستقیم بریزش تو گوشی
آخ آخ شرمنده...راست گفتی اصلا حواسم نبود!پس از این به بعد بازی و نرم افزارهای جاوا رو نیازی نیست Extract کنم دیگه!علیرضا جان دستت درد نکنه.خیلی لطف کردی.میخوامت![]()
سلام
ديكشنري انگليسي به فارسي براي 3500 ميخواستم .من هرچي پيدا كردم همه بالاي 1 مگ بودن و اين گوشي كه جاواست قبول نميكنه.
تا جایی که میدونم ( متاسفانه ) هنوز دیکشنری Eng/Fa زیر یک مگ ( برای S40 ) نیومده
سلام دوستان
یادمه یک زمانی دیکشنری فرانسه به انگلیسی و برعکس اینجا دیدم حالا هرچی میگردم پیداش نمیکنم به شدت بهش نیاز دارم....لطفا اگر کسی لینکی چیزی داره بذاره خواهشا لینک مستقیم هم بذارین
راستی دیکشنری فرانسه به فارسی و بلعکس برای موبایل پیدا نمیشه؟!!!
ایا میشه بازیهای گوشی..مث جار یا سیس رو رو کامپیوتر ران کرد؟
بچه ها من یک مشکل دارم ....وقتی میخوام core player رونصب کنم ارور security میده و نصب نمیشه مینویسه:security check can not install
کمک کنید!!!