StarSoheil
Registered User
به نقل از roozbeh :
اگر خواستین به سایت ما برین بیش از 30 تم عالی برای 6600 هست.موفق باشین
به نقل از roozbeh :
آقا ممنونم! ولي اين سايتتون خيلي دير وا ميشه! شايدم از امانت من باشه مشكل!به نقل از starsoheil :اگر خواستین به سایت ما برین بیش از 30 تم عالی برای 6600 هست.موفق باشین
به نقل از roozbeh :آقا ممنونم! ولي اين سايتتون خيلي دير وا ميشه! شايدم از امانت من باشه مشكل!
ميشه برام ميل كنيد؟
معمولا برای از بین بردن این پیغام هیچ راهی نیست جز مستر ریست.در ضمن شما مطمنی که میخوای برای یک مشکل به این کوچیکی که با مستر ریست حل میشه گوشیتو فلش کنی :blink:به نقل از mozaso0 :سلام به همه .
گوشي 3650 دارم مدام پيغام system error ميده ميخوام فلشش كنم اما نميدونم چطوري فلش ميشه كسي ميدونه به ما هم بگه و يك نرم افزاري هست كه وقتي با blue يا infera داري عكس يا هر چيزه ديگه ميگيري مستقيم به مموري منتقل ميكنه اگر كسي براي 3650 و sx1 رو داره ماروهم خبر كنه مرسي![]()
![]()
مرسي . پس اين طور كه ميگي بيخيال فلش :happy: . فقط برنامه رو اگر ميدونيد بگيد .به نقل از starsoheil :معمولا برای از بین بردن این پیغام هیچ راهی نیست جز مستر ریست.در ضمن شما مطمنی که میخوای برای یک مشکل به این کوچیکی که با مستر ریست حل میشه گوشیتو فلش کنی :blink:
این کار حدود 15 الی 20 تومن خرج داره و خودتم نمیتونی این کارو انجام بدی
به نقل از mozaso0 :مرسي . پس اين طور كه ميگي بيخيال فلش :happy: . فقط برنامه رو اگر ميدونيد بگيد .![]()
به نقل از ataasgari :در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
نگاه كن من خودم سامسونژگ درام اين سايتو پيدا كردم نرم افزارهاي اورجينال سامسونگه:آقا ما يه گوشي سامسونگ - مدل ايكس 600 گرفتيم
بعد يه سخت افزار اتصال موبايل به كامپيوتر رو گرفتم
حالا هر دو فقط همديگرو ميبينن ( انفريدت) - اما نمي دونم چيكار كنم ؟
در ضمن انفريدت موبايل رو فعال كردم
نرم افزارشو از كجا بگيرم؟ ( نرم افزار موبايل )
به نقل از ataasgari :در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
اگر برای گوشیهای سری 60 میخوای من بهتون پیشنهاد میکنم برنامه Sanswer رو نصب کنید.خیلی بهترهبه نقل از onil_1991 :سلام من دونبال برنامه advanced call manager هستم اگر کسی چیزی میدونه بگه