• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از mba2431 :
پس چطور این گوشی ها رو فارسی می کنند؟

باوسيله فلش كردن ! البته گوشي هاي غير سيمبيان ! چون سيمبيان رو ميشه به صورت نرم افزاري فارسي كرد ! اما گوشي هاي ديگه رو بايد روي حافظه فقط خواندنيشون فايلهاي فارسي رو ريخت تا در صورتي كه روزي روزگاري مجبور به برگرداندن اطلاعات به حالت اوليه سازنده شديد فارسي از بين نره و دوباره از حافظه فقط خواندني ROM دوباره قابل دسترسي باشه .

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Sayrex :
نه نميشه ! متاسفانه اين امكان براي جاوا وجود نداره ! اما براي فايلهاي و برنامه هاي SIS راحته و ميتوني جابجاشون كني !

اگه ميشه يه راهي براي shorcut ساختن بگيد چون جستجو در همه فايلها وقت زيادي ميبره .

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
منظورتون از ساختن shortcut چیه ؟تو کجا میخواین shortcut بسازین؟

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از starsoheil :
منظورتون از ساختن shortcut چیه ؟تو کجا میخواین shortcut بسازین؟

منظورم اينه كه مثل كامپيوتر shortcut ها را در يك folder جدا بگذاريم.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اگه منظورتون اینه که آیکون برنامه های نصب شده رو در پوشه های جداگانه قرار بدین خب اول یه پوشه در منو بسازید و بعد آیکونهایی که میخواین رو به اون پوشه منتقل کنید.
اصلا shortcut در موبایل معنی نمیده.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از Zoro :
منظورم اينه كه مثل كامپيوتر shortcut ها را در يك folder جدا بگذاريم.

دوست عزيز شما ميتونيد اين كار رو با برنامه Favorites گوشي انجام دهيدو به نوعي براي برنامه هاتون shortcut بسازيد ! در اين برنامه شما برنامه هايي كه در قسمت هاي مختلف وجود داره رو ميتوانيد در يكجا جمع كنيد در صورت لزوم دسترسي به آنها آسان تر بشه ! البته اين امر زماني امكان پذير هست كه گوشي شما سيمبيان باشه .

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Sayrex :
دوست عزيز شما ميتونيد اين كار رو با برنامه Favorites گوشي انجام دهيدو به نوعي براي برنامه هاتون shortcut بسازيد ! در اين برنامه شما برنامه هايي كه در قسمت هاي مختلف وجود داره رو ميتوانيد در يكجا جمع كنيد در صورت لزوم دسترسي به آنها آسان تر بشه ! البته اين امر زماني امكان پذير هست كه گوشي شما سيمبيان باشه .

گوشي من سيمبيان 6 هست ولي ميدونيد كه همه برنامه ها رو در favorites قبول نميكنه

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Sayrex :
بيا من اينجا 2 تا برنامه دروغ سنج دارم ! ببين همونه يا ... كرك شده هم هستند !

Lie Spy 1.01 S60

Eviendo LieSpy v1.01

امتحان كن ! علنآ اعلام كن چجوري هاست ! چون من دورغ نميگم كه بخوام از اين استفاده كنم :happy:

تشكر از برنامه ها
مثل اينكه جفتشون يكي بود و لي رو گوشي من 6600 و3650 كار نكرد . هنگام نصب هيچ ايرادي
نميگرفت ولي موقع اجرا system error ميداد .

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از Zoro :
تشكر از برنامه ها
مثل اينكه جفتشون يكي بود و لي رو گوشي من 6600 و3650 كار نكرد . هنگام نصب هيچ ايرادي
نميگرفت ولي موقع اجرا system error ميداد .

zoro ; گوشي خود من هم سري 6 هست ( مثل گوشي خودت نه مثل 6600 سري 6.1 ( N-gage )) و در حال حاضر رو گوشي من راحت اجرا ميشه ! به هر حال اگر اون برنامه اي كه گفتي كرك نشده هست و رو گوشيت اجرا ميشه بگو برات اگر كركش رو پيدا كرديم بگذاريم .در مورد Favorites هم اينكه خوب تنها امكان شورت كات در همين برنامه هست و هيچ راه ديگه اي وجود نداره البته فكر كنم داشته باشه ( احتمال ميدم يه چيزي به ذهنم رسيد ) بعد از تست جواب رو بهتون ميدم

