• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
ایا می شه بر روی موبایل ها ای که سیستم عامل ریانه ای ندارند بر نامه ریخت مثل d500 سامسونگ
با تشکر فراوان

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از ABSSS :
ایا می شه بر روی موبایل ها ای که سیستم عامل ریانه ای ندارند بر نامه ریخت مثل d500 سامسونگ
با تشکر فراوان

سيستم عامل رايانه اي كه نيست ! سيستم عاملي هست براي موبايل ... نه نميشه بايد ببينيد چخ سيستمي رو پشتيباني ميكنه .... الان 95% گوشي ها جاوا رو ساپورت ميكنند و ميتوانيد برنامه هاي جاوا را روش اجرا كنيد ... البته جاواي موبايل ... :)

kimiya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sayrex :
ايشون مشكلشون انتقال به كامپيوتر است نه ديدنش توسط كامپيوتر !!!
خوب بالاخره نگفتيد كه من چطوري مي تونم فيلمها رو به كامپيوتر منتقل كنم عوض اينكه براي هم كركري بخونيد تو رو خدا مشكل منو حل كنيد :(

kimiya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) سلام اين برنامه براي تبديل فورمت هاي مختلف هست كه لينكش رو اينجا گذاشتم من ميخوام فايلهاي mp3 رو تبدیل به فورمت mmf کنم البته اینجا کرکش هست ولی من نمی دونم چطوری کار می کنه هر کی می تونه لطفا به من بگه ممنون یا اگه یه برنامه بهتر سراغ دارید که بشه کلیه فرمتها رو به mmf تبدیل کرد لطفا به من بگیدhttp://www.irmob.com/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=8&lid=13

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kimiya :
خوب بالاخره نگفتيد كه من چطوري مي تونم فيلمها رو به كامپيوتر منتقل كنم عوض اينكه براي هم كركري بخونيد تو رو خدا مشكل منو حل كنيد :(

berid yek usb bluetooth bara computer bekharid ke gheymatesh taghriban 30000toman ast badesh ba cd dakhele pack in karo anjam bedid man ghablesh goftam. ;)

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر كسي Smart Movie كرك شده و غير دمو را داره لطفا بگذاره يا آدرس سايتش رو بده فقط بابا 1 سايتي بگيد كه نيازي به عضويت نداشته باشه مردم اينقدر تو اين سايت ها عضو شدم :wacko: . مرسي

EZAT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک نوکیا 3550 دارم گذاشتم شارژ حالا خراب شده وقتی روشنش میکنم بالا نمیاد صفحش روشن میشه یعنی لامپش بعد دیگه همونجوری میمونه هیچ دیزی نمینویسه هیچی نمیاد فقط صفحش روشن میشه حتی دادم فلاش کردن درست نشد دادم یک جا فلش کنه حالا دیگه همونی که روشن میشد دیگه نمیشه خواهشن هرکسی چیزی بلد کمک کنه

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موقع نصب نرم افزار روي گوشي يك پيغامي ميده توي اين مايه ها not certified يا يه همچين چيزي.
آيا نصب اين جور نرم افزار ها مشكلي پيش مياره؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
kinghp عزیز، سعی کن فارسی بنویسی.

Ciroos Fakhr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من كه حال نداشتم تمام صفحات رو بخونم
اما فكر نمي كنم همچين برنامه اي رو داشته باشيد
يعني تو انجمن اسمي ازش آمده باشه
اين برنامه است كه هر شماره اي را بخواهي برايت به طرف مي گويد در دست رس نيستيد
ممنون ميشم
فوريه
دمتون گرم

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0

Ciroos Fakhr

Registered User
لایک‌ها
0
دستت درست
دمت گرم
حال دادي اسيدي
جبران كنم

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از siavash8027 :
سلام
اگر كسي Smart Movie كرك شده و غير دمو را داره لطفا بگذاره يا آدرس سايتش رو بده فقط بابا 1 سايتي بگيد كه نيازي به عضويت نداشته باشه مردم اينقدر تو اين سايت ها عضو شدم :wacko: . مرسي

لينك : http://forum.persiantools.com/t21632.html

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
من فارسي ساز psiloc Arabic/Farsi/Urdu ver 1.35 روي موبايل زيمنس اس ايكس وان نصب كردم خيلي خوب جواب داد ولي تا حالا نتوستم كرك يا كد رجيستري اون رو پيدا كنم اگه كسي سراغ داره يك يادي هم از ما بكنه ممنون ميشم.

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از kingehp :
تو اینجا هست.
irmob.com

اينجا كه گفتي يك درياست نه جستجوي درست و حسابي داره و نه ميشه ار موضوع اصلي بهش رسيد من نتوستم كد رجسيتري فارسي ساز رو پيدا كنم اگه ميشه يكم بهتر ادرس بدي ممنون ميشم

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
من فارسي ساز psiloc Arabic/Farsi/Urdu ver 1.35 روي موبايل زيمنس اس ايكس وان نصب كردم خيلي خوب جواب داد ولي تا حالا نتوستم كرك يا كد رجيستري اون رو پيدا كنم اگه كسي سراغ داره يك يادي هم از ما بكنه ممنون ميشم.
اين هم IMEI موبايلم:
352079002454781
متشكرم

بالا