• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از sina_judgment :
برنامه black list رو هر كاري ميكنم تو sx1كار نمي كنه كمك؟ :wacko:

براری تماسهای تلفنی میتونی از برنامه Blackballer هم استفاده كني :

اين ورژن قديميش : http://www.siscenter.com/forum/dload.php?action=file&file_id=14
اين ورژن جديديش : http://www.siscenter.com/forum/dload.php?action=file&file_id=354
اين بلك ليست رو هم اتحان كن به احتمال زياد رو گوشيت كار كنه ! مال من كه N-Gage هت و كار كرد :
http://www.siscenter.com/forum/dload.php?action=file&file_id=15

:happy:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از cesoot :
دوست عزيز در بخش بالاي اين صفحه موضوع "مشكلات و درخواستهاي نرم افزاري " را ملاحظه مي كرديد اين نرم افزار رو پيدا مي كرديد اينم لينكش :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=20134&page=12&pp=15
نرم افزار سيم ورك ورژن 1.8 فول :)

سلام :

دوست عزيز طبق آخرين اطلاعي كه من از اين برنامه دارم , آخرين ورژن اين برنامه 1.21 هست ! چطوري شما 1.8 رو داريد ؟ :eek: من هر چه گشتم پيدا نكردم ! ممكنه لينك بديد ما هم تست كنيم ؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از xPlod :
ظاهرا نه.
با اینکه این پیغام توی این گوشی ظاهرا منحصر به خطا حین فرستادن Message میشه ولی گارانتی رو برای این جور مواقع گذاشتن دیگه.

سلام :

زماني اين مشكل پيش مياد كه خطا در ارسال پيغام داشته باشه ! اما چرا ؟
اينجا 2 تا علت وجود داره يا ويروسي شده و گوشي ميخواد اقدام به پخش ويروس كنه كه با عدم موفقيت اين پيغام رو ميده .
يا از برنامهايي استفاده كرده كه به طور اتوماتيك به به شركت سازندش پيغام ارسال ميكنه ...

البته جسارته اما من بودم اول يه Uninstall دونه دونه برنامه ها رو پيشنهاد ميدادم و بعد مستر ريست و در آخر گارانتي :happy:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از adib :
آيا راهي، نرم افزاري چيزي وجود نداره كه بتوان بدانوسيله فايلهاي SIS را روي گوشي‌هاي JAVA اجرا كرد.
ضمنا اگر منبع مناسبي براي نرم افزار‌هاي JAVA در دسترس داريد معرفي كنيد

خير دوست عزيز به هيچ وجه اين عمل امكان پذير نيست ( البته فعلا ) ...
منبع خاصي براي فايلهاي جاوا وجود نداره چون 95% اونها رو بازي هاي جاوا تشكيل ميدن و 5% فقط برنامه هستند .

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
sayrex به خاطر سایتی که معرفی کردی و راهنمایهات ممنون

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
چطوری روی موبایل بازی ها رو نصب کرد
اگه کمکم کنی ممنون میشم

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از ABSSS :
چطوری روی موبایل بازی ها رو نصب کرد
اگه کمکم کنی ممنون میشم

سلام :

بازيها به 3 دسته تقسيم ميشند !

1: بازيهاي كه به زبان جاوا ساخته شده اند و عمده بازيها با اين فرمت ميباشد و فرمت اونها JAR ميباشند كه با انتقال اون به موبايلتون بايد اجراش كنيد .

2: بازيهاي كه براي سيمبيان ساخته شده اند و كيفيت بهتري نسبت به بازيهاي جاوا دارند ولي در كل زياد فرقي ندارند . و اين جور بازيها رو مثل نرم افزارهاي سيمبيان نصب ميكنيد

3: بازيهاي N-Gage كه با كيفيت فوق العاده هستند و تنوع زيادي دارند همينطور حجم اونها از 4 مگ شروع ميشه و تا 50 مگ ميرسه !

بازيهاي نحوه نصب متفاوتي با برنامه ها ندارند همونطور كه برنامه نصب ميكنيد بازي رو هم نصب كنيد .

