• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام کسی میتونه این مشکل منو حل کنه؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
این بلوتوث دیگه اعصاب نذاشته واسه آدم لطفا کمک کنید.
من تمامی مراحل رو صحیح انجام میدم ولی در مرحله ی نصب قبل از اینکه اخطار وصل نبودن بلوتوث رو به usb بده این error رو میده.گفتم شاید ایراد کار از همین جاش باشه.اینهم عکسش

untitled.JPG

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا تو رو خدا یه Answer machine و آنتی ویروس جدید برای 7610 بزار .
مرسی

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mohammad_bls :
با سلام کسی میتونه این مشکل منو حل کنه؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
این بلوتوث دیگه اعصاب نذاشته واسه آدم لطفا کمک کنید.
من تمامی مراحل رو صحیح انجام میدم ولی در مرحله ی نصب قبل از اینکه اخطار وصل نبودن بلوتوث رو به usb بده این error رو میده.گفتم شاید ایراد کار از همین جاش باشه.اینهم عکسش

untitled.JPG
continue anyway رو باید بزنی

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درخواست برنامهاي دائره المعارف دارويي يا مرجع داروها و ساير برنامه هاي پزشكي براي 6630

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا ديكشنري فارسي به انگليسي و آلماني به انگليسي و بلعكس براي 6630 كرك شده باشد

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا گفته شده كه كليه sms ها رو فعال كردند و فقط بايد يك شماره اي رو گرفت و خلاص اگه كسي ميدونه لطفا اگر امكان داره توضيح دهيد دقيقا در كدوم قسمت وارد كنم گوشي من 6630 است قبلا 091100500 و همچنين
9891100500+ و 009891100500 همچنين بجاي 500 با 510 نيز امتحان كردمو آنها را در قسمت menu/messag/setting/message center/tci smsc/msg.center numزده ام اما جواب نداد و پيغام check network servicesمي دهد آيا امكان ندارد با اينكه پيام فعال شدن برايم ارسال شده ولي هنوز فعال نشده باشد؟

amirmohammadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم آیا این گوشی به کامپیوتر وصل میشه .با چه کابلی و چگونه؟و چگونه این گوشی را فارسی میکنند؟ممنون :rolleyes:

pashaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
بله مرتضي جان هست ! من SMSChess رو امتحان كردم ، خيلي هم جواب ميده ! ولي خوب هر حركت هزينه داره :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

alimolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز کسی برنامه ای سراغ داره که بتوان بهاش عکس های گوشی رو در حالت اسکرین سیور به صورت اسلاید یا پشت سر هم نمایش دهد (فقط اسمش هم بود کفایت میکنید)

ممنونم

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من با اینکه گوشی 6680 خودمو در وضعیت های outdoor ,meeting, silent قرار میدهم ولی گوشی تغییر وضعیتی نمیدهد و زنگ میخورد. تنها حالتی که واقعا کار میکند وضعیت offline است که تماس گیرنده با پیغام " دستگاه خاموش میباشد" مواجه میشود.
چه کار کنم که تمامی وضعیت ها عمل کند؟

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
میخواستم بدونم آیا برنامه ای برای گوشیهای سیمبین نوکیا وجود داره که گوشی رو قفل کنه
,بطوری که حتی موقع زنگ خوردن گوشی هم فقط با وارد کردن رمز بشه پاسخ داد یا خیر؟
ممنونم:)

majid_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خوام منشی تلفنی را روی مموری نصب کنم با کرک . لطفا کمک کنید .
دیگه اینکه برنامه sim watcher و یا anti thief رو نیاز دارم باز هم کمک.
اگه نصب کرک رو روی مموری بگید ممنون میشم.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من کرک یا کی گن برنامه callrecorder pro می خواستم ممنون میشم کمکم کنید. email: [email protected] برام میل کنید

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من این برنامه Nokia_PC_Suite_67_rel_22_eng نصب کردم بعد یک فایل رو گوشی نصب کرد برای فرستادن sms یک چند تا اس ام اس دادم از تو گوشی فرستاد حالا دیگه کار نمیکنه هرکاری میکنم کار نمیکنه حتی یک بار پاک کردم دوباره ریختم بعد اون فایلش که تو گوشی نصب کرده بور پاک کردم حالا نصب نمیکنه تو گوشی این خطا میده securrty system error اینو واسه انتی ویرویس norton هم میده نمیدونم چرا اگه میشه کمکم کنید. [email protected]

emad_nabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
می خواستم بپرسم چطور میتونم روی گوشی برنامه بریزم و نصب کنم. با تشکر.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam khaste nabashid. man mobilam modatie error mide App. Closed Rectunog kheyli barname rikhtam del kardam bebinam barnameha chiye modatiye in error khod be khod mide masalan to hafte yebar nemidonam vase chiye ye error digeam mide ke nemidonam chiye bluetooth az kar miofte bayad khamosh roshan konam ta bluetooth on beshe nemiodnam chera!!! yekiym bai barnameha mesle norton mikham nasb konam securrity eeror mide mishe komakam konid adrese maile man [email protected] hastesh ba tashakor

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقایون سلام
من یه گوشی samsung C200N دارم و نرم افزار مربوطه رو از خود سایت به نشانی http://www.samsung.com/iran/products/gsm/gsm/sgh_c200.asp دانلود کردم. کابلش رو هم از جمهوری خریدم و فروشنده کلی قسم وآیه خورد که حتماً کار می کنه.

حالا وقتی برنامه رو واجرا می کنم، هیچ اتفاقی نمی افته. کسی می دونه ایراد از چیه؟ کابلها همه یه جورن (برای samsung) یا این که هر مدلی یه کابل مخصوص داره؟

لطفاً کمک کنید...........

ag2560

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از دوستان عزیز کسی برنامه کامل و کرک شده Smartmovie 3.10 یا ورژن 2.76 اون رو داره ؟؟؟ من تا حالا هرچی برنامه پیدا کردم و رو گوشیم نصب کردم ریجیستر نمیشه :( . لطفا دوستان اگر کسی این برنامه رو داره یا به آدرس [email protected] ایمیل کنه یا لینک دونلودش رو برام توی همین تاپیک بذاره . متشکر میشم .

بالا