• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اسکریپت تحت وب و اندروید دقیقا مشابه ebay

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
همانطور که از عنوان تاپیک مشخص هست، درخواست اسکرپیتی رو دارم دقیقا تمام امکانات ebay رو داشته باشه. (هم تحت وب و هم اندروید)
ترجیحا php
تحت ویندوز نمیخوام.
در مورد امکان توسعه اسکریپت هم با برنامه نویس به توافق خواهیم رسید.
اسکریپت پرقدرتی میخوام.
تاکید میکنم تمام امکانات ebay رو داشته باشه. میتونید به سایت ebay سر بزنید و تحلیل کنید.
البته قسمت مدیریت ادمین هم باید کاملا پرقدرت باشه.

پیشنهاداتتون رو به همراه قیمت و زمان و سایر موارد، همچنین مشخصات خودتون اعلام بفرمایید.
(پروپوزال های خودتون رو بفرستید)

با تشکر

Last edited:

skate

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام ،‌
قسمت multi language و درگاه های پرداخت خارجی رو هم می خواهید؟

skate

Registered User
لایک‌ها
143
معمولا ما پروپوزال رو برای مناقصه و مزایده های رسمی ارسال می کنیم، آیا درخواستتون جای معتبری ثبت شده ؟ یا فقط در حد یه قیمت گرفتن و تاپیک در پرشین تولز هست. در صورت ثبت شدن ، لطفا لینک رو ارسال بفرمایید تا بصورت رسمی در اون شرکت کنیم.

hno

Registered User
لایک‌ها
62
سلام

امکان طراحی وب سایت به زبان PHP و بصورت آزاکس و همچنین بصورت کاملا ریسپانسیو و همچنین طراحی اپلیکیشن اندروید قابل اجرا از اندروید 2.1 به بالا و دارای نمونه کارهای فراوان در خصوص سیستم های CMS .تمامیه سیستم ها کاملا دست نویس میباشند.

جهت تماس با ما و مشاهده نمونه کارها :
طراحی وب سایت و ساخت اپلیکیشن اندروید

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
معمولا ما پروپوزال رو برای مناقصه و مزایده های رسمی ارسال می کنیم، آیا درخواستتون جای معتبری ثبت شده ؟ یا فقط در حد یه قیمت گرفتن و تاپیک در پرشین تولز هست. در صورت ثبت شدن ، لطفا لینک رو ارسال بفرمایید تا بصورت رسمی در اون شرکت کنیم.
اجباری نیست. هرکس مایل باشه میتونه پروپوزال ارسال کنه. بدون پروپزال، کار حرفه ای نیست.
اینکه می فرمایید: "آیا درخواستتون جای معتبری ثبت شده ؟" نمیدونم منظورتون از این جمله چیه تا حالا نشدیم. لطفا بحث رو به حاشیه نبرین.
قیمت گرفتن در پرشین تولز؟؟؟ میتونم بدم توی همین ترکیه بنویسن، میخوام ایرانی باشه تیم برنامه نویسی، سودش هم بره توی جیب مردم کشورم.
اگر ببینم کسی واقعا میتونه انجام بده، کار رو میدم که انجام بده. منتهی، چه در پرشین تولز و چه بیرون پرشین تولز افرادی که فقط بلوف میزنن زیادن، برای همین پروپوزال فرستادن، کار خوبی هست.
موفق باشید

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
لطفا فقط کسانی که واقعا میتونن، در بحث شرکت کنن. نه وقت خودشون رو تلف کنن و نه وقت بقیه رو. (بیشتر روی صحبتم با کسانی هست که پیام خصوصی زدن)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ارائه پروپزال با پیش پرداخت امکان پذیر هست.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
ارائه پروپزال با پیش پرداخت امکان پذیر هست.
به حق چیزای ندیده و نشنیده.
این چیزی که دوستمون نوشتند کاملا درست و حرفه ای هست.

اجباری نیست. هرکس مایل باشه میتونه پروپوزال ارسال کنه. بدون پروپزال، کار حرفه ای نیست.
اینکه می فرمایید: "آیا درخواستتون جای معتبری ثبت شده ؟" نمیدونم منظورتون از این جمله چیه تا حالا نشدیم. لطفا بحث رو به حاشیه نبرین.
قیمت گرفتن در پرشین تولز؟؟؟ میتونم بدم توی همین ترکیه بنویسن، میخوام ایرانی باشه تیم برنامه نویسی، سودش هم بره توی جیب مردم کشورم.
اگر ببینم کسی واقعا میتونه انجام بده، کار رو میدم که انجام بده. منتهی، چه در پرشین تولز و چه بیرون پرشین تولز افرادی که فقط بلوف میزنن زیادن، برای همین پروپوزال فرستادن، کار خوبی هست.
موفق باشید