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
بازی های n-gage بر روی چه موبایل ها ای اجرا می شه
با تشکر از راهنمایهات

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از ABSSS :
بازی های n-gage بر روی چه موبایل ها ای اجرا می شه
با تشکر از راهنمایهات

بازي هاي N-Gage روي گوشي هاي N-Gage اجرا ميشوند ولي با يه امولاتور ميتونيد بعضي هاشون رو روي گوشي هاي خودتون اجرا كنيد ... فقط بعضي هاشون كه تعداد زيادي هم نيستند

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam be hame dostan. man 1 sali mishe ke matalebo mikhonam ama taze ozv shudam .
kesi barname baraye noofooz be mobile ba bluetooth bedone in ke tarafe moghabel befahme nadare.
man bluejack x va blooover ro emtahan kardam nashod

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از siavash8027 :
سلام
اگه ممكنه يك برنامه اي رو معرفي كنيد كه برنامه هاي ضبط شده با دوربين گوشي ( فيلمبرداري ) را با كيفيت خوب پخش كنه چون ماله خودش اصلا كيفيت نداره ( اس ايكس 1 )

pvp . full screen pakhsh mikoneh

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ye site daram ke ba ozv shodan majani mitavanid az kole chizash estefadeh konid:
wallpaper,ringtoe,application(barname) va pic message va...
age mikhayn pm bedid
chon mitarsam hame begiran ghaz she bad poli she:d

kimiya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( سلام من گوشي سامسونگ E310 دارم ولی هر کاری می کنم نمی تونم فیلمهائی رو که باهاش گرفتم تو کامپيوتر بريزم البته ورژن جديد برنامه اش رو هم از اين سايت http://uk.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-e310/manual.jsp دانلود كردم ولي متاسفانه هنوز قسمتي كه بشه فيلمها رو به كامپيوتر منتقل كرد نداره لطفا هر كي مي تونه به من كمك كنه ممنون از لطفت همتون :p

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kimiya :
:( سلام من گوشي سامسونگ E310 دارم ولی هر کاری می کنم نمی تونم فیلمهائی رو که باهاش گرفتم تو کامپيوتر بريزم البته ورژن جديد برنامه اش رو هم از اين سايت http://uk.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-e310/manual.jsp دانلود كردم ولي متاسفانه هنوز قسمتي كه بشه فيلمها رو به كامپيوتر منتقل كرد نداره لطفا هر كي مي تونه به من كمك كنه ممنون از لطفت همتون :p

اگه ميخواي به كامپيوتر ببري با بلوتوس يا كابل يا... ببر. اگه فايل هاي avi and 3pg باز نمي شه با نوكيا پي سي سوت باز مي شه كه از نوكيا دات كام دانلود كن يا سي دي شو بگير.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از kingehp :
اگه ميخواي به كامپيوتر ببري با بلوتوس يا كابل يا... ببر. اگه فايل هاي avi and 3pg باز نمي شه با نوكيا پي سي سوت باز مي شه كه از نوكيا دات كام دانلود كن يا سي دي شو بگير.

دوست عزيز گوشي ايشون نه نوكيا هست نه سيمبيان كه پيشنهاد برنامه PC Suite رو بهش ميكنيد . سامسونگ لودر هاي مخصوص خودش را داره ...

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك سؤال:
ورژن هاي مختلف سيمبين تا چه حد با يكديگر فرق دارند؟

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sayrex :
دوست عزيز گوشي ايشون نه نوكيا هست نه سيمبيان كه پيشنهاد برنامه PC Suite رو بهش ميكنيد . سامسونگ لودر هاي مخصوص خودش را داره ...

file haye 3pg va avi ro nokia pc suit ba nokia multimidia player baz mikoneh va mobile samsung ham 3pg va avi zabt mikoneh

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adib :
يك سؤال:
ورژن هاي مختلف سيمبين تا چه حد با يكديگر فرق دارند؟

خيلي فرق عمده اي ندارند ولي خوب فرق هايي دارن و برنامه هاي جديد رو قديمي ها و بالعكس كار نمي كنه

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از kingehp :
file haye 3pg va avi ro nokia pc suit ba nokia multimidia player baz mikoneh va mobile samsung ham 3pg va avi zabt mikoneh

ايشون مشكلشون انتقال به كامپيوتر است نه ديدنش توسط كامپيوتر !!!

سلام من گوشي سامسونگ E310 دارم ولی هر کاری می کنم نمی تونم فیلمهائی رو که باهاش گرفتم تو کامپيوتر بريزم البته ورژن جديد برنامه اش رو هم از اين سايت http://uk.samsungmobile.com/mobile_...e310/manual.jsp دانلود كردم ولي متاسفانه هنوز قسمتي كه بشه فيلمها رو به كامپيوتر منتقل كرد نداره لطفا هر كي مي تونه به من كمك كنه ممنون از لطفت همتون

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم kingehp

بالا