• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از s_m_alhakim :
با سلام
من فارسي ساز psiloc Arabic/Farsi/Urdu ver 1.35 روي موبايل زيمنس اس ايكس وان نصب كردم خيلي خوب جواب داد ولي تا حالا نتوستم كرك يا كد رجيستري اون رو پيدا كنم اگه كسي سراغ داره يك يادي هم از ما بكنه ممنون ميشم.
اين هم IMEI موبايلم:
352079002454781
متشكرم
آنتي ويروس خوب براي موبايل زيمنس اس ايكس معرفي ميكني :happy:

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از s_m_alhakim :
اينجا كه گفتي يك درياست نه جستجوي درست و حسابي داره و نه ميشه ار موضوع اصلي بهش رسيد من نتوستم كد رجسيتري فارسي ساز رو پيدا كنم اگه ميشه يكم بهتر ادرس بدي ممنون ميشم
توي نرم افزاراش كه ميگشتم ديدم. 14 صفحه است دوباره فكر نكنم برسم ببينم خودت ببيني بهتره. نرم افزاره جالب هم پيدا مي كني.

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اگر لطف كنيد لينك برنامه منشي تلفني و نقشه تهران براي 6630 نوكيا را به من بدهيد واقعا ممنون

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا خيرت بده ارش جان اگه منشي توپ پيدا كردي يك لينك هم به ما بلينك و نقشه كه فكر كنم جدا به درد ميخوره .راستي نقشه عبدل اباد رو هم داره؟

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه ی am هست.چند تا دیگه هم میشناسم.
اینا همشون وقتی ومبایل آنتن نده (در دسترس نباشه) کار نمی کنن.
ماله خوده مخابرات بهتره از همه.
در هر صورت خواستین بگین بذارم

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
king عزیز اگه برات امکانش بود این برنامه am رو بزار برامون یک مقدار هم توضیح بده برامون در موردش ممنون.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سايتي براي نرم افزار هاي اس ايكس وان زيمنس معرفي ميكنيد :)

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kingehp :
kingehp عزيز از لينكت خيلي ممنون ولي من نميدونم چرا وقتي كسي زنگ ميزنه رو منشي ميره ولي پيغام رو ظبط نميكنه اكثره answermachinها رو هم امتحان كردم ول باز همينه گوشيم 6630هست خواهش ميكنم راهنمايي كنيد متشكر

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم . اگه اکثرشونو امتحان کردید شاید ورژنش به 6630 نمی خوره.
من قبلا رو 3230 امتحان کردم شد.
یه نگاهی هم رو ستینگزش بندازین چون یکی از دوستامم این کارو کرد کار کرد.

payaab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arash_316i :
سلام دوستان اگر لطف كنيد لينك برنامه منشي تلفني و نقشه تهران براي 6630 نوكيا را به من بدهيد واقعا ممنون

سلام
ظاهرا همه حواسشون رفت به منشي تلفن و "نقشه تهران" رو فراموش كردن! لطفا بفرماييد نقشه رو از كجا ميشه دريافت كرد؟

با سپاس
پاياب

amir_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه .
یه آنتی ویروس برای موبایلم ( nokia 6630 ) میخواستم . راستی جریان این آپدیت کردن آنتی ویروس چیه اگه میشه یه توضیحم در باره این بدین .
ممنون

شادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی نوکیا7610 تو مشخصاتش نوشنه که تا 10 دقیقه قابلیت فیلمبرداری داره ...آیا میشه با نصب نرم افزار فیلمبرداری نامحدود و یه مموری بالاتر این قابلیتو افزایش داد؟

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مموری کارتتنو عوض کنید خانوم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من دفعه اول هست که به این انجمن میام و مطمئن نبودم که این سئوال جاش اینجا هست یا نه؟ بهرحال جستجو هم کردم چیزی ندیدم!
شنیدم که روی گوشیهای نوکیا کاری میکنن که 3 دقیقه اول مکالمه رایگان حساب میشه - البته باورش خیلی مشکله که تو این مملکت از این خدمات باشه ولی ممنون میشم درست یا نادرست بودن اون رو از زبان متخصصینش بشنوم.
با تشکر
مازولاق

amir_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا یکی منم تحویل بگیره .
جواب پست 294 رو بدین ممنون میشم .

شادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
سلام
من دفعه اول هست که به این انجمن میام و مطمئن نبودم که این سئوال جاش اینجا هست یا نه؟ بهرحال جستجو هم کردم چیزی ندیدم!
شنیدم که روی گوشیهای نوکیا کاری میکنن که 3 دقیقه اول مکالمه رایگان حساب میشه - البته باورش خیلی مشکله که تو این مملکت از این خدمات باشه ولی ممنون میشم درست یا نادرست بودن اون رو از زبان متخصصینش بشنوم.
با تشکر
مازولاق

مازولاق جان درين مورد تو يكي از تاپيكا بحث شده و اون كدي كه باعث اين كار ميشد رو نوشتن....ولي اين ترفند مال گوشي هاي نسل اول نوكيا بودش كه الان تقريبا از رده خارج محسوب ميشن ;)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از شادی :
مازولاق جان درين مورد تو يكي از تاپيكا بحث شده و اون كدي كه باعث اين كار ميشد رو نوشتن....ولي اين ترفند مال گوشي هاي نسل اول نوكيا بودش كه الان تقريبا از رده خارج محسوب ميشن ;)

متشكر از جواب سريع شما!
ولي من هرچي جستجو ميكنم اون تاپيك رو پيدا نميكنم!

بالا