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Sayrex :
zoro ; گوشي خود من هم سري 6 هست ( مثل گوشي خودت نه مثل 6600 سري 6.1 ( N-gage )) و در حال حاضر رو گوشي من راحت اجرا ميشه ! به هر حال اگر اون برنامه اي كه گفتي كرك نشده هست و رو گوشيت اجرا ميشه بگو برات اگر كركش رو پيدا كرديم بگذاريم .در مورد Favorites هم اينكه خوب تنها امكان شورت كات در همين برنامه هست و هيچ راه ديگه اي وجود نداره البته فكر كنم داشته باشه ( احتمال ميدم يه چيزي به ذهنم رسيد ) بعد از تست جواب رو بهتون ميدم

دستت درد نكنه
اسم كاملش اينه : agil lie detector

راستي نگفتي چطوري فايلهاي جاوا را تو favorites بريزم . اصلاٌ برنامه اي هست براي اين كار.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از Zoro :
دستت درد نكنه
اسم كاملش اينه : agil lie detector

راستي نگفتي چطوري فايلهاي جاوا را تو favorites بريزم . اصلاٌ برنامه اي هست براي اين كار.

ببین دوست من تمام برنامه های جاوا از جمله بازی و ÷روگرام در قسمتی به نام شApps. ذخیره میشند و اینو خودت میدونی ... خود گوشي هاي سيمبين هم اجرا نسخه كپي گرفتن رو به اين برنامه ها نميده چه جاوا چه سيمبين ! حالا من دارم فكر ميكنم اگر راهي وجود داشت بهت بگم و حدس ميزنم كه بتونم راحي پيدا كنم كه يه جوري سرشو گول بمالم ! اگر تونستم كه هيچي ميام برات ميگم ! اگر كه نه كه ديگه هيچ راهي وجود نداره ... پس يك كم صبر كن ببينم چي به چيه خبرشو بهت ميدم

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kingehp :
سلام دوستان
اگه کسی یه برنامه ای برای سیبماین داره که میشه به جای استفاده ار رام فون برای سند ویا بلوتوس از ممری کارت استفاده کرد اگه میشه بگه
ممنون میشم
نبود؟

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چگونه می شود به صورت اتوماتیک صفحه کلید 6600 را قفل کرد تا نیازی به قفل کردن دستی آن نباشد

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
برنامه ای بنام Key Locker و یا Auto Lock این کار رو براتون انجام میده.اگه خواستی بگو تا برات لینکشو بزارم

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من برنامه acrobatreaderبراي 6630 مي خواستم اگر لطف كنيد راهنمايي كنيد متشكر مي شوم

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آقا دمتون گرم يه راهنمايي بكنيد . من مي خوام mp3 رو به يه فرمتي تبديل كنم كه روي 3650 بشه ريخت و به عنوان ringtone استفاده كرد مثل amr يا همچين چيزي . اگه برنامه اي سراغ داريد كه قابليت تبديل mp3 رو به اون فرمت داشته باشه و رايگان هم باشه لطفا لينكش رو اينجا بگذاريد . مرسي

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از ROOZBEH33 :
آقا دمتون گرم يه راهنمايي بكنيد . من مي خوام mp3 رو به يه فرمتي تبديل كنم كه روي 3650 بشه ريخت و به عنوان ringtone استفاده كرد مثل amr يا همچين چيزي . اگه برنامه اي سراغ داريد كه قابليت تبديل mp3 رو به اون فرمت داشته باشه و رايگان هم باشه لطفا لينكش رو اينجا بگذاريد . مرسي
http://www.miksoft.net

image002.jpg

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از arash_316i :
سلام دوستان من برنامه acrobatreaderبراي 6630 مي خواستم اگر لطف كنيد راهنمايي كنيد متشكر مي شوم
کد:
[url="http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/symbian/AdbeRdr_nokiaS60v26_amer.sis"]http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/symbian/AdbeRdr_nokiaS60v26_amer.sis[/url]

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
چه جوری میشه تو 3100 گیم و عکس ریخت؟

بالا