• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نسخه 6.0 از تم پشتیبانی نمی کنه، ارتقای اون به نسخه 6.1 هم تنها از طریق هک کردن گوشی امکان پذیره که بعد از اون کار گوشی به شدت پایداری ش رو از دست میده. برای همین بهتره که بی خیال تم بشید.
البته من متوجه ارتباط اون لینک به تم برای SX1 نشدم.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
نسخه 6.0 از تم پشتیبانی نمی کنه، ارتقای اون به نسخه 6.1 هم تنها از طریق هک کردن گوشی امکان پذیره که بعد از اون کار گوشی به شدت پایداری ش رو از دست میده. برای همین بهتره که بی خیال تم بشید.
البته من متوجه ارتباط اون لینک به تم برای SX1 نشدم.
آهان ... پس واسه اين بود كه اون گوشي كه تم 6600 روش بود خراب شد .
اين لينك يك تمه مگه نديديد ؟
ببخشيد نميشه رنگ و آب صفحه و نوع فونت رو هم تغيير داد ؟

hadi57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه نرم افزار برای ریختن عکس روی کامپیوترم رو میخوام . اگه دوستان لینکی ازش به من بدند ممنون میشم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بابا این همه سوال جواب دادین این یدونه رو که مشکل ماست جواب ندادین ها !!!

به نقل از s_m_alhakim :
دو تا سوال همسو مربوط به زيمنس SX1
1- چطور ميشه اطلاعاتي كه براي contacts ثبت ميشه رو كلا روي memory card ثبت كرد ؟
اين زماني خيلي مهم ميشه كه بخوايم براي هر اسم عكس و voice tag بگذاريم كه در اينصورت چون فضاي زيادي از حافظه اصلي رو ميگيره ميخوام اون رو به مموري كارت منتقل كنم.

2- همين كار رو براي كل messages چه ارسالي چه دريافتي چگونه ميشه انجام داد , يعني كل پيامهاي ارسالي و دريافتي رو بر روي كارت ذخيره كرد و نه حافظه اصلي ؟

با تشكر

منم همين مشكل رو دارم (بلوتوسم فایل های بیشتر از 2 مگ رو نمیفرسته چون میخواد از ممری خود گوشی استفاده کنه ! ). البته سعي كردم مثل 6600 برم توي آپشن مسيج ها و از قسمت others اون رو روی حافظه memory card هم ببرم ولی توی others چیزی برای تعویض حافظه پیدا نکردم

خداییش اگه کسی چیزی میدونه دربغ نکنه !

favo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . می خواستم بدونم که نرم افزارهایی که روی 7610 کار می کنه روی 6260 هم کار می کنه یا نه . در ضمن چرا اینجا کسی به من محل نمی ده ؟؟؟؟؟ :wacko: :blink:

BEHNAAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي :D
اگه اينجا كسي اطلاعاتي درباره گوشي s700i داره لطفآ مارو هم بي خبر نذاره :happy:
مي خواستم درباره روش پروگرم كردنش سئوال كنم
چطور ميشه نرم افزار روي اين گوشي نصب كرد؟ :questionm
فايلهاي jarياjad چي هستند و چطور بايد اونها رو روي گوشي ريخت كه گوشي اونها رو بعنوان برنامه بشناسه؟
من اين جور فايل ها رو با رم ريدر رو مموري گوشي ميريزم ولي بعنوان فايلهاي ناشناس و بالطبع غير قابل اجرا شناسايي مي شه :f34r:
:blush: اگه لطف كنيد جواب بديد خيلي ممنون ميشم :)
پيشاپيش متشكرم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از favo :
سلام . می خواستم بدونم که نرم افزارهایی که روی 7610 کار می کنه روی 6260 هم کار می کنه یا نه . در ضمن چرا اینجا کسی به من محل نمی ده ؟؟؟؟؟ :wacko: :blink:
بله، کاملا.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از BEHNAAM :
چطور ميشه نرم افزار روي اين گوشي نصب كرد؟ :questionm
فايلهاي jarياjad چي هستند و چطور بايد اونها رو روي گوشي ريخت كه گوشي اونها رو بعنوان برنامه بشناسه؟
من اين جور فايل ها رو با رم ريدر رو مموري گوشي ميريزم ولي بعنوان فايلهاي ناشناس و بالطبع غير قابل اجرا شناسايي مي شه :f34r:
به نکته خیلی جالبی اشاره کردی که اتفاقا یکی از ایرادات نسخه های معمول Firmware ـه این گوشیه. (نمی دونم که در نسخه های جدید برطرف شده یا نه)
این گوشی یه سیستم File Recognition داره که فقط حین انتقال فایل به گوشی عمل می کنه و نوع فایل رو تشخیص میده و بعد از اون تصمیم میگیره که با اون فایل چه طور برخورد کنه. اگه شما یه نرم افزار که می دونی با گوشیت سازگاره رو توی فولدر Others میریزی و کار نمی کنه تقریبا چاره ای جز استفاده از یه مودم Bluetooth یا irDA برای انتقال برنامه ها و بازی ها نداری.

BEHNAAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xplod جان دستت درد نكنه :D فكر كنم تا اين گوشي ما گوشي بشه يه ميليوني خرج برداره :wacko: :stun: :D
راستي مي شه يه خورده درباره اين گوشي بيشتر توضيح بدي و مثلا امكانات و سرعتش رو با گوشي هاي ديگه مثل
7610 يا 6630 مقايسه كني (البته بجز دوربينش كه خداه كيفيته) :blush:
يامثلا ممكنه برنامه هاي image viewer يا از اين چيزا براش پيدا كنم؟
آخه زورم مياد مي بينم اين s700 ما با اين شكل و قيافه عالي و تصوير آينه (262k) و mp3 player توپش حتي قابليت زوم رو عكس(جز عكسهاي گرفته شده با خود گوشي) رو هم نداره :wacko:
دستت درد نكنه! :rolleyes:

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
همه اينارو ميتونيد P2P دانلود كنيد ...
من الان سرچ كردم ... مثلا همين magic & might كه فرمويد اينجا هست و 178 كيلو بايت هم حجمشه :)

(نميدونم شايد اينجا جاي مناسبي باسه چيزي كه ميخوام بگم نباشه امما از همه مخصوصا مدير فروم معذرت ميخوام )
من عاشق اين لوگوي شما شدم خيلي باهاله نمونه يك بچه تخس

به همين عشق سه تا كاغذ ديواري برات طراح كردم اميدوارم خوشت بياد

فایل های ضمیمه

• tarahan_art3.jpg
    tarahan_art3.jpg
    82.5 KB · نمایش ها: 15
  • tarahan_art2.jpg
    tarahan_art2.jpg
    99.6 KB · نمایش ها: 20
  • tarahan_art1.jpg
    tarahan_art1.jpg
    94.1 KB · نمایش ها: 17

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
salam man mikhastam ke post bedam vali balad nistam,mishe vaseh man in darkhasto matrah konin?
man mikham bedoonam ke che joori mishe bazihayeh se k500i ro ke ghofl hastan baz konam va pakeshoon konam
mamnoon misham matrah konin

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بین دوستان کسی برنامه ای داره که روی تمامی گوشی های زیمنس کار کنه و بشه باهاش ملودی و عکس و .............. ریخت !

دقت بشه روی تمامی گوشی های زیمنس !

با تشکر
--------------
محمد

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه ممكنه يك برنامه اي رو معرفي كنيد كه برنامه هاي ضبط شده با دوربين گوشي ( فيلمبرداري ) را با كيفيت خوب پخش كنه چون ماله خودش اصلا كيفيت نداره ( اس ايكس 1 )

omid_Al

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من 6230اي دارم مي خواستم برونم كه برنامه مي شه روش نصب كرد اگر مي شه لطفا link شو برام بزاريد

thanks

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
ایا برای موبایل های 6600 یا 6630 نرم افزار ماشین حساب مهندسی یا دیکشنری هست
اگر هست اگه لینکشو بدین ممنون می شم

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از omid_Al :
با سلام

من 6230اي دارم مي خواستم برونم كه برنامه مي شه روش نصب كرد اگر مي شه لطفا link شو برام بزاريد

thanks

نه 6230 جزو گوشي هاي سيمبيان نيست , فقط ميتونيد اون برنامه هاي جاوا اينستال كنيد .

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
say rex جان من این برنامه ها رو دانلود کردم اما نمی دونم چطوری بر روی موبایل نصب میشه
اگه ممکنه کمکم کن

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از ABSSS :
say rex جان من این برنامه ها رو دانلود کردم اما نمی دونم چطوری بر روی موبایل نصب میشه
اگه ممکنه کمکم کن

اين برنامه ها پسوند هاي SIS دارند ( البته بعد از آنكه زيپ آنها رو باز كردي ! اونها رو با بلوتوث - انفرارد - كابل به موبايل انتقال بده و سپس اجراشون كن در ( File Manager ) برنامه ها خود به خود اينستال ميشوند . كه ميتوني همه اينها رو روي 6600 و 6630 اجرا كني بازم اگه اشكال داشتي بگو .

بالا