به نقل از miladmovie :ورژن 2 ش كجا بود؟
من چند هفته پيش برام ايميل اومد نسخه 1.6 بود
اي همچنيكي نسخه 1.6 اون عمومي براي هركي بخواد ميل مي زنه براي شما مشكلي نداره من اينجا اتچش كنم؟(خواستم توي PM اتچ كنم نتونستم)به نقل از ehsan :این نسخه 2 که میگین عمومی است یا نه؟ حتی نسخه 1.6 چی؟ اگه عمومی هستن و خلاصه زیرزمینی نیستن خب بدین من یه جا بذارم همه راحت داونلود کنن که. من که زبونم مو در آورد از بس به این نوید خادم و دامون گفتم آقا جون من یه فروم اینجا براتون بسازم برای ساپورتش ولی مثل اینکه زیاد خوششون نمیاد!
سلامبه نقل از miladmovie :اي همچنيكي نسخه 1.6 اون عمومي براي هركي بخواد ميل مي زنه براي شما مشكلي نداره من اينجا اتچش كنم؟(خواستم توي PM اتچ كنم نتونستم)
من 1.6 رو دارم...دلت بسوزه :lol:به نقل از aaber_piade :منم ورژن 1_0_1 دارم .. هه هه .. کی میخواد ؟
به نقل از rezapci :سلام عليكم
بچه ها كي نسخه آخرين اسب سوار asp-rider رو داره؟ هر كي داره و اگر ممكن هست برام اتچ كنه يا اي مال كنه [email protected]
بعد من مشكل با نظرات دوستان رو دارم كسي نميتونه نظر پست كنه .... اگه كسي ميدونه كمكم كنه...
يا علي
<script LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Begin
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=370,height=400,left = 150,top = 120');");
}
// End -->
</script>
مگه داشتنش چي خوب من هم دارم دل همه بسوزهبه نقل از aaber_piade :منم ورژن 1_0_1 دارم .. هه هه .. کی میخواد ؟