دوست عزیز ،‌ ابتدا بسیار خوشحالم که صحبت از کار حرفه ای می کنید و بر خلاف بقیه دوستان کار رو ساده نمی دونید.
برای وبسایت مثل ebay حداقل یک هفته برای نوشتن پروپوزال و ۴ الی ۵ ماه برای پیاده سازی اصولی زمان نیاز هست.
روال کار پروژه های بزرگ و معتبر ، این هست که مناقصه چنین پروژه هایی بصورت رسمی در وبسایت های معتبر مثل ariatender ثبت می شن ،اونجا مبلغی از پروژه توسط کارفرما به اشتراک گذاشته خواهد شد و به همین دلیل کلیه تیم ها از اعتبار کارفرما مطمئن خواهند شد ، وقت می گذارند و پروپوزال طراحی می کنند.
جسارت نباشه ، اغلب تیم های طراحی وب ، به جای تهیه پروپوزال توسط تیمشون ، به وبسایت هایی مثل اینجا مراجعه می کنند و با درخواست ارائه پروپوزال برای پروژشون، ازین روش پروپوزال رو تهیه می کنند،‌بهمین دلیل کلیه دوستان ابتدا از شما می پرسند که مناقصتون رو در چه وبسایتی ثبت کردید و یا هزینه پروپوزال رو از شما دریافت می کنند و زمانی که قرارداد رو منعقد کردید، هزینه پروپوزال رو به حسابتون بازگشت می دن.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
این چیزی که دوستمون نوشتند کاملا درست و حرفه ای هست.

دوست عزیز ،‌ ابتدا بسیار خوشحالم که صحبت از کار حرفه ای می کنید و بر خلاف بقیه دوستان کار رو ساده نمی دونید.
برای وبسایت مثل ebay حداقل یک هفته برای نوشتن پروپوزال و ۴ الی ۵ ماه برای پیاده سازی اصولی زمان نیاز هست.
روال کار پروژه های بزرگ و معتبر ، این هست که مناقصه چنین پروژه هایی بصورت رسمی در وبسایت های معتبر مثل ariatender ثبت می شن ،اونجا مبلغی از پروژه توسط کارفرما به اشتراک گذاشته خواهد شد و به همین دلیل کلیه تیم ها از اعتبار کارفرما مطمئن خواهند شد ، وقت می گذارند و پروپوزال طراحی می کنند.
جسارت نباشه ، اغلب تیم های طراحی وب ، به جای تهیه پروپوزال توسط تیمشون ، به وبسایت هایی مثل اینجا مراجعه می کنند و با درخواست ارائه پروپوزال برای پروژشون، ازین روش پروپوزال رو تهیه می کنند،‌بهمین دلیل کلیه دوستان ابتدا از شما می پرسند که مناقصتون رو در چه وبسایتی ثبت کردید و یا هزینه پروپوزال رو از شما دریافت می کنند و زمانی که قرارداد رو منعقد کردید، هزینه پروپوزال رو به حسابتون بازگشت می دن.
ممنونم از توضیحاتتون. روال کار رو من تعیین میکنم. هرکس خواست مطابق فرایندی که من عرض میکنم کار میکنه، من که شما رو مجبور به کاری نکردم. هرکس مایل بود بیاد. کار من در امضام مشخص هست. برنامه نویس نیستم که محتاج پروپوزال باشم. پروپوزال هرکس با حضور خود نویسنده پروپزال در پروژه معنی پیدا میکنه. من پروپوزال کپی یا الکی نمیخوام. در ضمن فرستادن پروپوزال به معنی این نیست که پروژه به کسی که پروپزال داده حتما باید داده بشه که میگید پیشپرداخت انجام بده یا هزینه به اشتراک بزار. من هم میدونم برای پروپزال وقت میگذارند، پروژه الکی که نیست. اگر کسی هست که نمیدونه پروپوزال چیه، حتما بره یاد بگیره. چون برای تمام کارهای حرفه ای باید پروپزال ارائه بشه.
کسی که واقعا این کاره هست میدونه من دارم چی میگم.
لطفا دیگه بحثی در مورد باید و نباید پروپزال صورت نگیره.

منتظر پروپوزال های حرفه ای هستم.
با تشکر

Last edited:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
کلا بحث های دوستان کاری ندارم . حالا هر کس ادعای خدای طراحی داره رو کاری ندارم خودم به شخصه هزاران دسته توی ایران برنامه نویس دیدم که به این شکل هستند اولش ادعا بعد هم زمان تحویل کار بهانه
ولی در کل بنده میتونم چنین سیستمی رو پیاده سازی کنم چون 5 ساله هم php کار میکنم هم جاوا اندروید
تواناییش رو دارم اگه شما هم خاستید میتونید پی ام بدید

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
کلا بحث های دوستان کاری ندارم . حالا هر کس ادعای خدای طراحی داره رو کاری ندارم خودم به شخصه هزاران دسته توی ایران برنامه نویس دیدم که به این شکل هستند اولش ادعا بعد هم زمان تحویل کار بهانه
ولی در کل بنده میتونم چنین سیستمی رو پیاده سازی کنم چون 5 ساله هم php کار میکنم هم جاوا اندروید
تواناییش رو دارم اگه شما هم خاستید میتونید پی ام بدید
در صورت تمایل مطابق پست اول اقدام بفرمایید

بالا